Най-лошите подаръци за Свети Валентин

Свети Валентин е признат за най-романтичният ден в годината, но за съжаление представите на мъжете и на жените за романтиката са съвсем различни.

Обратно в новината

Коментари - Най-лошите подаръци за Свети Валентин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щяла да го зареже тя , ако получела пари вместо подарък ХАХАХА!!!!

Че ви дам аз един Св. незнам си кой си..... Трифон Зарезан му е майката.... на мрасниците по комплект белезници а на свестните девойки 2 бутилки качествено червено винце....па после секс на екс....и за двете категории

Никога не съм се сърдела, когато получавам пари за празник! В крайна сметка, ако човек няма добра идея какво да подари, по- добре е да не рискува да купи нещо, което няма да се хареса или няма да се използва!!!

Да ме извиняват жените, но в статията пише само за подаръци от мъже към жени. Ако на този ден се празнува любовта между двама души, то жените също трябва да поднесат романтичен подарък на мъжа си(респективно жена си, ако са лезбийки)

Ето Ви една скромна и евтина празнична вечеря по български: 1.Греяна ракия 2. Туршия,каквато имате или може да си купите 3.Шкембе чорба 4.Един ръчет топъл хляб 5. Лимонада 6. Компот И да няма туй-онуй,поне ще си пръцкате под юргана и ще се топлите Честит Празник!

Какъв Свети Валентин бе ?? Аз празнувам Зарезан..Другото не е наш празник..