Леонардо ди Каприо става сериен убиец във филм на Скорсезе

Леонардо Ди Каприо ще играе американски сериен убиец от 19 век във филм на режисьора Мартин Скорсезе. Това е пореден филм, който двамата правят заедно.

Обратно в новината

Коментари - Леонардо ди Каприо става сериен убиец във филм на Скорсезе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Охо, поредния национален герой на хамерика.

Много ще му тича! Особено на съвременните килограми...

А нашият "певец" Лео Бианки, или какъвто там беше, серийно убива музика заедно с Део и един друг чичко Играта. Компетентните органи да се самосезират и да спрат зверствата над музикалният фон на тримата застаряващи олиг... такова... олигарси на инфантилизма.

Започнах да снимат филми по реални събития за който дойде. Изглежда някак по-сериозно и може оттам да дойде Осцар.

Лео и Скорсезе - вече знаем какво става! Нямам търпение!

Преритва за Оскар.

Поредната еднотипна роля за Ди Каприо, в поредния еднотипен филм на Скорсезе. Стана толкова шаблонен режисьор, че вече дори не си правя труда да гледам филмите му. Особено след като опропасти великолепната трилогия на Андрю Лау. Единствено за "Мълчание" може би ще се навия да го гледам, от чисто любопитство как е интерпретирал романа.

Стою

Мда-а-ам. Гледаш, нали? Не правиш. Изкоментирай след като изгледаш. Ако не забелязваш - коментарите на съфорумците са за очаквания.

Стою

Май тоя път ще се дореди до "Оскар". Пожелавам му го.

Да не би да става дума пак за "нашия" италиянец Лео!!! Пфу, да не фатят уруки!Голям майтап верно - да го вземат за убиец с черпака и меката китка.