17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много гадно еврейче е този ........

Голям! Е, малко суховат звучи в това интервю, но все пак е австриец :)

Много приятен е за гледане и очевидно си върши добре работата. Веднъж в някакво интервю чух Бърт Рейнолдс да казва, че за да си добър актьор трябва да си умен но не чак много умен, от някакво ниво нагоре прекалено много от това, което си минава и се вижда в героя ти. Тоя май е изключение от това правило - а може би не а ролите му са такива, че това не пречи.

В Холичифут трябва да правиш теманета на евреите, иначе най-много да метеш паважа. Сега сигурно модераторчето ще го изтрие това, защото му плащат от Козяк.

Спецалист бе, ти да видиш. Отде ви изравят бе.

Явно е преписано от доста стар източник след като не е включено участието му в The Hateful Eight / Омразната осморка (2015).

А Тарантино голям рижисьор и продуцент щом го откри за англоезичната публика.

Д-р Идо в Alita Battle Angel-2019. Един ден и с тази роля ще го помнят!

ДА! Мислех, че скоро няма го да видим в положителна роля след Джанго, но съм грешал.

интервюта от умни хора трябва да се вземат от умни хора...

Може и да си прав. Ама такъв квалитетен сайт като дира да го допусне? Да не вярваш...

Гениален артист. Каквато и роля да играе, дори и най-малката, играе блестящо!

ото, как ми постави минус за изказване срещу физиката на меркел!!! хахаааа... ще умра от смях...

Подреди си мислите и тогава напиши нещо, което хората да разберат

Умен Мъж който говори с Журналистка с лека може би не досада!?

на младите днес им липсва съзерцанието в любовта,всички започва за тях със секс, затова и любовите са им фалш и предателства.в българското кино няма и един филм без пошлост,световното кино има добри образци,но младите в Бъргария ги мислят за скучни, щом не се отнасят за оргазъма им.

За първи път чета "редактор Ваня Савкова" Комплимент, Ваня, за разлика от досегашната бълвоч в Дир-а, статията е интересна и без правописни или стилистични грешки. Очевидно новото попълнение е грамотно.

Ще отбележа, че в абзаца, който започва с " Валц говори свободно немски, френски и английски език ..." , първото изречение трябва да бъде отделено от следващите, защото е с различно по смисъл.

Поредният джендър...

poredniat seltak

"Гражданче", научи се да пишеш на кирилица, мамин! Не е трудно - Ctrl-Shift, ама трябва да имаш IQ около 20 за да си го инсталираш и активираш преди това...

Имах доста високо мнение за него (като актьор), докато не разбрах, че е дал трима евреи на света ... нали децата на майка-еврейка са евреи. Та откакто разбрах не мога да го уважавам като човек, съответно ми е противен да го гледам и във филми.

Мразиш, защото си глупав/а. Лош човек си, а лошият човек е глупав човек.

Не мразя, просто отбягвам това племе. Лоши хора са, подли и коварни, аз лично съм го изпитал неведнъж. Правиш му добро, а той те смята за някакъв идиот ... или му вършиш услуга, а той ти забива нож в гърба при първия удобен случай, само за да ти не върне услугата. А и са нечистоплътни, вкл. и в буквалния смисъл.

да, и аз имах познат от "тези", не можех да си обясня поведението му, не пропускаше да забележи някаква слабост в човека, съсипваше доверието и добрата атмосфера.

Е според теб той пък какъв ще да е?

Бил еврейн, ти си пък българин и си адски тъп ако си мислиш че всички са под един знаменател.

За да пробиеш в Холивуд, първо трябва да се отчетеш с дела пред тях, онези от мернептахския камък.