Лидерът на "Аз също" Азия Ардженто си плати за сексуален тормоз над 17-годишен

Актрисата, която обвинява Харви Уайнстийн в изнасилване, превела 380 000 долара на Джими Бенет, за да мълчи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Типична златотърсачка като я гледам. За пореден път се доказва, че когато някой ти обяснява подробно как другите са вършили дадено престъпление, то това показва, че и самите те са го вършили, за да знаят толкова подробности.

Изнасилила го е със страпона.

Ден 437 без секс. Ще взема да се завъртя в някоя хотелска стая в Калифорния.

Каква ужасна извратенячка! Как може да има такива хора на този свят, да посегнат на най-невинното. Дано да я кастрират!

Тези, 17 годишните, как мразят да правят секс.. Горкото момче!

но с техните камъни по техните глави...

Не знаеш какъв вид секс е правила с него, предвид омразата й към мъжете и насъбралата се жлъч в нея, след като е била изнасилена от Уайнстийн!

Така е, жените са си отмъстителни и злобни - легнала е с Уайнстийн да си подсигури кариерата и да елиминира конкурентките, а после е тръгнала да си го изкарва на всички мъже заради това нейно собствено решение.

zeddd

Модерният, краен, феминизъм. Мъжете и жените са равни, но само, когато им изнася.

...на жените. Или казано другояче - жените са еманципирани, силни и независими, докато не спукат гума.

То в тази ситуация и повечето мъже сте безпомощни, особено префърцунените, интелигентни и учени мамини лигльовци!

Така ли? Защото като гледам, вие, еманципираните независими жени, неизменно викате нас, безпомощните мъже, при описаната ситуация! Апропо, защо такава злоба към интелигентните, образовани мъже? Завист? Комплекси?

Жена вика на мъж: Ти ми се обаждаш само като искаш секс. Мъжът: Ок, заповядай утре сутрнта в 6 ше бием плоча на къщата на Гошо.

Естествено, докато Ардженто го "нападала" той се е "дърпал" и не искал. Според мен въпросният актьор се е възползвал от нейното нападение и е преминал в контраатака. А по-късно решил да спечели малко пари от нея като я обвинил в "изнасилване", а тя за да си спести главоболията му е платила.

Еми супер. Значи пичът се е ориентирал да спечели малко пари досущ както го направиха един цял куп женски, които едно време били "изнасилени", за да получат някоя роля за сметка на конкурентките си, пък по-късно решиха да спечелят малко пари от това отгоре на кариерния си успех.

Ми тя врътна същия номер на Харви, но му взе милиони, отделно ролите.

Ако не му бяха спретнали този линч на Харви У. днес нямаше да четем такива небивалици. И мъжко и женско, и неопределено и определено знае, че това се прави с една цел. Кой каквото и да ти говори, накрая да знаеш, че става въпрос за пари! Ето това и основната истина за Холивуд.

Крадецът вика: дръжте крадеца....Всички Кви в Холивуд са като нея...а после над тях упражанвали тормоз...пълна лудница...Като ходя да се е...т пред камерата за пари не реват, ама като иска после някой за без пари- тормоз било....

Ще ме уморите от смях с такива статии... Жена не може да насили мъж сексуално! И тоя малък мухльо, да го питам като е на 17 - какво ли е търсил в хотелската стая на 37 годишна пастърма? Или тя го е прилъгала с бонбонки от улицита... Или пък го е дръпнала в хотела както се е разхождал.... "сексуална агресия", която е травматизирала младия мъж и е застрашила психическото му здраве. Бее.. пуста гьостерица неокастрена... така ше те травмирам у тъпата кратуна, че... Всичко е за пари, пари, пари, пари...

Що да не може жена да насили мъж сексуално? Баща на две деца, обича си жената и семейството, шефката на 40 и кусур, никога неженена кариеристка, удря я хормонът, почва да му се натиска, човекът е притиснат или да изневери, или да си изгуби работата - това какво е?

Извадиш ли го - гориш. Не го ли извадиш - увяхваш.

Ма ти верно ли си много прост или трябва да ти обяснявам, как ако мъжът не е възбуден - полов акт НЕ Е възможно да се осъществи?! Щом се е възбудил до степен да осъществи полов акт - значи го ИСКА! Щом го иска - къде е насилието? И без тия номера с разгонената кариеристка, дето притискала своя женен подчинен... тва не минава отдавна... Ако трябва - ще си изгуби ТАЗИ работа, ще си намери друга и пак няма да се поддаде на натиск.. Ай, не ми обяснявай лигавщини...

