Крис Нот: Не съм насилвал никого, беше по взаимно съгласие

"Чудя се защо обвиненията излизат точно сега", казва актьорът

Обратно в новината

Коментари - Крис Нот: Не съм насилвал никого, беше по взаимно съгласие | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре бе Двайсе години си мълчат, вместо веднага да си кажат, а този да види панделата своевременно. Вие помните ли коя сте ебали преди 20 години

"Тя каза, че той я завел на вечеря" Насилието е започнало от тук. Звучи като да не е била гладна, а той и е пъхал шницели напреки-ей тъй-на

Брат ,кат не знаеш що мъжете харесяли жени ,имаш късмет-21 век е ,може да плющиш събратя .Ай със здраве

Смятай брат как са изгладнели -урвите, започват да обясняват кой ги е-ал преди 30 години, ама в съда пускат 2-3 сълзи и се надяват на едни 2-3 милиона ;))

Извинявайте, ама в чужд апартамент и то на мъж, който флиртува или се ходи по желание или насила. Ако е насила ясно. Но ако е по желание, никой не им е виновен. Да, няма право никой да посяга на друг, но този който сам отива сам си поема и риска.

Леонардо ди Каприо върви по неговия път, но за негов късмет е говорител на демократите, Бил Гейтс и Грета гутенберг.

Жените в двешно време са гнусни същества без морал.

Хайде, няма нужда от обобщения. И при мъжете и при жените, има всякакви. Иначе, който излиза на среща и след нея отива в апартамента на "събеседника" си, вечерта след срещата си, обикновено не е заради гледане на телевизия. Не трябва да се насилва когото и да било, но просто не звучи правдоподобно. В такива ситуации, трябва да се действа веднага, иначе твърденията след десетилетия, при такива обстоятелства (отиване на "гости" след среща) изглеждат като изнудване (трябват доста убедителни доказателства, а не прости твърдения, за да се случи каквото и да било с "обвинения").

Извинявай, но нима той не е гнусно същество без морал? Или и той е жена?

Трябва нов хаш-таг "HimToo" за всеки известен и богат мъж който обвинен в изнасилване от някой си преди десетлетия

Пълен майтап! Алоу! Защо сте се съгласили да ходите в апартамента му? За да му видите колекциата от ЛЕГО?

Колекциите от Лего на холивудските Тузари са много по-интересни от Легото на български шлосер от завода, работещ на 3 смени а в събота и неделя работещ извънредно.

прави секс само с Левка Ръкова....не знае след колко десетилетия ще го съсипят, когато най-малко очаква. Освен бактерии, истерии и финансови претенции, една жена не може друго да предложи в секса.. Всички известни книги за Любовта СА ПИСАНО ОТ МЪЖЕ.

Да се чиди човек в какво са се влюбвали.на мен единствено ми лпсва дупето на бившата ми, защото само това успя да предложи

В ИЛЮЗИИТЕ си се влюбваме мъжете. Пред нас е обикновена жена с недостатъците си, но ние насилваме Съдбата и започваме да я издигаме на пиедестал, да я боготворим, да я носим на ръце, прописваме стихове. А това всъщност са нашите мъжки блянове, които си мислим че може да са реалност. Но това са илюзии. Буквално завиждам на ценностната система на арабските мъже: жените им са само за разплод и без право на гласуване. Докато, КАМИЛИТЕ, те удовлетворяват почти всички(а може и всички) мъжки потребности - конкурси за красота на камилите, които камили са с ботокс на интимните места(устните). Някой да е чел за арабски мъж обвинен в сексуално посегателство....камила никога няма да го направи!

Надушиха го, че е взел пари от новия филм и АТАКАААААААААА!!! Проститутки, Сър..

тия разчитат ,че ще има извун съдебно споразумение, иначе както видяхме с други хора може сериозно да попречи на кариерата му. Едва ли разчитат да се стигне до дело.

На вечеря и след това е отишла в апартамента му. Тя какво е очаквала - да и плете вълнени чорапи ?.

Ако тя беше платила вечерята той щеше да е изнасилен.

Че като отиваш на вечеря с мъж и след това в апартамента му посред нощ, какво очакваш? Да гледате "Том и Джери" ли?

Да.. Том и Джери за възрастни :)

Заради глупостите на разни такива дето гледат на направят бързи пари, масово в Щатите мъжете не им се занимава да градят връзки. Плащат си и им излиза по-евтино. Пълно е със клипчета на разни оплакващи се жени, къде били изчезнали мъжете.

Само в щатите ли ?