Дженифър Лопес развя българското знаме (видео)

За първи път в България Дженифър Лопес зарадва феновете си с концерт в столичната зала "Арена Армеец".

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Лопес развя българското знаме (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Дивата..." Състезателен кон от пето поколение.

Ти не си изобщо на хиподрума!

браво дженифер разплака ме като прегарна бг знаме а злобари винаги е имало и ще има благодаря че посети родината ми и взриви залата голяма си незлоблива за разлика от писачите мразещи кадарните хора поклон

Каква светла и различна душа от българските! Колко нежно и с каква ласка и любов се загърна с българското знаме и целуна българската земя(символично разбира се)!Това не съм го виждал да го прави българин през последните 20 години.Явно хората по света живеят.Явно не на всякъде е черен геноцид и хората уважават държавите си и националността си.Явно има и хора по света....Браво Дженифър-чудесна си!

няколко пъти бих харесала този коментар

Това, че няколко омраза (хейтъри-англ.) се опитват да ни замерят с лайната, които излизат от устата им не трябва да притеснява никой. Просто не им обръщайте внимание. Това не са Българи, а просто боклуци, които мразят България и плюят по всичко хубаво, което се случва. ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ така, че моля без прибързани и негативни коментари за Българите.

Така е, но боклука трябва да се изхвърля редовно. Браво на Ф,11,Разсъмване...

Благодаря! Вашите коментари също ми харесват и се радвам, че има с кого да разговарям, а защо не и да споря понякога. Със здраве!

Наистина,потресаващо неграмотни коментари!Безобразие,вземете се в ръце и пишете правилно на български,ако искате да коментирате в български сайт!Относно новината,Дженифър винаги е била забележителна!Съжалявам,че не можах да ида на концерта сигурен съм,че е било страхотно!

Малеееееееееееееееее каква простотия, срам е да се нарека българка !

Не отричам икономическите проблеми в България, но най-големият ни проблем е негативизма. Българинът, общо казано, е едно негативно, злобно и завистливо човече...ако се избавим от този жесток порок - нещата ще стоят по друг начин. Позитивизмът е градивен, докато негативизма води само до разруха...

предварително се извинявам,че пиша на латиниза-имам проблем ,но на всика зена искам да вазкликна:\" боге,колко простотя,завист и злоба има у нас,боге!\" нарочно не казвам у \' нас-балгарите\',защото показаната злоба,неграмотност,душевна тапотя и липса на елементарна етика са толкова стряскащи,че не вярвам на очите си!итова са вероятно млади хора!-хорали казах,извинете,щях да кага \"говеда\",но защо да обигдам гивотните!-нямам думи!очаквах добри думи и думи на недоволство,но тази помя,която се е изляла е меко казано отвратителна!-срам! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

4=CH 6=SH C=Ц H=Х Като е латиница - нека да е латининица. Има правила и транслитерация. Можеш сама да си транслитерираш текста след като го напишеш в прозорчето. Кликваш на надпис- ТРАНСЛИТЕРАЦИЯ.

а и те ... като ще го напишат вярно -стои ,та гледаи..

Ако беше дошъл Марк Антъни - ето това би било музикално събитие. Бившата му половинка обаче си е зрелище сама за себе си, макар и по-малко музикално (всъщност доста по-малко) и повече зрелище. Но е супер, че не е разочаровала българските си почитатели. Уф, ако беше дошла 2007 г щеше да е с Марк :(

евала - незнам ама , дж ло си купи апартамента в изтанбул - аташехир, беше на купон в истанбул - зарадва феновете си - а какво направи в бг - освен че пя по договор. изводат е че за нищо не ставаме освен за парцали - хахаха

изводат е че ако не си купиш апартамент в изтанбул и не отидеш там, си парцал. Евала? Искам да кажа - ОК?

Даниела, потресаващо неграмотна си, не ти се разбира! Срамота!

Хайде стига комплекси в тази страна! Има хора, на които им идва в повече да четат подобни глупости!

залязващи американски звезди нахлуват в чалгаджииска балгария. хиспанката порториканка лопес е близо до циганската чалга у нас и затова се харесва от публиката.

ти луд ли си-в момента тя е на върха в кариерата си.направи клип дори с джагър и уил ай ем.

Г-да Падащи звезди, какъв "паднал правопис" в млада Б Ъ лгария!

Супер позитивно и зарездащо концертче! Поздрави за Лопес!

'Евала' - побългарено 'слава на Аллах' - това ли наистина имате предвид като го ползвате така често!!!

Дженифър Лопес е супер!!!!

