Самоубийството на Ясинта шокира Австралия

Самоубийството на медицинската сестра, която индиректно даде информация за състоянието на бременната Кейт Мидълтън, се превърна в най-обсъжданата новина в света.

Обратно в новината

Коментари - Самоубийството на Ясинта шокира Австралия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бременноста на Кейт има нещо общо с жител на планетата Мелмак!

Ало, Сисината стринка! Противоречиш си още в първите 3 изречения: Журналистите не са виновни, но са постигнали всичко с непозволени средства! Е, как тогава да не са виновни???

има ли осъден журналист в БГ,който пишейки поръчкови неверни неща е причинил смърт или е осакатил един живот,защото журналистите са толкова убийци,колкото и физическият убиец

...В больнице имени Едуарда...

Хайде глупости сега, кралицата била наредила да я убият. Не е ли това димка, за да се скрие наистина показното 'самоубийство' на сърбина? Не знаете за кого говоря ли... ами нищо чудно. Давам жокери - един сърбин се 'самоуби' мятайки се на едно летище. Тези дни, и присъства думичката НАТО.

пъси райът им заповядаха да се проявят точно преди да се опитат да нарушат правилата и да извадят насила Асандж от посолството. помните ли?

Не мисля, че са виновни журналистите.За съжаление сестрата е имала слаба или болна психика.По скоро цялото общество е виновно с тази психоза около едни обикновени хора "макар и кралски особи".Те са простосмъртни като нас, ама богати и с дворци....не са богове..

Ели, права си. Не мислиш.

Австралия била шокирана!!! Аз пък съм шокиран, че Австралия изобщо може да се шокира от каквото и да било

Българските студенти там даже не са чули за това , повечето хора се интересуват от други неща. Само на нас тук ни отвличат вниманието. Жалко за мед.сестрата...........

Ще тежи на съвестта на "важните кралски особи". Ега ти кралството и всичкото.

Как е Кейтито,че се интересувам,вечерите там са хладни да си намята нещо да не настине.

Много жалко ,че напоследък морал и журналист са две отделни понятия.Папарашката истерия особенно на западните журналисти в повечето случаи отвращава.Такива като двамата да се поучат от сестрата ,която е държала на честа си затова е посегнала на живота си-жалко за дечицата и.Е и сега като се разбра че Кейт е бременна какво от това?Една от хилядите по света,и тя по реда си.

В случая журналистите не бива да бъдат обвинявани. Те не са създали проблем, а са се докопали до проблем. Макар и с непозволени средства. Иначе ако чакахме само на официалната инфо Кейт вече да е отгледала децата си, че и внуци да дундурка. Подозрително дълго Кейт се опитва да забременее. По едно време даже пуснаха инфо, че Кейт и Уилям не се били виждали няколко месеца /това след сватбата/. Верно, че сега тя се пази, за да забременее и роди, а през дългите години преди сватбата се е пазила да не забременее от Уилям, с когото са били приятели с променлив успех. Проблемът е в подозрително голямото пазене и в това как това се връзва с очакванията на английската корона. А докато чакаме отговорите гледаме пътуващ цирк с опасни номера.

pile, трудно е, но успя да се изцвъркаш и на тавана. я сподели, кой монарх те е онодил и зарязал, че си толкова огорчена и обърна, пардон, объркана?

Е сега като разбра новината с цената на човещки живот, рога ли ти поникнаха.Трябва да има някяква мярка и етика.Журналистката която е участвала в това как ще се почувства ако и се случи същото,някой да следи всяка нейна крачка.Не прави на другите това ,което не искаш да направят на теб.Постависе на семейството на сестрата и тогава ми развивай разни тъпи теории за вина!!

Каква ти кейт какви ти пет лева!Язък за МЕДИЦИНСКАТА СЕСТРА и за нейните ДЕЧИЦА!

Основен закон. Чл.1. Монархията винаги е права; Чл.2. В случаите, когато монархията не е права, виж чл.1; Чл.3. Благодаря за вниманието.

