Коментари - Кой ще се бори за първото място на големия финал на "Евровизия" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Езербайджан ???

О, колко хубаво, че през 2019 година БНТ ни спести тази превтасала боза, наречена Евровизия... И доста пари на данъкоплатеца спестиха... В какво безумно нещо се е превърнал този конкурс за песен...

границата на Европа е променлива величина в зависимост от политкоректността !

ЕВРОвизия ще спечели Австралия, в Израел ;)

А, политкоректността е в зависимост от лоялността към глобалността.

Който дава най-много пари, той ще спечели конкурса!

Израел се квалифицира автоматично - КЛАСИРА СЕ!

ах, сигурно сме изпуснали да чуем 40 прекрасни песни! но нещо ми подсказва, че сме си спестили две вечери грачене, самоцелно кълчотене и светлинни ефекти като на цирк дю солей, етно-измислици и превтасала поп-култура. плюс задължителната "ангажираност" на конкурса ален мак! но хубавата музика я има с тонове по музикалните канали и в ютюбе, пък и къде ли не вече я има ХУБАВАТА МУЗИКА-2019 година сме, евровизия отдавна не е това, което беше по времето на абба… п.п. поздравления за отказа да участваме в тази политическо-съседска боза.

Как е възможно такова бездарие да съществува в 21 век. Простолюдно, на ниво шоуто на сливи.

Който дава най-много, печели най-много. В очите на идиотите по света и у нас. Да живеят демокрацията, дегенерацията.... по всички земни кълбета.

Чакай, туй нищо не е още. Какво има да видим, тепърва.

Какви са тези същества на снимката ?

неучастието на България е признак на върховна мизерия и антиреклама

Неучастието на България е най-доброто решение взето от БНТ!

Ничи предлагам занапред този "конкурс" да се провежда само при евреите и в него да участват "европейските" старни на изток от България + хохландия, втората родина на евреите!

Песента на Франция е супер и трябва да спечели, отговаря на всички критерии за хубава музика, добър изпълнител, танц и не на последно място нужда от свободомислие и толерантност и е "very french". Със сигурност е хляб за хейтване от фейк моралистите. Гаранция - Франция !

това е песенен конкурс - всеки показва квото има и може, не е важно къв си и на кой си .... айде слушайте си чалгица на Вефа

Не се и съмнявам, че ще спечели - първо "певица" е от мигрантите, второ е травестит. Гнусен разрисувано-изкуствен травестит с доста скромни вокални умения. Но да живее електроника. Дето се казва 3 в 1 - неочаквано печеливша комбинация. Иначе казваш че песента на Австралия не отговаря на критерии за хубава музика? Защото пее нормална жена?

точно евровизия е чалгица! префърцунена чалгица е от години, при това със зловонен мирис на политика от типа на конкурса "ален мак"! а това, че ти още ползваш веф, си е лично твой проблем, ние сме съвременни хора и знаем къде и как да слушаме ВСЯКАКВА хубава музика в днешния ден, а хубавата музика няма нищо общо с евровизия още от абба насам...

имаше години, през които не участваха италия, британия и кой ли не. то на всеки му писва от тъпо съседско гласуване! върховна мизерия и антиреклама за музикални колоси като италия и британия, нали анти-българино?!

хаха, 20 коментара! клетата евровизийка е по-слабо интересна за коментари от бебета на тоца, моца и поца и сватбите на цица, фица и гица!

...и то само, защото не участва Бутан!

Нищо не са спестили на данъкоплатеца, парите ги усвоиха (прибраха) такива тарикати като Кошлуков.

Това е просто, защото не участваме.

Определено няма да е Германия, въпреки, че е от петте даващи средства!! Пак ще ги разочароват!!!