Коментари - Линда Еванджелиста показа за първи път снимки след операцията, която я е обезобрази | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че си купим бетонобъркачка:)

Поне вече няма да я годни суетата и ще си живее живота спокойно :)

Е то така става понякога, ... sometimes lun.

в казана с двата крака!

Тази има врат като на жираф. Супер несъразмерен с тялото и главата й. Освен това носът й е като на пуйка. Не са виновни разкрасителните процедури.

Абе и по-хубави сме виждали и по-грозни сме еб*ли.

Сега ще съм идиот. Много са ми смешни някой жени като започнат да говорят Ох напънявам от стрес, нарушени са ми хормоните и всякакви други щуротии, а в действителност е проста математика калории прием и калории горене. Истината е че като станеш на години и метаболизна на всеки 10 години намалява с 10% което значи че все по малко и по малко трябва да се яде, а ние обратно от масите не ставаме и бухаме много хляб заедно с доста, алкохол който се обръща пак на захар. Шекера е най големия враг.

Прав си, но по-интересното е, че според проучване на учените метаболизмът намалява чак след 60 години, може би е по-валидно това, че се запълват емоционални празнини с ядене правопропорционално на възрастта и при двата пола, като прибавим и липсата на движение, лошата храна, ето и резултите - дори още по-лошо е че сега като гледам тийнейджъри деца почти няма слаби сред тях, сега нормалните минават за слаби, а пълничките за нормални ....

но от 15-20 години и физическите си дупки запрлват с ядене...

Горката жена! Ама като искаме бързи резултати без усилия, така става. Ако искаш да си здрава и красива бой във фитнеса и тва е. Никви разкрасителти "процедури". Тя беше казала, че не вярвала в красотата на естествената вежда.(Баща ми четеше "Паралели" през 90-те) Там прочетох, че веждите трябвало да се изскубят напълно и нарисувани съвършени отново .... В резултат на ей такива дебилни изказвания през 90-те жените ходеха с мега тънки вежди и сега нямат растеж. После тръгнаха на микроблейдинги. Някои "козметички" пък са такива профита, че буквално са татуирали вежди, които нямат изтриване. И те така ...

Селянко, откъде знаеш за тези градски процедури? Че и списания си чело на село. Кога успяваше да ходиш на нивата и да гледаш животните в двора?

*двора=обора

Ми как да ти кажа. Идваха разни граждАнки. Гангбангеха ги по спирките нощя пък деня разправяха такива работи да се правят на важни.

Селянко, откъде знаеш такива чужди термини? Ти участвала ли си в тези групови сексове? Бе, ти си много отворена селянка.

Не е срамно да си от село. Срамно е да си тюфлек, който си мисли, че хората от село са задължително прости и неуки.

От кое село си в крайна сметка, щото от София сме много?

От най-хубавото село съм. Поне за мен е най-хубавото. И не съм от София.

Кое е това най-хубаво село? Коя област поне? Ако е в родопския край мога да се съглася с теб.

А инстаграм не искаш ли? Сега сериозно. Не е в Родопите.

Не, наистина, попитах те сериозно. Вярно,че няма да кажеш името му, но поне областта. Стана ми любобитно. Ако искаш мога да ти дам моя инстаграм?

добре. Дай го

skatingpeasant@mail.bg

Писах ти

Хаха, Скейтърке, понякога много дразниш, с това за веждите съм 1 към едно съгласна

Че тя си е била крокодил и преди това,кво реве ?

Много хубаво не е хубаво.

Със или без операции, след 40 повечето жени не стават за гледане, освен ако не си влюбен в тях или не си свикнал с тях поради съвместно съжителство. За съжаление, за разлика от нормалното остаряване, ефектът от операциите е моментален и особено травмиращ за бившите красавици, разчитащи само на външността си и убедени, че тя ще трае вечно. Простичко е - разгледайте снимки "преди и сега" на всички известни красавици и ще видите, че природата е пощадила най-много 1% от тях, при това по някакъв зловещ закон, колкото по-красива е една жена на младини, толкова по-жестоко я обедобразява старостта. Вижте например Бриджит Бардо спрямо Мерил Стрийп.

Българките са красиви жени, а това че ти си черноглед е твой проблем. Тази глупост, че след 40 жените не стават за гледане от къде я измисли? Голяма част от жените са си много хубави, ако се подържат - умерен фитнес , умерено хранене, дрехи според фигурата и умерен грим. Ако човек пие и пуши и пие без мярка след 40 ще почне да му личи, но това е друг проблем.

