Георги Христов омая публиката с коледния си концерт

С изпълненията си със съпровод на акустичен орган Георги Христов възхити своите почитатели, изпълнили зала "България" до последното място по време на бутиковия коледен концерт на поп звездата.

Обратно в новината

Коментари - Георги Христов омая публиката с коледния си концерт | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотен!

моля, някой знае ли дали ще бъде излъчен по някоя телевизия за да зарадва и хората от провинцията

Права си за ,, бутиковия концерт,,... От друга страна съществителните собствени имена или nickname- прякор или потребителско име се пишат с главна буква. Българио или Българийо- важното е да не пропуснеш да я напишеш с главна буква, но пък обръщението Емилио не звучи много приятно. Думата,, дето,, идва от думата,, където,,- определение за МЯСТО. Правилно е в твоя случай да се използува думата,, който,,. Най- същественото е невидимо за очите, но ако всеки се вглежда повече в себе си е много по- добре.

Само не мога да разбера този дето е писал статията , знае ли значението на думата ``бутик``, до сега не бях виждала такова определение за концерт. Какъв е този израз ``бутиковия концерт``, толкова ли му е беден речника , че не можа да намери дума . Българио, Бълагарио.....

То хубаво ПР, ама може ли да пишете такива смешни статии в стил късен соц? Тоя омаен изпълнител е изпълнявал по времето на Куин, Ролинг стоунс, Депеш Мод, Металика ... да не продължавам. И си изпълнява същите напънати изпълнения и до днес. Смях...

То и тези класически рок- групи след силния си период нямат кой знае какво творчество. Залагат повече на шоуто и ефектите- отколкото на музиката . Даже Куин не попаднаха на вокалист след Пол Роджърс. И с него звучаха повече като Bad Company, отколкото като Queen. Георги Христов е класика. Българска класика в музиката!

супер си хрисов аз сам христина от милано и винаги са ми харесвали твоите песни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

През септември бях на концерт във В.Търново на неотразимия Георги Христов - професионалист, отдаден на изкуството, прекрасен човек.Желая му весели празници и дълги години сценични изяви!

Къде са коментарите? Къде е този огромен интерес?

Бях на този концерт и наистина ме зареди с много положителни емоции,а през последните 30 минути публиката беше на крака.

Е как къде? Виж броя на коментарите под новините за чалгарите! Те там са! А не би трябвало да е така...