Особено много се радвам,че в страната ни започнаха да идват големи звезди ,чиито фенове не са малко,но повечето се радвам,че същите тези звезди вече с големите си претенции има къде да пеят и да представят на българите своето творчество,БЪЛГАРИЯ вече е европейска държава уважавана от големите таланти,това е добро начало

нали им плащаме европейски цени на билетите-що да не идват.

хаха., големи звезди идват в бг отдавна, отдавна, още с бонеъ м през 70-те разликата е че цената на билетите сега е толкова висока, че няма как да напулнят стадион, а само 12-1з 000 в армеец...ялко *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

По отношение на музикални стилове да кажат профитата,но все пак мисля,че не е Моцарт,колкото до текстовете,ако се абстрахираме,че пее на" кажи баби тенкю'',съдържанието си е като попфолк,даже нашите стихчета са по-трогателни,но тъй като е суперстар и ни гря цели 2 часа,поклон и евалла.

А бе друго си е "Батальона се строява",Цеца Величкович,Лепа Брена и Ивана......

Kalin

За тия които не са били на концерта -няма кво да злобеете;-))Концерта си беше супер и Джей ло беше върха.Не бих ги сравнявал двата концерта с този на Мадона.И онзи беше върха.

Истински човек! Голям професионалист! Пример за преданост към националния флаг-има какво да учат нашите политици от една певица,произхождаща от бедното съсловие,но въпреки това е пример за подражание!

американските звезди много обичат да развяват знамена- paul stanley преди 4 год. половин час носи трибагреника по сцената на kiss.

е ти що не му мага

Изключително земен човек! Страхотен изпълнител и професионалист! Може би думата, която най-добре я описва е ДИВАК! :) Емоцията от снощното изживяване не може да бъде описано с думи!

изключително земен човек,страхотен изпълнител,професионалист,всички тези красиви думи не се равняват дори и на една хилядна от думата дивак,дори използвана и в положителният смисъл,дори да си я използвал(а)като суперлатив,комплимент,не върви,нееее,не.диваци можеш да наречеш бг чалгаджии,JLo е на светлинни години от тях.

Ооо, Донка, ако обичаш ... не ме цензурирай и не се опитвай да ми тълкуваш епитетите! Не ти се получава! Изключително и само в положителен смисъл съм го използвала "дивак"! Ако бях написала DIVA като как би ти звучало? Някак по-купешко и красиво, нали? :D :x

Kalin

То и бая чалгаджийки имаше на концерта;-))))ама бяха в Вип зоната;-)))

Fire Woman:)Огнена жена.

Уникален концерт! Преди него не я харесвах много, но съм възхитен от семплото й поведение и страхотния й професионализъм. Макар, че е преминала четиридесетака- страхотни танци и пеене без фалшивости /за разлика от баба ви Мадона/. Мисля, че JLo не можеше да повярва каква готина публика сме. Поздравления и за добрата организация от страна на домакините

трябва по-често да ходите по концерти за да можете да сравнявате.

Но е прав! Сексапилът на Мадона е вулгарен.

Мърльо, ходил съм по цял свят на концерти, включително и в О2 в Лондон и трябва да ти кажа, че по нищо не се различава организацията, само отвреме на време при нас има лека селяндурщина в зрителите, като това да се блъскат и да си търсят приятелите през останалата публика, да палят цигари в залата или на стадиона и още и още! Но като организация в последно време сме много добре! Евала, че имаме зала АРМЕЕЦ!!!

Какво да се прави! Мадона е доста по-възрастна. Простено й е, да е вулгарна - няма лоша реклама!

Абе незнам кой и прощава и кой не на баба Мадона, на мен ми идва в повече да и гледам зърната на гърдите и да се попипва по сцената. Било е печелившо за нея едно време, ама вече е друго време, и тя не е млада, и е тъпо! Джей Ло е прекрасна, истинска жена, истински професионалист.

Това е самореклама- не е реклама. Една самореклама винаги е знак за внимание!:)

....тази пък има ли кой да я гледа и слуша?

Шттт.... тихо! слушай си планетката и не се обяснявай!

не е много по-различна

много приказки и малко песни- за няма час и половина. средна хубост мероприятие,иначе тя е сладка.

Днес може да е същото, но вчера макар за малко не е било. Радвайте се на малкото хубави неща случващи се около вас, защото наистина са малко. И ценете малките жестове които хората правят за вас...

е, е кво от това, днес пак е същото.

За теб, твърде вероятно - не вярвам след концерта да ти е поникнала коса;)

Вярно вярно и аз бях там, и аз ядох, пих и се веселих.