Дядото

Ха-ха-ха-ха! Браво душичка - "са си хубави"! Не "СА хубави", а "са СИ хубави". Схващаш ли разликата? Следващата степен е "хубави за възрастта си". При това не "българките", "ПОВЕЧЕТО българки" - демек НЕ ВСИЧКИ, а само някои, които се бъхтят като луди крави да задържат мига. А и от тях НЕ ВСИЧКИ. После грим, дрехи, ако не пие, ако не пуши... Браво! Следващата стъпка е "ако си направи пластични операции". Да, ама НЕ, както казваше Петко Бочаров. Природата не можеш да я излъжеш. Жената спре ли да ражда си е изпълнила предназначението и дотам - прецъфтяла роза. И директното признание - "след 40 започва да им личи". Глупавичката ми - не усещаш ли, че си повторила това, което казвам аз, само че опитвайки се да избягаш от неговата категоричност с десетина заклинания "ако", и то не за всички. Сега остава да ти кажа и че женичките по принцип сте си глупавички като въпросната Еванджелина и съвсем ще ви избият чивиите. Е, когато съм прав, СЪМ ПРАВ!

а този дядо е дректно за Карлуково. толкова злоба и долнопробна простащина има във ВСИЧКИТЕ му коментари. Жал ми е за боклука, само много нещастен човек може да мрази и обижда всичко и всеки.

Дядото

Жегнах ви на болното място, нали! Колкото и да скачате, това е - за жените 40 е предела. За мъжете 50. След това и двата пола не стават за чеп за зеле и бадевя ядат хляба. Фитнеси-митнеси, диети-миети. Погледнете си месата, пипнете ги, вижте си циците и задниците, костенурските шии, ръцете, сбръчкани като на баба Яга. Вдигнете си ръцете под прав ъгъл и вижте какво виси от мишницата до лакътя, погледнете си бедрата - не отпред - отзад ги погледнете - чист цецулит. Какво да се прави, след 40 (даже след 35) просто одъртявате и причината не е в мен, а в природата - с нея не можете да спорите. А мен можете да ме плюете колкото си искате, щом това ви помага. Българинът е свикнал все някой друг да му е виновен, но и аз и вие знаем, че СЪМ АБСОЛЮТНО ПРАВ!

Охохо, ха, ха, мъжете след 50!!!! Мъжете душа след 35 вече не стават, кви 50, майкооо :)))) Минат ли 30 се започва оплешивяване, пускат шкембаци, дупета, та и гърди им порасват, моля ти се, на теб може да ти се виждат ок, ама никоя жена не си представя мъжа си като правят секс ;). Живееш в яка заблуда, за кво мислиш повечето са все изморени и им се спи вечер, а, ми не е защото децата и бла бла, не ни става от вас бе, ха, ха.

Хаха, дядо, наистина ме развесели, но според мен Повечето български мъже не стават не след 50 - това е доста висока летва която си дал, а след 30. Като цяло, българките са доста по-запазени от българите, по-добре се поддържат и изглеждат по-добре, има изключения и при двата пола, разбира се, но ми се струва че процентно плешивите и дебели индивиди на по 20 и няколко години са повече от мъжки пол :))))

Дядка, дядка, много си зле! Неподправена злоба и омраза, която прикриваш зад алибито, че си уж реалист... Каква ли травма си понесъл в детството, може би страдаш от тотална липса на майчина любов и нежност или пък си бил малтретиран, за да таиш такава омраза към жените, а всъщност- и към мъжете. От километри личи колко жалко, злобто и дребно човече си! Толкова си зъл и изпълнен с омраза към хората, че си представям как в едни други по-варварски времена щеше да си надзирател в концлагер, да измъчваш хората, изпълнен с изпратено задоволство, че даже щеше да ги пращаш в пещите да мрат, просто защото са навършили 30 години. Защо въобще се мъчиш, просто е, тегли си ку.шума.

Слагат Ви минуси ама сте прав

Бг мъжете не стават за нищо още на 30-импотентни, тлъсти. прости и разпасано , нп с претенции.