Като е абдал, да се чуди какво да прави. Нищо ново под слънцето. Властта и проституцията - безплатната, вървят ръка за ръка. Ако за всяко натискане трябва да се съдим, то съдилищата трябва да работят 48 часа в денонощието. Стига с това малоумие.

Що да не минава отдавна? Откак феминизмът обяви мъжете за враг номер едно, от тогава ли не минава? Това е класическа ситуация, в която овластена жена притиска мъж за секс. И ако не се е възбудил, т.е. не желае да осъществи полов акт и заради това тя го уволни, защоито не ѝ е пуснал, какво е?

Така е мъжът може да е насилен сексуално. Нали може да го натискат да го опипват, да му говорят простотии които той не желае да слуша. (по тая логика да хванеш някоя жена за дупето не трябва въобще да е проблем Другарко Михайлова). Другарката Михайлова от къде знае че му е станала оная работа. Ама във феминиската глава само мъжът е животно. Защото феминистките не искат равенство между мъжа и жената, а искат господство на жената над мъжа.

Ама Вие сериозно ли? :-) Най-лесното нещо на света е да покажете на една жена, че Ви отблъсква или я считате за недостатъчно привлекателна. А за феминистките глупости съм съгласна.

Защо да е несериозно? И Вие ли отричате, че е невъзможно жена да насили мъж сексуално? Рзбира се, че е лесно да покажеш на жена или мъж, че те отблъсква, ама ако от това зависи служебното ти място, примерно? Или жената те заплаши, че иначе ще каже, че е сексуално тормозена от теб, ако не легнеш с нея?

Моите уважения другарко Михайлова! Има и нормални жени и за щастие са повечето.

И що да не може бе Другарко Михайловна? само женичките могат да се оплакват така ли.....ти на друга планета живееш май

Хич даже не живее на друга планета, много добре е наясно, че феминистките напъват да се случи точно това - само жените да могат да се оплакват, а всички опити на мъже да потърсят помощ срещу насилие от жена да бъдат осмивани, прикривани и неглижирани.

Тази "пастърма" както я наричаш, защо развява яки сиси без сутиен на снимките? Ми, това си е парекселанс "ела вълчо, изяш ме". А после реве, че са я насилвали сексуално? Пълно дебилие!

"Ма ти верно ли си много прост или трябва да ти обяснявам, как ако мъжът не е възбуден - полов акт НЕ Е възможно да се осъществи?! Щом се е възбудил до степен да осъществи полов акт - значи го ИСКА! Щом го иска - къде е насилието?" Леле, ти си била наистина прого проста. Ама то явно феминизмът не прощава. За невежите недоклатени патки да обясня, че за да стигне мъжът до полова възбуда, не е необходимо да го иска. Става и с механично стимулиране. Става и като се стараеш да не мислиш за гадния крокодил до теб, чрез извикване от визуалната памет на образа на някоя готина мацка. Дори и с медикаменти става.

Даже не е нужно да си сексуално възбуден, за да имаш ерекция - това редовно се случва примерно нощем докато спиш и е природен механизъм да се поддържа всичко функционално за като ти дотрябва. Не че това дали той би бил възбуден или не в описаната ситуация има значение - това е само завършекът на вече извършеното насилие от страна на жената. Ама то на феминистки какво да обясняваш. Толкова си могат.

а щом толкова лесно се възбуждате, айде после пак обяснявай как мъжете не сте животни, може да го дигнете и от буца желе викаш начи, така ли? хаха-ха гнусни нерези такива...

Дотука ти говорехме, че именно НЕ се възбуждаме, ама с тая буца желе, дето я имаш вместо мозък, не е лесно да се схване каквото и да е, а?

И вие, ако ви изклати някой, при вида на когото ви се намокрят гащичките, но считате, че това не е редно, ще се чувствате доста объркана, защото ще в разрез с ценностната ви система, например, или в разрез с представата ви за себе си....Само давам насока за размисъл. Изнасилването на жена, чието тяло "реагира" на изнасилването, надявам се се сещате как, не е доброволен акт...и т.н....

