Коментари - Линда Еванджелиста показа за първи път снимки след операцията, която я е обезобрази | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това нейното се нарича НАГЛОСТ. Голямо чудо, не може да изкарва милеони. Пфу!

Ами това всичко, което ти се случва се нарича остаряване бе скъпа. И аз на 45 не съм като на 20.Дай сега да си тегля въжето, че не съм слаба и стегната. Остаряването е естествен процес,колкото и да се опитват някои да си мислят, че 50 те са новите 20 и прочие. Не, не са.

Къде беше снимката?!?!

Така е. Жените остаряват, а мъжете озряват.

Озряват?

Често операциите за разкрасяване са операции за загрозяване... От старостта засега няма бягане, но в неизвестно бъдеще може да има някакви малки промени в това отношение. Защо Линда е тръгнала да се оперерира? Сляпото доверяване на правене на операции за разкрасяване до това води и това се отанася за почти всичко или всичко.

В списание People.

Линда за пари и дявола ще съди

Просто нормални процеси на времето… да си стои отшелник!

Вие със сигурност не изкарвате милеони :-)

Както и да се въртиш, дупето ти е все отзад. Не можеш да надхитриш природата.

Линда е искала да отслабне бързо. Процедурата е скъпа и много болезнена. Рекламира се с това, че премахва 20% от мазнините след всяко прилагане. За съжаление при нея е довело до физически деформации. Иначе разбирам суетата на една красива жена, топмодел със 700 корици в кариерата си, да запази тялото и хубостта си по-дълго време - това е нейният работен инатрумент в крайна сметка.

иЗпедерасяват ...

Пък аз не намирам за нормално да изтърпяваш ужасна болка и безброй операции, само за да си красив. Честно.

виж Хелена Кристенсен

Вереоятно изкарва мелеони

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло

Да си бе с бръчки седяло, не би чудо видяло! Няма как да си на 50 и да искаш да си на 20.Зрелостта трябва да се приема с достойнство- една Джейн Фонда е красива с бръчките си, защото мимика и си остава естествена, а не като замръзналите ботоксови мумии- пак са дърти, само че безизразни.

Джейн е икона, но в интерес на истината тя приключи с естетичните намеси на... 82 години. Никога не е криела операциите си. Изглежда чудесно.

Докторът искаше да каже "озверяват"!!! :)))

Проблемът е в гена. Просто си е едричка жената и е на години. Нормално е.

Със или без операции, след 40 повечето жени не стават за гледане, освен ако не си влюбен в тях или не си свикнал с тях поради съвместно съжителство. За съжаление, за разлика от нормалното остаряване, ефектът от операциите е моментален и особено травмиращ за бившите красавици, разчитащи само на външността си и убедени, че тя ще трае вечно. Простичко е - разгледайте снимки "преди и сега" на всички известни красавици и ще видите, че природата е пощадила най-много 1% от тях, при това по някакъв зловещ закон, колкото по-красива е една жена на младини, толкова по-жестоко я обедобразява старостта. Вижте например Бриджит Бардо спрямо Мерил Стрийп.

А то от къде си сигурен, че "Дядото" не е по млад и от тебе?

Много хубаво не е хубаво.

Българките са красиви жени, а това че ти си черноглед е твой проблем. Тази глупост, че след 40 жените не стават за гледане от къде я измисли? Голяма част от жените са си много хубави, ако се подържат - умерен фитнес , умерено хранене, дрехи според фигурата и умерен грим. Ако човек пие и пуши и пие без мярка след 40 ще почне да му личи, но това е друг проблем.

Че тя си е била крокодил и преди това,кво реве ?

Озаряват?

а този дядо е дректно за Карлуково. толкова злоба и долнопробна простащина има във ВСИЧКИТЕ му коментари. Жал ми е за боклука, само много нещастен човек може да мрази и обижда всичко и всеки.

Жегнах ви на болното място, нали! Колкото и да скачате, това е - за жените 40 е предела. За мъжете 50. След това и двата пола не стават за чеп за зеле и бадевя ядат хляба. Фитнеси-митнеси, диети-миети. Погледнете си месата, пипнете ги, вижте си циците и задниците, костенурските шии, ръцете, сбръчкани като на баба Яга. Вдигнете си ръцете под прав ъгъл и вижте какво виси от мишницата до лакътя, погледнете си бедрата - не отпред - отзад ги погледнете - чист цецулит. Какво да се прави, след 40 (даже след 35) просто одъртявате и причината не е в мен, а в природата - с нея не можете да спорите. А мен можете да ме плюете колкото си искате, щом това ви помага. Българинът е свикнал все някой друг да му е виновен, но и аз и вие знаем, че СЪМ АБСОЛЮТНО ПРАВ!

