Лили Иванова: Не съжалявам, че останах в България

Кубрат Пулев ѝ подари букет рози и амфора от златното тракийско съкровище

Обратно в новината

Коментари - Лили Иванова: Не съжалявам, че останах в България | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

99% от коментарите са на хора, явно пациенти на Карлуково...Яко плюене, свързване с един нелош режим, с всичките му минуси и плюсове, нелепо сравнение между нея и Паша Христова, изобщо - тя ако не съжалява че е останала в България, аз, макар и да нямам този талант, бидейки един обикновен, цивилизован гражданин, определено НЕ съжалявам, че напуснах тази пародия на държава и кочина, пълна с оскотяли душевно, хора! :)

един нелош режим? Така ли му викаме вече другарю? А ти накъде напусна РОДИНАТА??? Към Масква ли? Или към Северна Корея? Напиши да знаем, къде ходят феновете на един нелош режим?

Е ,нали беше във Франция...

Качва се бабата с кошницата а мерцедес кара "засукавлна другарка", както се изразяваще Първият, постигане на калипсо а на задната седалка е снимката с мустакатия и мъж- Янчо Таков. Пътуват те а шофьрката пуска радиото и там пее Лили. - Харесваш ли, харесваш ли бабо тази певица как пее? - пита шофьорката с дяволите поглед. - Коя ма, тая ли кубратска курва пее , дет я ебът наред сите в талавизията!

Лилиту е най-известна у нас не с пеенето, ами с факта, че е правила МИНЕТ на Емил Димитров в самолета до Москва ... В чужбина тя ходи за 6 месеца в ГДР, и като се върна се правеше, че говори трудно български, щото го е забравила ... Жалка картинка : една 86 годишна изкукуригала пръдла, бивша медицинска сестра от Кубрат, родила шантаво дете от лекар и го запокитила в някакъв дом за кукувци ... Та Лилюцка на 86 по минижуп ???!!! Това извращение докато не пукне, няма да миряса ...

Няма по-лесно от България бабо, в чужбина щеше да сменяш памперси.

Тук им е добре Навън-глад майка

В чужбина такъв жанр естрада няма . Щеше да да изхвърчи обратно до няколко години и да лекува рани. Понеже там примадони няма, нито десетки текстописци и композитори , които да ги обслужват, нито идиоти, които да ти издават всичката продукция, нито медии и държава, които да ги бутат и представят монополно и до втръсване от липса на друго, нито има спрял музикален живот, общество и хора , нито гарантиран монопол, а конкуренция. Всички звезди са минали през тежки периоди и са се справяли с много труд и воля , дори една Тина Търнър е минала през ада, докато се наложи, пък Лили не е Тина.

абсолютни глупости щеше да направи кариера в Париж

Ама само наполовина

за сметка на мнозина други.

Както казват: по-добре пръв на село, отколкото последен в града!!

защо ни занимавате с тая дъртофелница

Не е морално да сравнявате Лили с Паша. Паша е била страхотна и наистина титан. За съжаление си замина прекалено рано. Това не отменя таланта и професионализма на Лили. Страхотна певица имаме и пак някои уроди плюят по нея. Между другото, ако наистина беше заминала, щеше да седи на върха, да издаде сума ти платитени албуми, това Шер, това Тина Търнър, щяха да ѝ носят гримовете.

Ако Лилито бе заминала навън, щеше да свири като гения Милчо Левиев по моловете, или като Кеми Тодороф у някое квартално барче.. Тя и оная циганка Теди Кацарова бе с големия фасон,че работела в чужбина но реално пееше на ферибота между Швеция и Финландия... Ква Тина Търнър сравнена с Лили Иванова!?!? Слушай си "Ветрове" на воля и не сравнявай Кубратския комунистически идол с певци!

Сравняваш Кемито с Лили? Само това е достатъчно да те разбера колко разбираш от музика. От там нататък цялото мнение е боклук.

Абе то не че не опита да заминеш :) ама осъзна че такъв рахат като тука и толкоз будали да те пляскат в захлас до дълбока старост никъде няма да намериш.

Именно, тя и Сърчаджиевата Николова се пенеше, че ще заминава, но си даде сметка, че там връзки няма и ще трябва да бачка и то наистина.

Извън България е и щеше да бъде кръгла нула. Първо никой нямаше да я върти нон стоп по медиите с още само десет певици без конкуренция десетилетия, както беше при соца . Второ , ако две години не извади нов албум отива в миманса, идват нови певци и течения, щяха да я помнят шепа изкуфялници. И трето никой нямаше да върти до втръсване една изкуфялница приключила с музикално творчество преди половин век.