Тъкмо и рекламодателите в БГ да бяха си изтеглили рекламите от Нова ТВ след смъртта на Васа Ганчева...

Може би не е сега момента ама да попитам КЕЙТ колко и карат батериите ,че нещо беше потресена а пък аз имам ДУРАСЕЛЛ! Издържат десет пъти повече от другите!

простотията ходи и по хомосексуалните, а? кво ше каиш, 'ся'

Не те ли е срам да се хвалиш с такива неща? Кфо ша каиш ся?

Веднага реши, че кралският двор е поискал уволнение на сестрата, а тя поради това, че няма как да се гпижи за двете си деца се е самоубила.Ненормалник. Първо от къде имаш тези сведения и второ, а сеге как ще се грижи от отвъдното за децата си. Но може да се е надявала на пенсия за тях, ако са непънолетни за което се съмнявам.

пълни глупости са всички опити да се свърже това със МИ-5. Самото кралско семейство с удоволствие би убило няколко други личности, ако бяхте в час, щяхте да знаете кои (един-двама от обкръжението на Диана, като начало). Явно е, че не ги е убило, а да се занимава с една излъгана от журналисти индийка, е, как да го кажа... не се връзва. Хич. По-вероятно е сестрата да го е приела лично.

Ех, изтриха ми поста само защото сравних журналистиката с най-древната професия. Почтено практикуващите този занаят, които са много малко, не би трябвало да се засягат, но да се срамуват от колегите си - да.

щом не са ти го преписали, сменяки 'журналист' с 'мръсен монарх', и пускайки го с твое име - всичко е в рамките на нормалното за дирника... направо човешки са се отнесли, ПРОФЕСИОНАЛНО...

"уж по вина" глупости на търкалета. Точно по вина на, няма да кажа журналисти, ще кажа 'нахални папараци'.

нЕкои дупенца бъркат Британските принцове с мадридските, пардон, 'българските' им антиподи... докато в UK те са символ на държавата, еквивалентен на президент и патриарх заедно, тук те са символ на крадец и предател. Сигурно оттам идват и останалите грешки. Въпреки, че злобните истерии на 2-3 тук нямат място в никаква етика или морал, сигурно там е корена, в псевдо "царското" присъствие на монката втори. Карикатура на цар + психическо заболяване + безпризорна модерация = пяна на устата и глупости по адрес на Катрин.

Като са символ на Държавата и високия морал как ще обясниш голите снимки на Хари, празника на който се беше появил с нацистка униформа или действията на Чарлз, който имаше любовница по времето когато бе женен за Даяна. Това ли са монарсите за подражание?

абе кви монарси - който иска да управлява държава трябва да докаже качествата си, какво са доказали тия кютуци, освен че могат да ходят голи на публични места- лигави самозабравени готованци живеят за сметка на трудещите се хора а като не им угоди някой го убиват, при това женицата изобщо не е искала да им навреди била е измамена от журналистите

( нерегистриран ) 09.12.2012 12:31 пише се "монарси". а кой и какъв си ти, че набързо ги осъди? индийска сестра се самоубива заради позор. защото австралийски чекиджия и чекиджийка са излъчили в ефир как я лъжат (не, не просто са казали новината, излъчили са самата измама). Има хора, които ценят професионализма си. А лекарската тайна за някои е наистина въпрос на професионална чест. Другото са хейтърски плюнки.

Скапаните и лицемерни благородници сигурно са поискали сестрата да бъде уволнена, а тя сама се е грижела за двете си деца, затова се е самоубила.

сигурно това, сигурно онова, .. а сигурното е само, че си един фантазьор, при това с много извратена фантазия.

