Избраха най-красивите българи

Сексапилната водеща Никол Станкулова и очарователният певец Орлин Павлов са най-красивите българи за 2012 година, показа едномесечното гласуване в класация на модния сайт ViewSofia.

Обратно в новината

Коментари - Избраха най-красивите българи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най- влиятелни в шоу бизнеса и модата и медиите са две основни лобита-това на евреите и това на хомосексуалистите.Понеже Орлин ,не е евреин и не прилича на евреин ,познай от три пъти кой го лансира и защо?

Е,и Памела Андерсън призна Орлин за красавец,а тя има база за сравнение при толкова хубавци в Холивуд.

абе за жените както се казва за всеки вкус по нещо но за мъжете трябва нова класация

Гошооо,защо ми се струва,че доста завиждаш на Орлин.Вярно,че завистта си е чисто българска черта,затова предложи някой по-достоен да ти видим вкуса.

За простите селски пръчки сигурно Багата им изглегда красавец,например,но интелигентните хора с вкус избират Орлин и Никол.

Първо обявиха НТВ персоната Никол за синоптичка, а сега пък и за първа красавица. Да, симпатична е, но с тези малки и безизразни очички в никакъв случай не е красавица. А за сексапил и дума не може да става.

На каква се прави тази тиха вода Никол Станкулова.Заради парите се е прежалила и си е хванала приятел от цигански произход-сина на един от братята собственици на фирма "градус"

Новината е поднесена неправилно. Трябва да е:"Наи-красивите от известните българи" По улиците има толкова по-красиви млади хора-но не се явяват по такива съмнителни конкурси. Това момче Орлин е много симпатично,но Захари направо плаши.

правилно и вярно

Захари красив??! Талантлив - ДА! Красив - само за майка си!

За мен Захари Бахаров е изключително привлекателен. Оказа се, че не само на мен.

Лельо Лиле, казах ти да не пишеш за сина ти! ;) Сериозно - грозника Бахаров, който беше девствен преди да стане известен е красив?!!!

Извинявам се , но Ивет Лалова е най грозна от всички красиви българи!

Освен Ивет, другите са- бляк...

Пу, момченцето за мен:)

Нащастници, Бойко е най-красивия българин.

... ама къде са Николетка и Алисия, взеха да ми липсват!!! Ивет е изключително чаровна, за красива малко силно казано!!! Но е в пъти над Никол по външност!!!

Ивет си е кон! И е красива само ако я сравняваме с конете! Като я гледам не мога да открия нито чар нито красота, така че класацията е много субективна! Ако забравим постиженията й в атлетиката, няма на какво да й се възхищаваме, нито грим, нито фотошоп не й помагат.

Все повече се скапва критерият за мъжка хубост. На почит са женствените черти, лица тип бебешко дупе и тела тип гол охлюв

Мила моя всичко си е в ред-поръчката на НСР се изпълнява.Мъже,като жени-миловидни,нежни.Жени -като мъже,кокалести,слаби,еманципирано нахакани.Плюс и минус, ин и ян ,мъжко и женско,северен и южен полюс-основата на живота.Най-силната енергия -на любовта,трансформирана в сексуална за създаването на живота и майчина или бащина за отглеждане на живота,отново дуалистична секс минаващ в безкористност. Някой иска да унищожи света,да няма ин и ян, да няма живот.

Истински красавици са Диляна Попова , Теди Духовникова , Стани Колева , супермодела Гергана Полежанова. Не ги виждам в тая " класация ". Ивет и Хилда са симпатични и ....толкова. Никол няма да коментирам , много е изкуственна , без живец , а и фактът , че участва в разни чалгарски и мега просташки предавания , не говори в нейна полза. Явно е на нивото на "виповете ".

Защо го няма бат Бойко

Браво.Най-после избраха наистина красиви хора.Честито на победителите.

хаиде бе кои те излага

Най-после една истинска клкасация.Избрани бяха красиви и интелигентни хора с европейска визия.Беше ни писнало от пишман кйрасавици,които дори и в 1-та десятка не могат да влязат.Само Ивет не си е на мястото.

Тези душички в този "моден сайт", са повредени - не правят разлика, горките, между популярен и красив. По улиците ще срещнеш десетки и стотици убийствени красавици, на които "избраните" тук, не могат да стъпят на малкия пръст. За мъжете не знам и не ме интересува, но допускам да е същото положението.

Класацията е много добра,но Ивет Лалова на 2-ро място ми е малко странно.Има много по-хубави момичета от нея.

Всъщност Хилда е звездата на класацията. Тя е абсолютна класика, вечна. Наред с физическите черти вътрешният и мир е в унисон с тях и с разбиранията за красота, която лъха от завършена личност. Не съответства на наложените от педерасите в модата супер слаби изтощени черти, а е истинска, дар от природата!

тя хилда не е ли арменка , или как заради богатите си роднини се преварна в "красива балгарка"

За един мъж красотата не е толкова важна. Интелект, възможност, влияние. Не може орлинчо да се мери с Захари Бахаров

ОРЛИН Е ХУБАВ НО НИСЪК АКО БЕШЕ ВИСОК ЩЕШЕ ДА Е МНОГО ХУБАВ МЪЖ - ОТ ЖЕНИТЕ НА ХИЛДА ТАЗИ СНИМКА ОТ БАЛА ЛИ Е?? ДО ТУК ПОКАЗАНО НЯМА ХУБАВА ЖЕНА А КАКВИ ХУБАВИ ЖЕНИ ИМА НО НЕ СЕ ПОКАЗВАТ .....

обикновените и красиви момичета и момчета не се занимават с простотии - орлин не го познавам, но хилда... красива, кои я избра - и другите не са кои знае какво

Ka

На мен пък ми е интересно това с трите места в класирането.............айде,за първо място да речем най-красива,за второ би следвало да е по-малко красива ,а за трето остава грозна........

Подписвам се и с двете ръце за тия двамата, че от известните са най-красиви. Един път да видя нормална класация.

Всъщност подгласниците са доста далеч от красотата :)

Захари Бахаров е минал покрай хубостта и красотата...много отдалече е минал....

Ами според мен от показаните за мъже,той е най-хубав.За жени,лицето на Ивет е много по -добро от Никол ,с израз на положителен човек. Никол няма нито лице ,нито тяло. Може би снимката на мускулестото тяло на Ивет не е случайна . Хилда е хубава ,чаровна жена,обработена женственост.Не харесвам метросексуалния Орлин,много ми е русоляв. Другото дете прилича на героя но супермен.Та остават мъж-Захари Бахаров,жени Ивет,но с друга снимка на тялото и Хилда Казасян.

Захари Бахаров има специфичен чар, но този на третото място си е направо грозен.