Защо косата на Деми е толкова мека и жизнена

Актрисата Деми Мур мие редовно косата си с минерална вода, за да придобие този невероятен блясък, на който завиждат всички представителки на нежния пол по света.

Обратно в новината

Коментари - Защо косата на Деми е толкова мека и жизнена | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И това ли да го мисля?Чудите се каква глупост да измислите.Аз пък не обичам мека коса, искам твърда, но нямам този късмет.

АЗ пък откакто оплишивях съм си много добре.

Спирам миенето с минерална вода. За кво ми е да ми омеква...

Абе човек, пий си я! Тя действа омекващо само при външно приложение, явно... Много ме разсмя, благодаря за коментара!

Да разбираме ли, че ти си миеш косата с урина, да речем? За да не хабиш питейна вода, нали... :D :D :D

Ало, аааааа, ти не си ли чувал, че в пубертета, миенето на косата с урина се препоръчва срещу косопад? Или си плешив в темето и в черепната кутия?!

На мен пък ми харесва косата й - може би единственото хубаво нещо в Деми Мур. За дължината, която поддържа, косата й е здрава и с блясък. Повечето коси със структура като нейната още при дължина до раменете почват да се накъсват и стават матови.

Е ти си единствена (или сте няколко, но толкова малко, че се забравя)..

Дано, дано, ама едва ли. Поредната тъпа "статия" за запълване на пространството.

Пълен абсурд. Ако тайната е в минералната вода, то всички жители на Хисаря, Велинград и пр. щяха да имат такива коси.

Ако е толкова мека, колкото й жизнена... мале, мале...

Малейй - това сериозно ли? А ти що не вземеш да си продадеш компа и още един куп простотийки дето притежаваш и да нахраниш някое бедно африканче, а? Ааа - благотворителността е хубава, ама другите да дадат - на нас все ни е малко, те имат повече!

На кого му дреме за това?

VITASLIM-ът помага дори и за хемороиди. Пийте го редовно и по много!

е как я мие тя нали минерланата вода е студена, ако я стоплиш пук минералите и си отиват *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

a Джъстин Бийбър си я мие с "Парацетамакс"

Аз пък знам, че използва специални спрейове за разресване (лесно разплитане на косата) и за блясък. Също в свои интервюта е казвал, че най-много му харесват шампоаните и балсамите в опаковки за еднократна употреба в хотелите, което е доста странно, изглежда посещава луксозни хотели.

Шампоани и кондиционери в малки шишенца (за един или няколко пъти) има дори в най-евтините хотели (както в Канада, така и в САЩ)

А пък косата пък на Адриана пък Пейчева да знаете пък ... Ооооо!

Миличката...открила топлата вода. Римляните преди 2000 години са се мили само с минерална вода

Брех да му се не види - и косата на Деми ли мразите? Малеееее - такова злобно племе няма никъде! Заслужавате си помията в която живеете!

Чакай бе, скъпи - не "мразиме", а "не харесваме" - нещо разлика правиш ли и дали пък ти наистина харесваш такава тънка и проскубана коса? Та Деми Мур има много други достойнства. Във всеки случай косата не е едно от тях - без да мразя никого...

Е, хайде сега - "мразиме", "не харесваме" - има разлика, но отношението едно и също - негативно. Никога не ми е хрумвало да оглеждам по този начин хората и да забелязвам кой е с тънка и кой с гъста коса...

Хейтърчо, вземи та научи български език, а след това се прави на умен по форумите! Брей, български не знаете, ама английски учите!

И какво общо има моят български с това, че ти си злобен?

Ам, то май само косата й остана...

Маниачка съм на тема коса. Никога, ама никога не ми е правила добро впечатление косата на Деми Мур. Права и тънка. Като оня абсурд - плешивата Клаудия Шифър рекламираше някакъв шампоан. Разбира се за рекламата я бяха обработили, но бяха много смешни, защото всички са забелязвали тънката, слаба и рядка косица на ръбатата мЪнИкенка.

Заинтригува ме твоят коментар. Кажи, миличка, на коя известна личност ти харесва косата? Просто от любопитство питам. Интересно ми е да видя какви са твоите критерии за добре изглеждаща коса.

И мен! Кажи наистина? Аз лично не се сещам - на Деми Мур е твърде тънка, наистина, но пък на една Маги Желязкова ли се казваше, наша убавица, е твърде много пък гъстичка. Та кажи моля те?

На Къци ... Лафазанов ...

Миличка?! Та ти на малка ми пръст не можеш да се опреш!

Не отговори на въпроса, обаче. Та на коя известна личност косата, според теб, е хубава? И на мен ми е любопитно (без да фамилиарнича), понеже каза, че си маниачка на тема коса.

Ей, много тъпи коментари, бе! Спрете се! За една коса хиляди глупости! На Деми само косата и е грижа!!! Тя има за разрешаване толкова любовни, здравословни и други явно проблеми.