Те журналистите са виновни и за повърните, които слушаме всеки ден из медиите. така че не са потърпевши само кралското семейство, както се опитваш да манипулираш. Приказките ти са евтини нахленски уйдорми, засрами се. Показваш посредственост, опитвайки се да маскариш читавото и да подминеш гнилото. Това е слабост на личността и не прави чест никому. За интелигентния очек е пределно ясно кой какво е направил и почти не подлежи на осбъждане. Вижда се кои са изродите, даже вече са отстранени. А реакцията на обществото е ясна, дори са си изтеглили рекламните бюджети бизнесите. Само ти не разбра какво е станало... Айде събери се, концентрирай се и си ела на ума.

Седнал си ти да се храниш семейно, а от телевизора върви в това време реклама - например, на дамски превръзки със сочно описание или - още по-добре, на тоалетна хартия Емека, която е мека и ... налии ... Медии ... Пазарна икономика ... Пазарен морал и пазарно общество ... Мир на душата на медицинската сестра Ясинта!

"сигурно" и за това е виновна Катрин. А не медиите :)

ДОБРЕ ДЕ, КАТРИН Е ВИНОВНА ЗА ДАМСКИТЕ ПРЕВРЪЗКИ ПО ВРЕМЕ НА ВЕЧЕРЯ. Доволни ли сте?

за журналистите а това как ви се струва и то само в този сайт: най-стилно облечена; изумруденото зелено избрано като цвят за дрехата на херцогинята става цвят на годината; най-добрите ВИП майки - пример за Кейтрин, най-красива усмивка, най-красива коса ... Журналистите и Кралския двор са си взаимно полезни! Независимо от окраската на новините относно тях.

Това само доказва още веднъж факта, че моралът не е на висота в тази професия, а ги мотивират само парите. За пари и тираж са готови на всичко.

Случайно да знаеш имената на тези журналисти? Цялата тази "сензация" нещо много намирисва е ехото от нея тепърва ще отеква. Не ви ли прави впечатление, че такива долнопробни скандали се случват само с англ. кралско семейство. Наскоро има пак нещо такова като неумел опит да се държат младите във фокуса на вниманието на охрата с уж папарашкото показване на мършавите цици на тази девойка на снимката...

Тези журналисти не би трябвало да ги отстраняват от работа, защото са съгласували, т.е. получили са одобрението на адвокатите на радиото да пуснат записа. Тези адвокати би трябвало да понесат наказанието, а не журналистите. Въобще по цялата верига на случката цари много слаб професионализъм е нехайство...И когато залогът е висок , както в случая с "кралските особи", подобна небрежност може да има тежки последици.

ся, начи, седим си аз в чалгатйеката, деа..

Тази случка, превърнала се в лична трагедия, само показва докъде са я докарали масмедиите. Пълен сатанизъмэ цари в тях - вижте само рекламите по бълг. медии (най-вече ефирните тв). Няма нищо свято и достойно, което може да ге спре да спечелят от някоя мръсна сензация! Но така ще е в края на времената...Нищо вече не се случва и нищо не става и затова се чудят с какво да задържат разпадащата се виртуална реалност и матрица...

това е твърде долнопробен подход, дори за лекета като монарсите те са излъчили самото интервю - ако само бяха ползвали подхода, без да изтъкват как и без да се гаврят така със ратаите щеше да е почти поносимо. целта щеше да е новината за царското отроче. но не - те са пускали записа, за да се изгаврят с народа и кралските ратаи и пудели това, че според техните адвокати всичко е 'окей' не го прави нито професионално, нито етично - а както може и да се окаже, не е е задължително да са прави и да е нарушена етиката на двора защото в ук е забранено именно това - да се излъчват записи от кралски разговори, т..е когато не се знае и няма съгласие за тези придворни интриги

Постът ти е безпочвен, глупав, несъдържателен. Това са излеяния по повод на..., но не и факти, не и аргументи. Просто напълно глупаво! Емоциоланала истерия на глупав човек.

когато някой няма какво да каже, преписва, сменяйки тук-таме за да пасва на новите политически реалности.

излъчили са целият разговор със сестрите, и са се гаврили с това, как са излъгали болницата. другото са измислици, като гледам колко бързо им слагат "зелено" - най-вероятно на дежурния редактор.

