Скъпите процедури за вечна младост на звездите

Световните знаменитости са вманиачени в желанието да не остаряват възможно най-дълго. Те са готови да дадат много пари за скъпи и екзотични козметични процедури, за да удължат младостта.

Обратно в новината

Коментари - Скъпите процедури за вечна младост на звездите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Серина Уилямс само хаби минерална вода и пари.Годзила се е родила и такава ще си отиде от този свят.Виктория Бекъм също не е хубавица по рождение и въпреки акото от славей и парите които има си остава безцветна и анорексична. Само сестрите Миног стават,имат прирден чар.Никой не може да избяга от гените си каквото и да прави.

Може би е пропусната урината, като едно от средствата за подмладяване:-))

Боже, Божее, как да не спомена името ти напразно?

Изпражнения от славей?! Баси ужаса! И що си мислят, че няма да се сбръчкат?!

Защото славеевото говно кара кожата ти да се овлажнява от кеф! :)

По-добре здрав млад и красив, отколкото стар, грозен и беден! Уви!

За кралското семейство знаеме, че пие кръв от малки деца. Кажете нещо, дето не го знаеме.

ЗнаемЕ?! Хахахахах!

Процедурата на Виктория със стерилизираните акита от славейчета е Гейша фейшъЛ-Gejsha FaciaL- не Faciai! Facial- фейшъл- в превод - за лице.

Като стана дума за скъпото кремче с пчелна отрова - едно време имахме у нас унгвент с пчелна отрова от аптеката, купена за жълти стотинки. Я чакай да проверя в гугъл продава ли се още... Аха, намерих един Меливенон - с 0,6% отрова :))) Купувай народе!

:) Хитруша! ;)) Има и разни обезболяващи ставните болки мазила със змийская отрова ;) Може би и те заслужават внимание.

А защо не една мотика и 5 декара лозе,може и урбанистичен вариант - 2 пазарски чанти с български картофи и счупен асансьор за 10 -ия етаж-неочаквано добра комбинация

От 3 дни съм нацелила тази неочаквано добра комбинация ;)) и единствената ми утеха е че има фитнес-ефект... Като не знам откъде да си взема стерилизираните славееви фекалии и в отсъствие на асансьорните спецове, ще маам гащи по стълбите :))

Можеш да използуваш гълъбови , папагалски или от канарчета. За целта първо трябва да намериш някой готин продавач от зоомагазин, който да ти ги събира .

Колко са заблудени всичките. Ако искат да живеят по дълго (над 100) и да са по дълго време млади, трябва да живеят далеч от цивилизацията. Сред природата. Но не всеки би се решил на това. Това означава да живееш сред гори,планини,реки където и да е само да е сред природата далеч от цивилизацията и да си набавяш сам храната, всеки ден, да си я произвеждаш, да забравиш за пари, ток, магазини и за всичко което е от цивилизацията. Все още има такива хора (племена) които живеят по тоя начин, и продължителността им на живот е средно между 110 и 150 години... даваха ги в едно предаване по диксавъри..

Процедурите са за младежки вид- не за продължителност на животa.

труда сред природата освеява много коята и целя вуншен вид се подобрява (разбира се не трябва да се прекалява с излагането на пряка слунчева светлина) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абсолютно! Целта им е като умрат да изглеждат все още млади и красиви!

Всички те са много млади и нямат нужда от такива скъпи процедури, за да изглеждат по-добре. Младостта е тяхната красота.

С каквото и да се намажеш времето не може да се спре. А тези пък които почват да си правят лифтинг и ботокс, дори и с опънати бръчки изглеждат неестествено и плашещо. по-добре с някоя и друга бръчка, отколкото да не приличаш вече на себе си.

Потърси следното видео в Гугъл "from 0 to 100 years in 150 seconds", изгледай го и виж колко различно стареят хората. Има както млади хора с лица на 50 годишни, така и 80 годишни с лица на 45 годишни..Шарен свят :)) Но нищо не е случайно. Въпрос на отношение към живота и здравето си.

Много ясно, че хората остаряват различно. Важно е да се храним с качествени храни, доколкото е възможно в днешно време и да спортуваме. Но не мисля, че козметичните процедури ще те подмладят, мислят се какви ли не щуротии с цел пари. Ако използваш хубава козметика, която да хидратира лицето и водиш здравословен начин на живот ще си остаряваш нормално, без да е необходимо да даваш големи суми в козметичните центрове. Масажи и други процедури са полезни, но досега не съм видяла някакъв невероятен ефект и подмладяване върху приятелките си, които киснат по цял ден в салоните, за мен това е губене на време. Не на последно място освен начина на живот това как ще остаряваш зависи и от гена. Имам позната, която се храни здравословно с биопродукти, не яде месо, спортува активно и въпреки всичко на 30 вече изглежда минала 45. А на мен ми дават 25 и винаги са ми давали по-малка, така че генът също е важен.

Това, за което пръскат безумни пари не струва и пукнат грош, защото е чиста проба егоизъм. Серена Уйлямс и в изворите на Афродита да се къпе, пак няма да стане красавица, а Мидълтън вече постигна целта на живота си - принц Уйлям. Вместо да харчат залудо, нека дават пари за благотворителност. Биха нахранили много умиращи от глад деца в Африка.

Ами като има гладуващи деца в Африка да спрат да раждат. За какво правят деца ако не могат да ги осигурят и гледат

Те и за контрацептиви нямат пари, но това е един друг въпрос.

кейт няма никакво младежко излъчване /като например дж анистън/, лицето й винаги ми прилича на маска и липсата на горна устна прави усмивката й злобна.

Да, но е пък е най-симпатичната и мила "злобарка" на света :))) Сравнението с Дж. Анистън е съвсем уместно, защото и онази има много трески за дялане, но също е необяснимо чаровна ;)

Пръскат стотици хиляди за тия процедури и накрая ако не играе добре фотошопа - резултат никъв. Ако ги снимат под ъгъл и осветление с каквито не са тренирали тия звезди - резултата пак е никъв. Щото изглеждат хубави само при заучени пози и осветление. Всеки може да го провери сам като им види папарашките снимки, дори снимки от официални церемоннии.

ех на батко Мидълтънчето-о-о- .....

Тъпанарки!!!!!!!!!!!!Светът няма да остане на тях!!!!!!!

Всичките изброени са едни убавици-и....С долари и процедури и баба ми ще стане бонбон.

Тая статия е доста старичка, Кейт Мидълтън, вече херцогиня Катрин?! Я,напишете нещо ново!

Милиони деца умират от глад...

Ти по колко даваш месечно за благотворителност ? Да ти имам мисленето.

Защо той да дава, като тия посочените са част от нищожния процент елит който иначе държи над 99% от парите?

До време, после ще се балансира положението и ще има храна за тия които са останали да не умират

глупости.и лаъна да слоят,пак са по гроsни от всяко селско бг момиче или жениzа!