Лидия Инджова от "Съни бийч": Не губете надежда за прекрасно лято! Още не е късно

Талантливата актриса, която съвсем скоро стана майка, ни изпраща поздрави от Белгия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наистина. Разкошно ще е в Гърция!

Конь Алгелкова да я пише тази година дъждовна.

вирусолозите не казват същото... С тези строги мерки, пикът у нас най-вероятно ще е през септември (което разбира се не изключва месеците шли и август, където епидемията ще набира сила...). Ограмотете се малко, преди да пишете глупости!

Аз не губя надежда за прекрасно лято, но тази година едва ли ще има туристи, защото в страните на потенциалните туристи се очаква икономически проблеми. От друга страна е психологическата нагласа на тези хора да пътуват. Да, ще има хора които биха дошли, но едва ли ще се толкова, че туризмът да излезе на печалба. И така тази, а вероятно близките поне една или две години според мен туризма у нас , а вероятно и на други места по света ще е на загуба.

Ето заради такива тъпи и плоски трътки светът и на тоя хал. Повърхностно съзнание и идеали - грим , коса, маникюр и някой да ме разкарва по ваканции да се показвам, снимам и тагвам.

Да. Лято ще имааа...но за - живите- красиво момиче. Жалко е ,че много много млади хора ,деца няма да видят това и всички други лета?!.... затова без мъдри фрази и цитати. Просто се смирете и молете, това чудовище да си отива???

Съни Бийч е доста безинтересен филм Усетиха се , че гунят рейтинг и го спряха на време. Лидия е симпатяга.

Симпатична?

Соред мен е симпатична.

Аз тебе къде съм те виждал. Позната ми изглеждаш ама не се сещам

и според моите последни изчисления никой няма да ходи на море тази година, но статията е един свеж бриз в тази мъртвешка, хиено- журналистическа, коронована клоака... без извинение. не ви знам, ама да сте живи и здрави! :-)

Хахаха, някои хора бавно загряват

вино вино вий налейте на момчето от вмро

Според мен , никой няма да отиде на море тази година

То бива тъпи парчета ама чак толкова не бива.само се чудя как завършват ВИТИЗ .и журналистика ..много ми е интересно..

То ВИТИЗ понеже изисква голям умствен потенциал, за да се "завърши"... Не си ли забелязъл, че дипломираните актьорчета с вишУ масово пишат с грешки. Грамотност ниво 2-3 клас. Прави си изводите колко е "трудно".

Като коментираш грешки, виж и ти какво пишеш. Пише се "забелязал".

"обикновено на проби, той дава на актьорите да изиграят монолози от името на героите." Леле,тоя режисьор е открил топлата вода,че и колелото.....какъв гении,каква "творческа креативност"....Тц,тц,тц,тц...

Късно е, късно е либе за китното черноморие!!!!

Не губете надежда! Тази година на морето вместо "традиционното стомашно неразположение" ще караме Корона! Разпространява се по същия начин - чрез фекалиите в общия гьол... На печелившите - честито, и да ви е сладко!

Довършвам ремонта, морето е на 400 м от мен. Никога не ходя на централният плаж, имам 200 бири в запас. Останалото го дава морето.

Брато, само едно младо гадже ти липсва и всичко ще бъде 6! ;)

има русалки

Време е да влезете малко в час, актрисите...

Определено е така!

PEYTSCH

Лятото може да е прекрасно, но вируса и промените в мисленето, в държанието и дори в технологиите (5G) е съвсем друго нещо...Защо толова много млади хора са се вторачили в смартфони и таблети и не виждат природата ?

е супер, но явно е типично рекламен тип. А рекламодателя в момента не работи и бе дава парички. Затова го спряха.

"А рекламодателя в момента не работи и бе дава парички. Затова го спряха." Много вероятно да е така! Колкото до Слъчев бряг на този етап не бих отшъл етап независимо какви реклами му правят.

Какво море? Три лъжици сол във ваната, изсирам се , разбърквам и .... се плацикам.

ТоШно Така. Карантинно....

Самозаразяването води ли се заразяване?!

Ти. Хубаво имаш вода за ваната .ама питаш ли Перничани.за тях остава да се намажат със лаина да засъхнат по тях и се едно са били на кални бани във Поморие.

Само с фекалии не става - трябва си и малко урина,повръщано,сперма и малко менструална кръв - за цвят!

Коя е таз и що дава акъл?

Погребете дядо и баба и си карайте лятото.

Ах морето, ама друг път ! Достатъчно почивахме, време за работа.

Късно е драга, късно! С карантина да 1ви юни и разорено нсаеление, последното нещо за което ше мислят хората след това е туризма и еле пък Съни бийч. Има хора предплатили....та, еентуално август мож еи да има некой и друг човек, но до тука: По интересното е, колко апри трябва да отдели държавата за да стине грандиозните грозотии по Черноморието

от белгия значи?? що тъй

защо спряха сериала

Щото конкурентния Олинклузив го смаза по рейтинг.

Няма как да се снима в момента, може би затова.