Време е тази фамилия да бъде свалена и Англия да стане република . Толкова кръв за нищо за да се пази егото на извратеняци не е нужно да се махат . ТРябва да носят отговорност за всяка своя постъпка . Тежко и горко за децата които ще ражда таз принцеса белязани със смърт на медицинско лице ТОВА Е ПРОКАЗА

... или прокоба, може би?

Англия клони към нулата без кралското семейство. Изглежда не си наясно как функционира тази държава и успешния свят. Оказва се, че това семейство по най-евтиния начин решава най-големите проблеми на Острова. Няма политическа система, която да може да реши толкова изгодно тези проблеми. Обществото се нуждае от определени механизми, които обикновените хора най-често не разбират. Те виждат повърхностно и не стигат до същността. Така стават грешки, които после плащат най-скъпо именно простичките хора. Махнете кралското семейство от Англия и веднага ще стане ясно, че тази страна почти нищо не произвежда, печели от управление на процеси, които вече няма да може да управлява. Но от това управление и баланс има нужда целият свят, понеже Великобритания е важна държава в процесите на света ни. Ще се окаже, че простакът маха важен компонент. Ако това го направиш на машина, тя ще се разбие. Все едно махаш маховика на коляновия вал... Комунистите са опитали да махат и са махнали щастието на нората от двайсет и няколко одържави. Сега всички те бедстват и в този живот няма да са щастливи хората им. Глупостта маха, мъдростта и интелигентността добавя. Не махай така лесно, помъчи се да добавиш. Трудно е, не е по силите на простака, но опитвай.

Поздравлениея за смарт коментара! Отдавна не бях чел нещо толкова смислено и намясто. Трябва едно към едно да се копира от някой "политолг" в СУ-то и да се чете и обяснява на студентите...Като се сетя какво сме учили на времето ме хваща срам от самия себе си.

Държава, която не произвежда почти нищо освен новини около кралския двор? Е, и нас какво ни ощастливява това? Или трябва да си викаме абе ние сме едни простаци, чакай по-силно да викаме УРА! Колко значи някаква си простолюдна личност?! В Германия, Австрия има ли все още кралски особи, във Франция?

Бобо

Защо постът не е интегриран в статията, все още ?

до Володя Улянов за 7 Ноември е късно тази година.

Интересува ме кой нарежда на медиите, световните също, да не публикуват снимката на мед. сестрата. Намерих само 1/2 сайта с фотографията. Трябва да има нещо доста странно в бременността и здравето на Кейт за да се плаши човек до смърт от него.Аз мисля, че вината се хвърля върху 2 та журналисти за да се ВНУШИ самоубиство, а причината е, че Мед сестрата е знаела нещо покрай бъдещия крал, от което цял живот би трябвало да живее в страх. Тази смърт идва 15 год след убийството на Даяна, а може би нейния дух ни напомня да видим истинските убийци. В този кралски двор и куче да умре, пак ще се усъмня в кралицата.

ку-ку. защо ку- защото те тресе параноя, -ку, защото в ИЗНЕСЕНОТО няма нищо. Гаврата беше не че е изнесено, а как е изнесено - че са успели да излъжат болницата, присмяха се на женицата, 'кралски майтап' си направиха с нея. Ако имаше нещо, същите лешояди отдавна щяха да са го разтръбили в Австралия, дори само за да си запазят кожите.

Уилям и Кейт са двама изнежени, суетни готованковци и паразити. Заради такива като тях по света има кризи, глад и мизерия. Много жени имат гадене по време на бременност и повръщат, но си ходят на работа поне до 6-7 месец на бременността, защото парите така и не стигат за преживяване. Има билкови чайове, които помагат, като цяло бременната би трябвало да избягва да взема каквито и да било лекарства, защото може да се уреди плода. За тези обикновени жени, които си работят до последно и вършат и домакинска работа, никой не пише, те не са интересни... За такива елитни пациенти би трябвало да има специални болници със специални доктори и със специална охрана, всички специално обучени хора, които да знаят какво да говорят по телефона, как да обслужват специалните им тела със специални инструменти и специални лекарства и инструменти... и за това да плащат поданиците. Да вземат се научат от тукашните правителствени болници само за "елита" - а за болните със синя кръв трябват също и банки със синя кръв...