Доста нафталини и комуняги има още в тази страна, като гледам трибуните... Нека да ги забавлява лили...като им е дотам акъла и музикалното ухо... Единствено мога да я уважавам за дълголетието й и провинциалната упоритост - не ме щете, ама ей ма на и на 200 години! Иначе не може да влезе дори в топ 50 на най-великите Български музиканти, милата Ай да е жива и здрава!

Тук място за коментар и няма! Просто се стои на крака пред таланта и недостижимия професионализъм на ЛИЛИ ! Всичко останало е .... А за злостната првостащина на нереализираните лузъри просто не си струва да говорим ... Те не са в една вселена с великата ЛИЛИ ИВАНОВА-да се слушат славчо и азис с да си умират затъкнати от длоба!

Имам колекции на всички български естрадни изпълнители. От А до Я. Слушам Паша и Митко Щерев. Лиляна няма свой стил. Ретроспекция през годините показва пеене на парче. Каквото е модерно, това и пишат. Като на "примадона" от Апарата на БКП.

Професионали... какво? Ти гледаш ли Гласът на България? Сляп и тъп ли си за да видиш какви таланти има в вомента у нас, а такива е имало и преди! Въпроса е, че тогава имаше "заслужил" артист или певец.. Тая няма особени нови парчета, блее по един и същ начин и стилът и е все още в стил "Шарено котле" или "Златния Орфей" Между другото на същият "велик" фестивал, са казали родните разбирачи,че Бони М и Том джоунс не могат да пеят.. Е и едните и другите се знаят от цял свят.. Баба Лили.. дори вече и руснаците не я помнят..

Имам може би първият запис на Лиляна....дере се като коза, пълен фалш на гласа, липса на каквато и музикалност. А Тракийското "съкровище" е толкова съкровище, колкото ПОЛКОВНИК отМВР Лиляна Иванова с пенсия на полковник от МВР е певица. "Съкровището" е ТРАКИЙСКА РЕЛИГИОЗНА УТВАР. Кубрат Опулев по-добре да беше подарил икона на БОГОРОДИЦА. Същият нонсенс.

Много бих искала да чуя тоязи запис.

Имам колекции на всички български естрадни изпълнители. От А до Я. Слушам Паша и Митко Щерев. Лиляна няма свой стил. Ретроспекция през годините показва пеене на парче. Каквото е модерно, това и пишат. Като на "примадона" от Апарата на БКП.

Идиот!

на публиката на Полковник от МВР Лиляна Иванова. Запоминай парень, покажу на пальцами: България има 1 ИКОНА - Паша Христова.

Вече съжаляваме че си останала в България

Лили Иванова е наистина феномен - толково години! Освен всичко, това е труд, възпитание на вкус. Около нас бяха предимно млади и въодушевени хора. Как пэк едно цвете не й поднесоха от т.нар. държавници! Но има любовта и признанието на хората!

Като е толкоз .... защо окраде Митко Щерев? Осъди я и пак продължава да не му дава отчисления.

Тя не изпълнява вече негови песни, какви отчисления искаш да му дава?

Съдебни.

България има една единствена ИКОНА - Паша Христова! Не я забравяйте, Лумпенпролетариат. Паша си отиде на 21 години и остави 40 шедьовъра. Единственно Невена Цонева успя да се доближи до Съвършенството на Паша. Полковник от МВР Лиляна Иванова пробва да и пее песните на дърти години. Не става. Паша изпя младата си женска 20 годишна Душа в тези песни. Затова е Вечна. Всеки има носталгия когато се влюбва за първи път, когато Душата му за първи път иска да обича. На 20 години. Не на 81 години след 12 ПЕТИЛЕТКИ протекции на клана ТАКОВИ.

Страхотна Лили. Тя е избрала да остане и не съжалява, а ние сме ѝ вечно благодарни за това решение!

Абе умно красив лумпен трол соросоиден айде да замлъкнеш! Темата на тази статия е Лили Иванова! Жената е постигнала и дала толкова много на България! Целийят и живот е успех с това, което прави! Засрами се недоклатен симпатизант на Подмяната и ДеБъ. Отивай си на жълтите павета и прави поредния спектакъл с приятелите си платени от третия пол! По темата, страхотен концерт, браво на Лили! Адмирации за делото на живота на тази невероятна жена!

И какво точно.. е дала гусжа Иванова? На дърти години снимки за Плейбой? То хубаво да се живее със спомени и наивност ама айде по-кротко

Ма как ще съжляваш, половината си живот изкара в апартамента си в Берлин. Метреса на геронтофила Доган.

Задкулисието подготвя Кубрат Пулев за следващия спасител.Лека полека му лъскат имиджа...почва да се появява навсякъде,както навремето Бойко Борисов. След провала на Слави,руснаците са впрегнали целия си арсенал от пропаганда.Усещат че Радев ще се сгромоляса и търсят нов месия