Е.ати и комплексирания свят?!?!?!? Щом и е.ането го обявиха за ерес, какво точно остана от удоволствията за нормалния човек? Пълно видиотяване. Разни недоебани пръдли са "сексуално употребени", а сега и "пръльовци" изпълзяха пред камерите за пари. Проституцията е древна професия, ама сега и дадоха публичност и смръднята става ужасна. А недоклатените п.ки от нета да ходят да си купят вибратори и да не го умирисват на неизмито.

Ти от Луната ли падаш? В повечето религии сексът е ерес, че и грях, и то тежък. В някои пребиват с камъни за това.

Това важи за идиотите. На Луната още не съм ходил, но секса добре се прави и на Земята. Религията е упование за неможещия. Като не можеш се моли на Господ да ти помогне.

Абдал. Купи си порпупен и се моли твоя Господ да не тия спука. Или вибратор - според потребностите. Апропо, религиозните фанатици, които използват Аллах за да трепят жените си с камъни имат по 5-6 деца минимум. А те, според идиот като теб, са заченати с помирисване, нали???? Кретен!!!!

tonk11

Така е. Медала има 2 страни и се обръща.

" сексуална агресия , която е травматизирала младия мъж " ! Последно за мъж ли става дума или за гей ?!

Ти си от тия, които отричат, че мъж може да бъде жертва на жена-насилник, а? Жена ли си? Феминистка, нали? Или просто тъпичък комплексар, който се мъчи да покаже с всички сили какъв як е*ач е, та поне в анонимния форум да си вдигне малко самочувствието?

Ми имал съм достатъчно много жени ! И като мъж ми се е случвало не веднъж да бъда притискан от мацки , които не харесвам . Деликатно съм се изнизвал за да не засегна егото им . Но , да тръгна да се оплаквам и да тръбя ,че са ме нападнали според мен не е присъщо за един мъж ! Капиш ?!

Хехе, веднага почна да обясняваш колко много жени си имал! И все идват и те притискат, а? Как само веднага стана ясно кое от изброените си!

Аз па не съм отказвал на никоя. Няма по-страшно нещо на този свят от отхвърлена жена. Затваряш очите и се гмурваш в мислите си до съспенса. Теглиш си един душ, пиеш едни 100грама и обясняваш как това беше прекрасно, но никога няма да се повтори, защото... измисляш най-невероятната история и си тръгваш, уверявайки я с думите, че за теб тя винаги ще си остане близка до сърцето ти... Ето заради това навремето и полякини и чехкини и германки и шведки правеха и струваха, но гледаха да дойдат на "почивка" в България! Защото българският мъж не отказваше при никакви обстоятелства и беше галантен... А сега половината са се изпедерастили... каква мъка...

Пробвал съм , но след това съм се чувствувал по-зле от колкото след махмурлук !

Аз броя себе си за мъж, ня за гей, но ако някоя пияна богата лелка ми скочи в леглото и ако мога да и измъкна такава тлъста сума за да мълча, ще се пиша и аз изнасилен и обезчестен, срам - не срам...

Гоше, дъртите ора имат няколко приказки по случай като твоя... Например - Господ дава, но в кошара не вкарва... Но все си мисля, че най-много ти подхожда - На бодлива крава Бог рога не дава! Понякога грешим страшно и в помислите си.

Тоз Харви Уайн... както му е там името... Ми той полов атлет, бе! Искам и аз и обещавам, че няма да го съдя!

Искаш Хари ли..?

И мен жена ми ме тормози всяка вечер.

Оплачи се на арменския поп...

И той веднъж ме тормозеше...

Богата ли е!?

Не, но отделя много слюнка.

Това женски род на Азис ли е?

на екс

Чини ми се, че нищо случайно няма в тази работа. Или младежът се е сетил да издои кравата, след като тя се опаричи с подобно обвинение към Уайнстийн. Втори вариант - защитниците на Уайнстийн да са изнамерили този компромат, за да умаловажат обвинението ѝ към него.

Уайнстийн е изнасилил половината Холивуд, БЕ! Защо не съдят за изнасилване някой шесторазряден актьор от Северна Каролина? Щото ще му се наложи да ползва служебен адвокат. Алчни, грозни, мръсни, проститутки, продали си името, душата и достойнството за няколко миг слава! Без значение от пола - мъжки, женски, трети (според меркелова).

В Холивуд обучат парите и секса, спор няма. Но има начини да поискаш секс: ако ухажваш една жена нежно, с комплименти и обещания, колкото и да си грозен, има вероятност да пусне доброволно. Ако си груб, използваш принуда, изнудване, скачаш да грабиш, заплашваш, унижаваш - създаваш си бъдещи врагове. Ето това е направил Уайнсай с жените в Холивуд. Сега те си го връщат.