Ха-ха-ха-ха! Браво душичка - "са си хубави"! Не "СА хубави", а "са СИ хубави". Схващаш ли разликата? Следващата степен е "хубави за възрастта си". При това не "българките", "ПОВЕЧЕТО българки" - демек НЕ ВСИЧКИ, а само някои, които се бъхтят като луди крави да задържат мига. А и от тях НЕ ВСИЧКИ. После грим, дрехи, ако не пие, ако не пуши... Браво! Следващата стъпка е "ако си направи пластични операции". Да, ама НЕ, както казваше Петко Бочаров. Природата не можеш да я излъжеш. Жената спре ли да ражда си е изпълнила предназначението и дотам - прецъфтяла роза. И директното признание - "след 40 започва да им личи". Глупавичката ми - не усещаш ли, че си повторила това, което казвам аз, само че опитвайки се да избягаш от неговата категоричност с десетина заклинания "ако", и то не за всички. Сега остава да ти кажа и че женичките по принцип сте си глупавички като въпросната Еванджелина и съвсем ще ви избият чивиите. Е, когато съм прав, СЪМ ПРАВ!

Горката жена! Ама като искаме бързи резултати без усилия, така става. Ако искаш да си здрава и красива бой във фитнеса и тва е. Никви разкрасителти "процедури". Тя беше казала, че не вярвала в красотата на естествената вежда.(Баща ми четеше "Паралели" през 90-те) Там прочетох, че веждите трябвало да се изскубят напълно и нарисувани съвършени отново .... В резултат на ей такива дебилни изказвания през 90-те жените ходеха с мега тънки вежди и сега нямат растеж. После тръгнаха на микроблейдинги. Някои "козметички" пък са такива профита, че буквално са татуирали вежди, които нямат изтриване. И те така ...

Хаха, дядо, наистина ме развесели, но според мен Повечето български мъже не стават не след 50 - това е доста висока летва която си дал, а след 30. Като цяло, българките са доста по-запазени от българите, по-добре се поддържат и изглеждат по-добре, има изключения и при двата пола, разбира се, но ми се струва че процентно плешивите и дебели индивиди на по 20 и няколко години са повече от мъжки пол :))))

Дядка, дядка, много си зле! Неподправена злоба и омраза, която прикриваш зад алибито, че си уж реалист... Каква ли травма си понесъл в детството, може би страдаш от тотална липса на майчина любов и нежност или пък си бил малтретиран, за да таиш такава омраза към жените, а всъщност- и към мъжете. От километри личи колко жалко, злобто и дребно човече си! Толкова си зъл и изпълнен с омраза към хората, че си представям как в едни други по-варварски времена щеше да си надзирател в концлагер, да измъчваш хората, изпълнен с изпратено задоволство, че даже щеше да ги пращаш в пещите да мрат, просто защото са навършили 30 години. Защо въобще се мъчиш, просто е, тегли си ку.шума.

Слагат Ви минуси ама сте прав

Сега ще съм идиот. Много са ми смешни някой жени като започнат да говорят Ох напънявам от стрес, нарушени са ми хормоните и всякакви други щуротии, а в действителност е проста математика калории прием и калории горене. Истината е че като станеш на години и метаболизна на всеки 10 години намалява с 10% което значи че все по малко и по малко трябва да се яде, а ние обратно от масите не ставаме и бухаме много хляб заедно с доста, алкохол който се обръща пак на захар. Шекера е най големия враг.

Прав си, но по-интересното е, че според проучване на учените метаболизмът намалява чак след 60 години, може би е по-валидно това, че се запълват емоционални празнини с ядене правопропорционално на възрастта и при двата пола, като прибавим и липсата на движение, лошата храна, ето и резултите - дори още по-лошо е че сега като гледам тийнейджъри деца почти няма слаби сред тях, сега нормалните минават за слаби, а пълничките за нормални ....

Селянко, откъде знаеш за тези градски процедури? Че и списания си чело на село. Кога успяваше да ходиш на нивата и да гледаш животните в двора?

*двора=обора

Ми как да ти кажа. Идваха разни граждАнки. Гангбангеха ги по спирките нощя пък деня разправяха такива работи да се правят на важни.

Абе и по-хубави сме виждали и по-грозни сме еб*ли.

Селянко, откъде знаеш такива чужди термини? Ти участвала ли си в тези групови сексове? Бе, ти си много отворена селянка.

Тази има врат като на жираф. Супер несъразмерен с тялото и главата й. Освен това носът й е като на пуйка. Не са виновни разкрасителните процедури.

Не е срамно да си от село. Срамно е да си тюфлек, който си мисли, че хората от село са задължително прости и неуки.

От кое село си в крайна сметка, щото от София сме много?

От най-хубавото село съм. Поне за мен е най-хубавото. И не съм от София.

Кое е това най-хубаво село? Коя област поне? Ако е в родопския край мога да се съглася с теб.

А инстаграм не искаш ли? Сега сериозно. Не е в Родопите.

Не, наистина, попитах те сериозно. Вярно,че няма да кажеш името му, но поне областта. Стана ми любобитно. Ако искаш мога да ти дам моя инстаграм?

добре. Дай го

skatingpeasant@mail.bg