Корекция на устни и гърди - трайна тенденция у нас, но не и в другите страни, твърди специалист

В последно време и мъжете са започнали да обръщат по-голямо внимание на външния си вид, подлагайки се на разкрасителни процедури

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живея в Англия. Тука подобен тип момичета не могат да стигнат по далече от секретарки или барманки.

неграмотници сте си, и това е...

Много агресивни намеси си правят у нас момичетата и се получава по скоро комичен ефект! Не сте прави,че в Европа не се подлагат на пластични интервенции! Техните специалисти го правят така че да изглежна почти естествено!

Аве в Палма виждам често „коригирани“ момичета. Говорят каталан, така че не са българки! Няква гадна мода е това.

Това, което се прави у нас е издевателство върху здравето и самочувствието, защото се дължи най-вече на ниско самочуствие и комплекси. Българките са хубави жени, защо не разчитат на природните си дадености, включващи и вътрешната красота и образование и интелект!

Най- много ме кефи, че началника на сливенски отделение по кожновенерически боледти дава интервюто във въпросната статия:))) не че нещо против доктора:))

Наистина в чужбина, ако въобще видиш такава тунингована гърла с джуки и цици, обезобразена тотално, но със самочувствие, че е връх на сладоледа, то тя ще е или нашенка, илирускиня, или най-много някаква заблудена мадама от групата на нищоправците. В Германия, Италия, Франция, Англия, да не говорим за САЩ, Австралия или където и да е другаде, просто не срещаш по улиците такива грозни обезобразени млади жени... А тук, всички тези фръцли са като от един калъп, може би са все клиентки на онзи "герой" д-р Енчев, който самият е доста сбъркан... И ако Дир пак трие мнение, то значи, че защищават идеята и рекламата на това грозно явление, млади момичета да се обезобразяват по подобие на разни фолкаджийки и ненормални метреси...

Абсолютно сте прави. Живея в Англия и подобни недоразумение по улиците при всички случаи са от източна Европа.

Най-вече руски и български пляски.

И в Полша няма такива. И дългите нокти и крещящи цветове!