Уйнстийн да ми се довери, ще ги съдя всичките обратно тия, че те са го изнасилили.

Положителното в случая е, че гяволията на тези баби се обръща срещу тях. На всички е ясно, че преди трийсетина години са се добрали до някоя роля в нечий креват. На всички е ясно, че са го направили абсолютно съзнателно и че ако можеха да върнат времето щяха да постъпят по същия начин. От хилядите нимфетки в Холивуд десетина са станали актриси, а от тях две-три заради артистичен талант. И сега, половин век по-късно се опитват да изкарат някой лев от модерната тенденция да съдиш някой с пари. Или си сексуално тормозена (ако си получила ролята), или сексуално дискриминирана ако я е получила сексуално тормозената.

Искам и аз такъв тормоз от нея, а и да ми плати после 380 хиляди.

Всичко се връща. Лицемерните либералболшевики дори не осузнават, че в обществото, кото прецакват, ще жовеят техните деца. Гнусна история.

Ти даже не осъзнаваш, че на тия не им дреме за децата им даже. След тях и потоп.

За сетен път казвам: АЛЧНОСТТА ЩЕ ПОГУБИ СВЕТА!!! и добавям: КЕФ ЦЕНА НЯМА БЕ ААДАНКОУЛУ!!!

То на кого не беше ясно, че са боклуци тея. Сега, само се доказа.

яко е тормозила

грозотия е обърнала наопаки живота на момчето! На нищо не прилича! И къде е полицията да се самосезира?

В тази уфсъ е бил влюбен Антъни Бурдейн, ама тя искала 'отворена' връзка... горкичкият, трябвало е да си остане с първата си жена, нищо че двамата не са успели да си направят дете. Сега можеше да е жив, а не да тръгне по наклонената плоскост с леките италианки. За тази една френска продуцентка беше казала, че по време на филмови снимки очите й шарят непрекъснато по мъжете...

То пък щото тоя бурдейн не същия боклук като тая.

Мен може да ме нападне безплатно

Балъче!

Аз мога да й хвърля даже 20 евро, да ми нападне... Ама без ръце.

Абе всичко се връща, това е положението...

Гади ми се вече,повръща ми се от всички и от всичко,не се ли усещате че вече на хората им писна от тези измислени и пресилени скандали и че това е психически тормоз и за тези които ги слушат и четат

Като я е набол като кюфте на вилица му е било хубаво, сега я гони да му плаща за удоволствието..

В царството на изперкалите демонократи вече ще се мандръсат само с нотариално заверен договор. Нищо де, в замяна на това им позволиха да си махат главите с трева, а и антидепресантите вървят като топъл хляб.

Ако е с черен мюсюлманин, може и без договор. Щото тяхното религиозно и етническо своеобразие, обичаи и адети са други.

Пеленаче да бяхте дали на снимката, та съвсем да се възмутим!

Този тиквеник е наебал хубавата жена и я е осъдил за изнасилване за 380 хиляди. Мъж не може да бъде изнасилен от жена, ако не иска, просто няма да му стане кура.

баце, що говориш глупости? известен е случея с 2 италиански затворнички, изнасилили старец. избегали те и кат го видали: фащат го, духат му докът го понадърви, връзват го с връв около скротума, за да не може вече напомпаната кръв да се върне в системата и го яхват. чак до смъртта на дедото. НИКОГА НЕ ПОДЦЕНЕВАЙ КУЧКИТЕ......НЕ СТИГА, ЧЕ НИ ДЪРВАТ С ПОГЛЕДА, АМИ СИ ИМА И НАЧИНИ. ЕЙ затве не го умажавам тва, движенитео, сложете го и на мен също. разврата е тоталише, ама става въпрос само за пари и се връзват на фльонга за тех. чак благородни девици се прават.

Иронията :))

Ех,да му имам проблема на 17 годишният смотльо!

Първо беше жени срещу мъже, сега мъже срещу жени, остава да чуем жени срещу жени и мъже срещу мъже. Боже колко се разви цивилизацията , когато яде кюфтетата не реват ... а после ...психическа травма?!

Какво се оплаква бе, това е кака та дрънка!

тия се побъркаха. за пари ше изкарат, че са спали и със извънземни, че и изнасилени, че и това било срамно деяние. 7.62.