Кои са най-желаните коси в света

Катрин е жената с най-желана коса в света. Херцогинята притежава най-бляскавата, спускаща се по раменете прелест, за която мечтаят повечето жени.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-желаните коси в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да, според също мен косата й е много хубава. От показаните снимки харесвам само нейната, тази на черил коул и на кели брук. За мен най- най- грозно е прекалено дълга, рядка коса и опърпана коса. Мн момичета ходят така :(

Писна ми от тая Кейт, Катрин или каквото е там!Този дето е определил къдриците и за естествени или е сляп или е говорил за някоя друга.Най-обикновена женичка ,която колкото и да ме убеждават, че е едва ли не съвършенна....няма как да повярвам!

не разбрах пърдел защо е в класацията? косата й прилича на пластмасова кофа напръскана с лак за коса

Нещо започва да ми прилича на Линдзи Лоън, не мислите ли?

хубава е, но ако не бе херцогиня едва ли щеше да попада и да бъде класирана на първо място във всички класации, не бива чак толкова да се прекалява с класиране в "по,по, най, най"

Гласуват за Катрин , защото е от кралското с-во, а не за косата й защото си е най-обикновена жена с обикновена коса, направо вече са смешни тези класаций...И за Обамката е същото

Най-желани са интимните коси

как може да я харесват хората с парите които дава за заби и коса-лице хора като нас ще живеем царски.

Е а стига са я превъзнасяли Катрин.Жена като жена.

123, не завиждайте! Бъдете по-позитивни! Много и е хубава косата!

Добре де, симпатична е жената ама вече се прекалява. Обикновена коса като на много други жени. Нищо особено. Факта че е известна не я прави "неземно красива"