Миранда Кер дава съвети за красива коса

Австралийската манекенка Миранда Кер е вманиачена по косата си, която поддържа със специални терапии за блясък.

Обратно в новината

Коментари - Миранда Кер дава съвети за красива коса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ах..м..м!?Целия, с макарите барабар!

Nina

абе природата е била щедра към миранда - не само че е красива, но и много лъчезарна и позитивна! при това с орландо няка си приличат - дано да им е за цял живот!

Красивата коса си е по рождение, другото е само лустро за пари. Нямаш ли гъста коса, а само пет косъма, колкото и да я мажеш, и миеш с разни прескъпи шампоани, си е все тая...Как хората не разбират, че кожата и косата са отражение на организъма.

Моля? ... Е, все едно да кажеш, че клошарите са сбръчкани и проскубани по рождение. Не всичко зависи от гените, нито пък само от мазане с помади. Важен е начинът на живот - сън, храна, слънце, движение, почивка, психологична нагласа - това са факторите, които влияят на хормоналната система, която има нужда от ежедневно балансиране. Иначе излиза от строя и тогава страда не само косата, а всичко.

И къде точно го е казала това? То бива измислици, бива...

Със сигурност може да използва най-скъпите марки за да поддържа красотата си и въпреки това, предпочита натуралното кокосово масло...Красива и умна!

Едното не изключва другото.Скъпите шампоани са за измиване и поддръжка, а кокосовото масло е за хидратация,а не за миене.

Много красива жена. И мъжът е красавец.