Коментари - Кой ще се бори за първото място на големия финал на "Евровизия" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хаха, 20 коментара! клетата евровизийка е по-слабо интересна за коментари от бебета на тоца, моца и поца и сватбите на цица, фица и гица!

Това е просто, защото не участваме.

това е песенен конкурс - всеки показва квото има и може, не е важно къв си и на кой си .... айде слушайте си чалгица на Вефа

точно евровизия е чалгица! префърцунена чалгица е от години, при това със зловонен мирис на политика от типа на конкурса "ален мак"! а това, че ти още ползваш веф, си е лично твой проблем, ние сме съвременни хора и знаем къде и как да слушаме ВСЯКАКВА хубава музика в днешния ден, а хубавата музика няма нищо общо с евровизия още от абба насам...

Песента на Франция е супер и трябва да спечели, отговаря на всички критерии за хубава музика, добър изпълнител, танц и не на последно място нужда от свободомислие и толерантност и е "very french". Със сигурност е хляб за хейтване от фейк моралистите. Гаранция - Франция !

Не се и съмнявам, че ще спечели - първо "певица" е от мигрантите, второ е травестит. Гнусен разрисувано-изкуствен травестит с доста скромни вокални умения. Но да живее електроника. Дето се казва 3 в 1 - неочаквано печеливша комбинация. Иначе казваш че песента на Австралия не отговаря на критерии за хубава музика? Защото пее нормална жена?

Ничи предлагам занапред този "конкурс" да се провежда само при евреите и в него да участват "европейските" старни на изток от България + хохландия, втората родина на евреите!

Неучастието на България е най-доброто решение взето от БНТ!

неучастието на България е признак на върховна мизерия и антиреклама

имаше години, през които не участваха италия, британия и кой ли не. то на всеки му писва от тъпо съседско гласуване! върховна мизерия и антиреклама за музикални колоси като италия и британия, нали анти-българино?!

Какви са тези същества на снимката ?

Как е възможно такова бездарие да съществува в 21 век. Простолюдно, на ниво шоуто на сливи.

Чакай, туй нищо не е още. Какво има да видим, тепърва.

ах, сигурно сме изпуснали да чуем 40 прекрасни песни! но нещо ми подсказва, че сме си спестили две вечери грачене, самоцелно кълчотене и светлинни ефекти като на цирк дю солей, етно-измислици и превтасала поп-култура. плюс задължителната "ангажираност" на конкурса ален мак! но хубавата музика я има с тонове по музикалните канали и в ютюбе, пък и къде ли не вече я има ХУБАВАТА МУЗИКА-2019 година сме, евровизия отдавна не е това, което беше по времето на абба… п.п. поздравления за отказа да участваме в тази политическо-съседска боза.

Израел се квалифицира автоматично - КЛАСИРА СЕ!

Който дава най-много пари, той ще спечели конкурса!

Който дава най-много, печели най-много. В очите на идиотите по света и у нас. Да живеят демокрацията, дегенерацията.... по всички земни кълбета.

Определено няма да е Германия, въпреки, че е от петте даващи средства!! Пак ще ги разочароват!!!

ЕВРОвизия ще спечели Австралия, в Израел ;)

...и то само, защото не участва Бутан!

О, колко хубаво, че през 2019 година БНТ ни спести тази превтасала боза, наречена Евровизия... И доста пари на данъкоплатеца спестиха... В какво безумно нещо се е превърнал този конкурс за песен...

Нищо не са спестили на данъкоплатеца, парите ги усвоиха (прибраха) такива тарикати като Кошлуков.

Езербайджан ???

границата на Европа е променлива величина в зависимост от политкоректността !

А, политкоректността е в зависимост от лоялността към глобалността.