Кръстиха принцеса Шарлот в църквата, където е кръстена Даяна

Принцеса Шарлот - второто дете на принц Уилям и съпругата му Кейт, бе кръстена в църквата "Света Мария Магдалена" в Сандрингам, Източна Англия.

Обратно в новината

Коментари - Кръстиха принцеса Шарлот в църквата, където е кръстена Даяна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо всички са с палта, сака, дълги ръкави и дебели дрехи и само малкия принц е по къси крачоли и ръкавчета?

С ТАЗИ КОЛИЧКА БЕШЕ МНОГО СМЕШНА

Булшит до безкрай. От една страна безскруплни технократи и лицемери. От другата луднали овце на два крака. Религии и лумпени. Христянсвот, ислим и изворът им еврейството са учения на лозунги. И водят до тотална посредственост

До кога ще продължават с тези шапки и тази показност?? Кейт ги ражда за по един час и веднага след това изглежда все едно не е раждала. Понеже не е раждала. До кога тоя цирк ??

А ти можеш ли да гарантираш, че едно бебе ще доживее до възрастта, в която по собствено съзнание ще се кръсти. Толкова деца си отиват от този сят ненадейно, трябва ли да се рискува да си отидат от този свят некръстени?

ами аз като не съм кръстен-сладур ли съм

Не знам дали си сладур, но ще е добре за теб да се кръстиш.

Надути високомерни ингелези - и те са дришльовци. Стига с тая показност. Правете си там кралските изгъзици и не ги показвайте извън двореца. Досаждате и дразните.

Защото си типичен "Българин", злобен и завистлив, затова се дразниш, това е пръв твой проблем и последна тяхна грижа, да мислят кой злобен българин от какво се дразни. Такива като теб са достойни за съжаление.

ТИ ПЪК КВО ТОЛКОЗ ИМ СЕ КЕФИШ

МАЙ ТИ СИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

Честито, да са живи и здрави всички, малкия е голям сладур.....

С хлорирана вода кръщенката важи ли? С какво водата на река Йордан е по- хубава и с по- положителна енергия от тази на изворите около Вършец (примерно)? Всичко с религиите около Ицо,Мухо-мед и Мошето е ТОТАЛНА измишльотина

хахаха разсмивате ме че кво да кажа много ме вълнува Покланятай се роби на господарите си!

Аве, льольо, ти колко коментара изходи по тази тема?

Та питай мъ и друго сакаш? То си е мое мнение че сте роби, а робите обичат да се кланят, да ги налагат къде с камшик къде с кожената палка. За тва ще има такива дет ще съ умиляват че господарите им са родили. Щот са мазохисти.

Виждал съм река Йордан и дали беше кофти сезон, но аз в тази вода не бих кръщавал никого. Чисто по хигиенни причини.

Споко бе, за принцесата със сигурност са я дестилирали, за да не останат в нея зловредни частици, пък било те и от Спасителя.

църковното и име ще е Йорданка

Вода от река Йордан - да да. Он ден ги видех как наливат вода от река Вит , малко мътна но за едно кралско бебе е пригодна. Въртеха се като пръдливи се чудеха как да слязат по реката без да си оцапат униформите с кралския герб.

Макар да не си падам по царопоклоничество мога да щажа че това е много хубаво семейство и дечица

Пише се "Иисус", а не "Исус".

А не е ли Йешуа ?

Йешуа бен Йосеф. Иначе юдео-християните му викат Исусчо...

БОГ да благослови малката Принцеса и Кралското Семейство! Нека да носят дълги години гордост и просперитет на страната и нацията си!

Чудесно, и как точно според вас допринасят за просперитета на държавата и нацията си? Живеейки на гърба на същата тази нация, която ги издържа чрез труда си, а техните "ангажименти" са да се появяват на светски събирания и по медиите.

Тези хора дават добър пример.

Тази показност е безумна и напомня за снобизъм. Истинско кръщене се прави с пълно потапяне във вода. Няма никакво значение в коя река се прави защото потапянето във водата символизира умирането на стария човек с неговите грешни вярвания и дела, и раждането на новият човек. Водата е основа на живота и символа е много силен. Колкото по-слаба е вярата на човека, толкова по-големи символи на вярата носи по себе си или демонстрира. Колкото е по-бедно съдържанието на един човек толкова повече инвестира в опаковката.

Много добре сте го написали, Иво....съгласна съм с Вас...