Жена ми повърна за един ден 20 пъти и ако не я бяха приели в болница, щеше да пометне от натравяне с фонолите, които се отделят от организма при това. Някой, който гвори тенденциозно наизуст, а всъщност само предполага, е кръгъл олигофрен. Предразсъдъците правят простака да е простак.

ми5 има какво да прекрива в последните з0 години.до живота е без значение за кралското семеиство. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пълни глупости! Журналистите са свършили перфектна работа и трябва да бъдат поздравени за това! Най-вече от кралския двор, защото показаха сериозни слабости в системата им за сигурност. Мислите ли, че тези сестри получават същата заплата като колежките си в "обикновените" болници. На тях им се плаща също, за да бъдат дискретнии предпазливи. Обажда им се директно кралицата?! И двете са виновни, а тая се е самоубила, защото е била безкрайно тъпа! Ами ако в болницата лежеше кралицата или Чарлз и до такава информация се доберат врагове - биха могли да доведат до сериозни катаклизми в цялото кралство, че и по света. Да обвиняват журналистите е все едно да обвиняват учител, писал слаба оценка на ученик, който след това поради лабилна психика или домашен тормоз се самоубива.

това е твърде долнопробен подход, дори за лекета като журналята. те са излъчили самото интервю - ако само бяха ползвали подхода, без да изтъкват как и без да се гаврят така със сестрите, щеше да е почти поносимо. целта щеше да е новината за царското отроче. но не - те са пускали записа, за да се изгаврят с болницата и сестрите. това, че според техните адвокати всичко е 'окей' не го прави нито професионално, нито етично - а както може и да се окаже, не е е задължително да са прави и да е нарушен закон. защото в ук е забранено именно това - да се излъчват записи от частни телефонни разговори, т..е когато не се знае и няма съгласие за ефир.

Какви глупости пишеш бе човек. Журналистите трябвало да бъдат поздравени. Ами хайде тогава да поздравим терористите и убийците - те също откриват слабости в системите за сигурност. Една сестра в болница не е таен агент, че да разпознава гласа на членове на кралското семейство. А и те са публични личности и като такива си понасят последствията. Като не са искали да се разгласява нищо от бременността, защо не са приспособили стая с болнична апаратура в двореца, при тяхното влияние и средства.

Ти май не правиш разлика м-у пасивен и активен подход в случая. Ако някой журналист беше имитирал атентат от типа на 9/11, може би щеше да пострада някой шеф на охраната или стюардеса, но щяха да бъдат спасени няколко хиляди души и няколко милиарда щети.

Крадците също търсят пробив в сигурността на дома ти. Гледай да не ти направят 'добро', като ти ги покажат. На улицата също си много уязвим. Могат да намерят пропуск в сигурността ти пияни шофьори, вандали, убийци... Сигурно ще им благодариш за пробива, защото ти показват къде е. Дано в конвулсиите си в такъв случай да успееш да благодариш, че такова 'добро' са ти направили. Сети се какво добро са направили за сигурността на болницата теи идиоти, на които ти приличаш очевидно. Чудя се колко прости хора има, които могат да четат и пишат! Ужасно долнопробна простотия ходи по света!!! Срамна за човешкия род! Сбърканяци, които не знаят за какво живеят.

А ти как мислиш - на какво се дължи прогресът в сигурността в най-широкия й смисъл? Не е ли най-вече на такива пробиви - понякога имитирани както в случая, но много по-често реални, за съжаление. Реалните са много повече, защото и тъпаците като теб са много повече на брой.

Не са глупости. Щом могат всичко да си позволят ами да си свалят гащите и уринират в студиото и да го обявят в ефир. Това са чиста порода австралийски овци и по интелект и по акъл. Не случайно са порицани и оплюти масово. А ти си заври мислите знаеш къде ...

