Звездна предпремиера на ”Недадените”

Журналисти, актьори, учени и общественици изгледаха първия епизод от 12-серийната поредица на специална предпремиерна прожекция във Военния клуб.

Обратно в новината

Коментари - Звездна предпремиера на ”Недадените” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъкааа! Слаби диалози, лошо озвучаване, примитивен грим, фрагментиран сценарий, неразбираема артикулация (с изключение на Вельо Горанов) недодялана режисура... с две думи няма да си причиня подобно изживяване с втора серия.

Вихри се някаква кампания за налагането на това девойче. От няколко седмици попадам на статии за стила й, пък за таланта й, пък сега за звездното й гадже. Наркоман и щерка на наркотрафикант е супер комбинация.

а това интересно актиорско присствие на димитр банинкин?????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Момичето е хубаво, но произходът ще й тежи, винаги е било така.

айде стига с тез евреи бе ай сиктир..........за арменците що тогава не направите някой филм???

СТИГА С ТАЗИ ЕВРЕЙСКА ПРОПАГАНДА!

ха,тази познавате ли я на кого е щерка???и какви са тия недадени?

Явор пристанал на мафиотска щерка, набедена за красавица. Браво! Сега наркотиците ще са му без пари.

Той затова най-вече и е пристанал!

Звездната девоика''-пьрво се пробва в чужбина/както правят всички родни бандитски генийчета/Но поради простата причина че там не те питат кой си и кой е баща ти а трябва да се докажеш.Те скоропостижно се прибират.И тука релизират свойте мечти ,защото всеки ректор свежда глава пред бандита и неговите пари.Така е било така и ще бьде во веки веков АМИН

Много ми харесва дамата, а мъжът - хич.

Ами това е богатата щерка на Гангстера Фатик и е влязла с връзки в НАТФИЗ

Мафиотите се избиват помежду си, но семействата им и наследниците им продължават да живеят в охолство в палатите си, необезпокоявани от никого в тази държава.

Така и не разбрах какъв е фокуса на тази "статия": новата връзка на Бахаров, материите, от които е изработен костюма му или сюжета на сериала. С други думи, написаното е скудоумно недоразумение с неясна функция.

Ами защото болшинството това си могат-да плюят и да злодеят. Много жлъч има в този народ и мнооого простотия и това не е на добро. А тези двамата са сладури и да са живи и здрави! И много успехи! Чакам с нетърпение филма, знам,че ще е хубав!!!

Нормално е да има жлъч, докога в България само роднини на ДС-БКП кадрите и мафиотите ще са фактори? Ето я и тази Милянкова, жена на мутра, Руши Виденлиев - син на ДС метреса... да не ги изброяваме всичките.

Не разбирам защо критикувате тази девойка без да я познавате, само защо баща й бил еди-кой си. Надявам се да е талантлива поне колкото е хубава и скоро да чуем за работата й, а не за връзката й. Иначе са страхотна двойка и им пожелавам да щастливи заедно.

Някои хора казват,че никой не си избирал родителите си. Да ама как пък така все децата на такива родители стават звезди, видни бизнесмени, ТВ водещи, министри след като не било важно кои са родителите ти.....

А значи ако си отроче на бандит си сладур и това ти дава право да си ползваш заграбеното от баща ти законно и безнаказано, щото ти е "бащиния", така ли или си много руса и не го разбираш?!

Аз съвсем не съм руса, а най-вероятно съм и доста по-образована от теб. Разбира се, че момичето е имало по-добър старт в живота от много българи. Но.. виновна ли е за това, можела ли е да избира? Всеки може да кандидатства актьорско майсторство, тя в момента е студентка като хиляди други, не разбирам за какво злобеете. Всъщност знам - защото нямате какво по-добро да направите с времето си. Приятен ден! :)))

търколила се тенджерата и си намерила похлупак ... момчето не знае с какво се захваща ... мисли ще ще е без пари хапа там

Нещо мафиотските наследници станаха много арт напоследък... По същия начин преди 89-та децата на партийните функционери бяха арт персони. Съвпаденията не са случайни....

ще поживеем и ще видим ... едва ли ще са заедно за Великден ама ...

Братя Бахарови са таланти!!!!!

Има много талантливи хора, но не всеки за съжалехние има връзки....

майка им Мюжгян и тя :)))

Момичето е дъщеря на мафиота Фатик ли беше? Докога в България на почит ще са само хората от мафиотските фамилии?

А е кво стана с оная фъфлещата Луиза Григорова от "Дървото на живота", нали бяха неразделни.

Тази пък говори на рррррр......