Най-стабилните двойки с разлика във възрастта

Възрастта никога не е пречила на дълголетието и на любовта, посочва френският в. "Фигаро" и представя 15-е най-стабилни прочути двойки с големи отклонения във възрастта, било то в полза на жената или на мъжа.

Обратно в новината

Коментари - Най-стабилните двойки с разлика във възрастта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-готини са Шакира и Жерар Пике, който е с 10 г. по-млад.

всеки е при някоъ за нещо

Егати "Стабилните", че и "най" при това, връзки, от по 10 месеца или 4-5 години. Айде, тия дет са заедно от 10 ГОДИНИ и нагоре, разбирам, ама некви дет миналото лято са се изпраскали, и още не са си омръзнали, кво правят в тази категория ?

Кой е този идиот дето ще се ожени за жена 10-15 или 20 години по-стара от него? Някой с психични проблеми сигурно

Пари синко, пари. Това е 99% меркантилност. Не видиш ли, че там няма бедни ...

само парите, по-младият във връзката нямаше да търпи 15, 20 или 30 години, щеше да има развод до няколко месеца или години... И дори и да е имало предбрачен договор, все ще намаже нещичко от милионите на другия... ;)

И аз не разбирам жените на 90% от богатите мъже що са се оженили за старци с по 10-20-30-40 години по-възрастни от тях ама ... жени. Според теб сигурно те са идиотки ?

винаги много богатия партньор е по възрасния. Това не е любов а сдека.

сделка

Както и да го напишеш, а даже и да не го напишеш, на нас ни е ясно за какво става дума. Ако не сме видели заради какво (освен евентуална любов) са заедно, не означава, че го няма. Просто не сме го забелязали. Винаги в основата на тези връзки (дърт индивид и много по-млад индивид) е материалното. ВИНАГИ!!! Изключение е само едно болестно състояние, наричано в медицината "едипов комплекс". Иначе не разбирам какво удоволствие е това - да чукаш майка си. Или да те чука баща ти, ако си жена.

Не видях в изброените двойки Чарли Чаплин и Уна О'Нийл.....

от банковата му сметка дали ще го отстъпиш на майка си86490?

Повечето цитирани двойки са заедно от 5-6 години, което никак не е много. В последно време масово се тиражира слухът, че бракът на една от най-стабилните двойки с голяма възрастова разлика Майкъл Дъглас - Катрин Зита-Джоунс също е с проблеми. Просто някой успяват да ги прекрият. Как си представяте секса между 70 годишен и 30-40 годишна жена? На мен ми се струва, че е отвратително! А, секса е много важен за връзката!

Хей, гостенино, Аз съм на 70 години иот 10 години имам връзка с 25 години по-млада! Вишистка, по-заможна от мене и освен е..не друго по-съществено не е видяла от мене....

Аз имам 14 години разлика с моята приятелка, тя е по млада, и се разбираме чудесно от нея аз взимам младежкия и ентусиазъм и енергичност, а тя от мен мъдростта на годините, опита и спокойствието. Взаимно се допълваме и така може сто години. Те милионерите не са глупави.........

на мотора след години какво ще правите?

да секса, ако жената е на 54 и вземе 65 год. няма да се редовни креватните гимнастики :)

не че има значение,мо обърнете внимание,це почти всички са с евбейски корен!!Значи има някакъв келепир в цялата работа.

ууди алан обаче е железен ....не е##ва..... рофл

Селин Дион и нейния съпруг е една от най-фрапантните двойки, но и също толкова сплотени

Гала и Салвадор Дали - 12 години, Айседора Дънкан и Сергей Есенин - 18 години, Блага Димитрова и Йордан Василев -13 години - това са още 3 примера за такива връзки. Възрастовата разлика за хора, които се обичат и си пасват няма никакво значение.

Станишев и БСП бият всички по разлика.

Аз пък не мога да разбера откога връзка на 6 или 8 месеца или 1 година се мята за стабилна? Що щат такива в класацията?

Точно. Що ще изречението "заедно са от 10 месеца" в статия за стабилните връзки. Кой може да гарантира, че връзката ще е стабилна? Или на журналистите звездите им го говорят?

там бракове няма това е бизнес

Аз дето не жълти списания мога да изброя поне двайсе още такива двойки - например Бърни Екълстоун, Хю Хефнър , Сорос, Сталоун, Джейсън Стейтъм и мн други жените им не ги знам защото са по неизвестни

Дърта, дето не я свърта. И за дърта - пърта!

Щом се обичат младите, защо пък да не се вземат.

Пол Макартни, Рони Ууд, Мел Гибсън...

Това едиповия комплекс не прощава. Но щом са щастливи за всеки влак си има пътници.

Търся си 24-годишен! Навити?

оооо дръто ама се озръта...:)

Пропусна ме бейби само с 19 години. Но да знаеш много не съм се променил от тогава. И някак си изглеждам запазен като стар пищов в стъклена музейна витрина! ;-Р

И аз навъртам още десетилетие и отварям сергията. Пък който иска да завижда :)

Пропуснали сте Тина Търнър в списъка.Партньорът й Ервин Бах е със 17 години по-млад и живеят заедно от почти 30 години. А Мадона...Нали и съпругът й Гай Ричи беше с десетина години по-млад.Ева Мендес е заедно с Райън Гослиг вече повече от година,а той е по-млад от нея с 8 години :).Мисля,че трябва да обогатите спъсъка ;)

Сетих се и за София Лорен и Карло Понти и тяхната разбика беше някъде 30-тина години, но това не им е попречело да останат заедно до смъртта на Карло Понти преди няколко години. Та какво толкова страшно има в разликата във възрастта щом има любов?

kokobrais

Не забравяй че и е бил продуцент, бизнес така да се каже ...:-) :-) :-)