деер

Или са американците, или са руснаците! Въпросът е защо всичко се случва по време на наблюдението на английските мита !!!! 20 години дискредитация на английската корона!!! Кому е нужна слаба Англия? - първите две държави.... Китай -не им пука, те бягат по писта 2-3 пъти по-бързо от Индия..

Мечтай си.. 100% сигурно е, че "монархията" е виновна. Накрая, ще се окаже, че Уилям и Пипа са изкривили всичко, и че сестрата е починала от инфаркт. Не заради 'царска особа' - а за ради лъжливи мошенници - монархи.

пише се "монарси". а кой и какъв си ти, че набързо ги осъди? индийска сестра се самоубива заради позор. защото австралийски чекиджия и чекиджийка са излъчили в ефир как я лъжат (не, не просто са казали новината, излъчили са самата измама). Има хора, които ценят професионализма си. А лекарската тайна за някои е наистина въпрос на професионална чест. Другото са хейтърски плюнки.

Ако е самоубийство,на какъв ли психически тормоз е била подложена тази жена? ТОВА СИ Е ЧИСТО УБИЙСТВО!!! Да кажа ли какво мисля за монархията или пак ще ми скриете поста?

Мечтай си.. 100% сигурно е, че не "монархията" е виновна. Само завистливи гейчета от женски пол могат така да намесват бременна. Накрая, ще се окаже, че журналята са изкривили всичко, и че сестрата е починала от инфаркт. Не заради 'царска особа' - а за ради лъжливи мошенници - журналя.

журналистите бяха само в началото,монархията довърши останалото. Ти като сбъркаш нещо в работата си самоубиваш ли се?

Принципа на съвременната журналистика е .... има зло и мръсно - има пари... няма зло - няма пари. Това е показател, колко болно е съвременното общество. Няма морал, няма принципи... сам по себе си човешкия живот, личен или физически става все по-евтин.

Дировци, поместете снимката на медсестра Янсита, а не на тая, която вече ни втръсна. Имайте поне малко уважение към починалата, нейното семейство и нейните деца. И престанете да се кланяте на кралското семейство, не е добре за здравето ви.

Споделям напълно...!

bbc co uk има снимка. индийка е.

Лумпенизацията на света, скрита зад фалшива и примитивна демокрация, доведе чак до тук. Народите изпростяха до степен, несъответстваща на отговорностите, които хипотетичната демокрация им възлага. Сетивността, различимостта, онова, което наричаха морал и етика - всичко е далеч от масовия съвременен човек. Водещите държави са в най-страшно положение. САЩ, Германия - хора примитивни, ориентирани към свъна на парите, чак прости. Работен индустриален добитък без ценности. Душевно грозни хора възпитаха тези общества. И консумират боклук, както се вижда. А веднага се и намира кой да им го сервира. Журналистите са най-лесно видимите сервитьори на боклук, но не са по-назад: хранителната индустрия, вкл. напитки, шоу индустрията, фармацията и медицината, политиците, държавните администрации... списъкът е дълъг с предлагачи на боклук. Огледайте се какво консумираме!! На какво са свикнали вкусовите ни рецептори...

Ако не е и интелигентно, е доста нихилистично, но със сигурност крайно песимистично, почти до самоунищожително.

И какъв проблем е разрешило това самоубийство? Цялата патаклама е заради създаването на "сензации", а накрая го отнасят единствено роднините на починалата.

Тежък личен морално-емоционален.

или професионално-етичен

Херцогът и херцогинята на Кембридж са дълбоко опечалени... Това води към новина за БДЖ?!

Варно е. Кликнах на линка и ме прати към БДЖ. :-) Иначе това се казва чест за тези дето не познават тази дума в БГ. То ако беше тук всички докторя и сестри отдавна са се продали и си казват какво се случва при тях за жълти стотинки. Думата чест отдавна е забравена в това съсловие.