Какви са процедурите, на които се подлагат те, издава "Монитор".
 
Серина Уилямс поддържа кожата и тонуса си с вана с изворна вода. Но не каква да е, а от марката Evian. Услугата се предлага в Hotel Victor в Маями и струва $5000. Освежаваща вана с 1000 литра натурална изворна вода и стотици красиви розови листенца гони умората и стреса. Бутилка шампанско, екзотичен десерт и няколко СПА процедури също влизат в пакета.

Актрисата Мила Кунис разкри преди време, че пръска по $7000 за процедури за лицето, за да изглежда кожата й перфектно. Известният козметик Скот Винсент Борба редовно й прилага диамантен пилинг. Той смята камъните за чудесни антиоксиданти, които правят пилинг на кожата и я даряват със сияен блясък. Мила подлага на подобни процедури не само лицето си, но и деколтето, шията, ръцете и всички части на тялото, които роклята не скрива.
 
Кейт Мидълтън се доверява на маска за лице с пчелна отрова, за да поддържа кожата на лицето си в перфектна форма. Маската е разработена от козметичката Дебора Мичъл, която е известна във Великобритания с линията си разкрасителни препарати “Хевън”. Специалната маска съдържа 1 процент чиста пчелна отрова. Когато се нанесе върху лицето, кожата реагира като при ухапване от пчела - рязко се ускорява кръвообращението и изработването на колаген. Резултатът е значително повишаване еластичността на кожата и ефект на подмладяване. Кайли и Дани Миноуг, Виктория Бекъм и Гуинет Полтроу са сред клиентките на Мичъл. 50-милилитрова тубичка със скъпоценната отрова струва $112.

Ким Кардашиян
е фенка на вампирския лифтинг. Процедурата, която прилича на сцена от филм на ужасите, не е толкова страшна, колкото изглежда. Взема се кръв от пациента в спринцовка, обогатява се с тромбоцити и след това с помощта на уред с малки и тънки игли се инжектира отново в лицето. Преди това то се маже със специален обезболяващ крем, за да не се усещат пробожданията. Цената на интервенцията е около $1500.

Модната икона Виктория Бекъм е сред най-големите фенки на процедурата Shizuka NY Gejsha Faciai. Футболната съпруга слага два пъти в месеца върху лицето си специална маска. Това е една уникална и доста скъпа манипулация от стерилизирани изпражнения на славей, които се нанасят върху лицето за 50 минути. Естествените ензими правят кожата на лицето изключително мека и блестяща.