Ще прозвучи като хвалба, ама ще дам пример със себе си. Аз съм мъж. Скоро ще стана на 50. Според повечето ми познати изглеждам на около 35 г. ( не не съм "хубавец" - просто изглеждам "свежо"). Нямам засечка в леглото ( според мен съм по-добър отколкото бях на 25). Мога да се кача до 8-мия етаж "на бегом". Без да се задъхам. А...и имам "плочки". Не прекалявам с нищо - нито с ядене, нито с пиене, нито със спорт. Просто се храня с добра манджа, движа се винаги когато мога, работя здраво, грижа се за семейството, лягам си рано, не пуша.

Не е относително, може да имаш плочки и да нямаш засечка, но ерекцията не е същата, стават по-меки, това ти няма как да го усетиш, а само жена ти, ако си с нея поне от 20 години. Ние с мъжа ми сме заедно от 25 години, той е на 48, аз на 45, тъй като сме и двамата бивши спортисти и сме треньори, бих казала изглеждаме добре, с поне 10 години по-млади, нооо нито аз, нито той можем да се сравним с 20-25 годишни. Освен това, имаме отворен брак, е определно има разлика с мъже на 25-30 и 35 нагоре ;). А ти си виж, увисналата шийка, кожата на гърдите ти и задника ти, няма как спаружва се, бузките също увисват, на лицето и на дупето ;). Това не означава, че не си привлекателен, напротив, но просто не за млади жени, а за по-зрелите, на мен гледам, че с годините младоците (

Пък аз имам комшия на 53, фитнес маниак, с плочки, мъкне ги разни жени, прави секс маратони. Верно, че е плешив, ама му се връзват.

Хилти е права за ерекцията. Действително един 50 годишен мъж няма ерекцията на 25 годишен, но това не му пречи да е добър любовник. Всъщност, ако за вас е важно не просто да е твърд, "супер твърд" ила елементарни методи ( не лекарствени), с които може да се постигне и на 60 годишна възраст. Само да вметна, че променените усещания на една жена , която е "на възраст", се дължат не само на партньора и, а и на промените и в личния и полов апарат. Но въпреки физическите промени, ако в двойката има взаимна любов, сексът ще продължи да бъде вълнуващ и задоволяваш за двамата.

Проблемът е в гена. Просто си е едричка жената и е на години. Нормално е.

Да си бе с бръчки седяло, не би чудо видяло! Няма как да си на 50 и да искаш да си на 20.Зрелостта трябва да се приема с достойнство- една Джейн Фонда е красива с бръчките си, защото мимика и си остава естествена, а не като замръзналите ботоксови мумии- пак са дърти, само че безизразни.

Джейн е икона, но в интерес на истината тя приключи с естетичните намеси на... 82 години. Никога не е криела операциите си. Изглежда чудесно.

Точно пък намери Джейн Фонда да дадеш за пример Ха-ха-ха

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло

Линда е искала да отслабне бързо. Процедурата е скъпа и много болезнена. Рекламира се с това, че премахва 20% от мазнините след всяко прилагане. За съжаление при нея е довело до физически деформации. Иначе разбирам суетата на една красива жена, топмодел със 700 корици в кариерата си, да запази тялото и хубостта си по-дълго време - това е нейният работен инатрумент в крайна сметка.

Пък аз не намирам за нормално да изтърпяваш ужасна болка и безброй операции, само за да си красив. Честно.

Както и да се въртиш, дупето ти е все отзад. Не можеш да надхитриш природата.

виж Хелена Кристенсен

Просто нормални процеси на времето… да си стои отшелник!

Линда за пари и дявола ще съди

Често операциите за разкрасяване са операции за загрозяване... От старостта засега няма бягане, но в неизвестно бъдеще може да има някакви малки промени в това отношение. Защо Линда е тръгнала да се оперерира? Сляпото доверяване на правене на операции за разкрасяване до това води и това се отанася за почти всичко или всичко.

Къде беше снимката?!?!

В списание People.

Ами това всичко, което ти се случва се нарича остаряване бе скъпа. И аз на 45 не съм като на 20.Дай сега да си тегля въжето, че не съм слаба и стегната. Остаряването е естествен процес,колкото и да се опитват някои да си мислят, че 50 те са новите 20 и прочие. Не, не са.

Така е. Жените остаряват, а мъжете озряват.

Озряват?

иЗпедерасяват ...

Докторът искаше да каже "озверяват"!!! :)))

Озаряват?

Това нейното се нарича НАГЛОСТ. Голямо чудо, не може да изкарва милеони. Пфу!

Вие със сигурност не изкарвате милеони :-)

Вереоятно изкарва мелеони