Крал Чарлз III - грижовен и мил егоист, с кодово име "еднорог"

Навръх рождения му ден излъчиха документален филм, в който се разказва, че е имал детство почти без майка

Обратно в новината

Коментари - Крал Чарлз III - грижовен и мил егоист, с кодово име "еднорог" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Камило.б, не еднорог. Даяна му направи рога на редички и колонки.

Сега изглежда доста по-добре, на тези години. След сериала “Короната” имам повече симпатии към него, отколкото Даяна. Това да ти наложат да се ожениш за човек, когото не обичаш.. ужасно е. Няма за какво да му се завижда изобщо.. цял живот - правила и протокол.. Дано е добър в тази трудна роля.

Не съжалявай паразита. Той няма милост към теб

Грозничък е, но какво от това. Нали е крал. Кво му пука.

Фърст борн юникорн, хардкор софтпорн

ТЪПАНАР!

Даяна беше обичана от народа заради нейната красота, милосърдие и нежност ТОЯ ГУЩЕР НЕ ЗАСЛУЖАВАШЕ И КРАЙЧЕЦА НА РОКЛЯТА Й ТОЧКА.

chudovishteto beshe daiana ... krasota koi znae kakva niamashe ... dori za selska diskoteka. no beshe studena i presmetliva ... ozheni se za vlastta zakotvi se s naslednici dori dvama za vseki sluchai i sled tova razvia bairiaka ... bodigardove, arabski miliarderi ... otzhivia si i tq ne q misli

на кирилица, бе човек

Преди да съдите не е лошо да се поствите на мястото на другия - Чарлз е принуден да се ожени за жена, която не харесва. Вярно е че изневерява, но поне има благоприличието да го прави дискретно. Пък и за един принц това си е в реда на нещата, това си е част от очакванията. Ако не го прави хората започват да се питат дали всичко е на ред с принца, дали и той самия не си пада по "принцове". Докато Даяна прави изневерите си доста публично, което за една принцеса и евентуална кралица е тотално неприемливо. До толкова че поставя под съмнение бащинството на един от принцовете. А след развода дори има наглоста да забременее от арабин! Истинско чудо е че Чарлз не я е свитнал още по време на брака, та се наложи майка му да се намеси и да я ликвидират.

И тая е била рептил шаврантил.

Всъщност, след толкова векове къртовски труд и хемороиди на трона, семката се изхабява и изражда....Това е финалът. Спестих ви целия научен доклад. Мерси за вниманието.

Да мре животното!

Еднорог ли? Даяна бая големи рога му спретна...

Доколкото стана ясно, той на нея, а не тя на него.

Пред народа, откакто си замина майка му преди два месеца, и двата пъти го освиркаха и замеряха с яйца оня ден. Майка му може да не е била любимка на всички, но за 70 години на трона не е имало такова нещо. Смятайте този какво го чака. Ще има сеир.

БорЕнче и ти кату къмиларя ми еж бургийътъ

като не можеш да кежеш нищо по смисклено замалчи

Написах...ще го видим тоя егоист без майка му....Паразит, който го мързи и да гледа....

ПИПО

Дир, защо ми изтрихте коментара? Кралицата и Филип са втори братовчеди по майчина и трети братовчеди по бащина линия. Децата са продукт на крувосмешение? Нима не е така?

Водач на свободния свят и надежда за една по-мирна и по-справедлива планета!

Провери какво означава 'еднорог' в сатанисткия речник.

Спрете да ни го пробутвате това мамино синче. Тоя щеше да види жена през крив макари ако беше обикновен бачкатор. Жалко за Даяна. Хубава жена е била да си върже с тоя михлюзин…

Обичам пропагандни статии в стил: "Похвално слово за новия крал". Изпълнена с недоказуеми твърдения, разбира се. Че той човекът още нищо не е направил, пък вече го хвалят. А колко е за хвалене тепърва ще видим.

Тоя има бахти смачканата бозава физиономия.