Лидерското място е запазено за Джулиан Мур и Барт Фройндлих. Разликата във възрастта помежду им е скромна, само 9 години. Тя е на 52 г., а той на 43 г. Двойката е заедно от 15 години. Младият режисьор се запознал с червенокосата красавица по време на снимките на "Следи от детството" през 1996 г. Оттогава Джулиан и Барт са неразделни. Женят се през 2003 г. и имат две деца.

Снимки на двойките >>

На второ място са Оливие Саркози, полубратът на бившия френски президент Никола Саркози, и Мери-Кейт Олсън, едната от близначките от тандема Олсън. Разликата във възрастта име е 18 години. Той е на 44 г., а тя на 26 г. Двойката официално е заедно от 10 месеца. Но още миналата пролет Мери-Кейт обяви, че слага край на артистичната си кариера, за да се посвети на модата и на любимия си, който е богат бизнесмен.

На трето място е двойката Сам Тейлър Ууд и Арон Тейлър-Джонсън. Разликата във възрастта им е 23 години. Тя е на 45 г., а той едва на 22 г. Двойка са от 4 години. Запознават се по време на снимките на филма на Сам "Ничие момче", в което Арон играе ролята на Джон Ленън. Влюбват се веднага и се женят през юни 2002 г. Вече имат две деца.

На четвърто място са Брус Уилис и Ема Хеминг. Разликата във възрастта отново е 23 години, като той е на 57 г., а тя на 34 г. Двойка са от 5 години. От връзката им се ражда малката Мейбъл Рей, която през април ще навърши годинка. Ема е бивш модел на "Викториас сикрет". Тя няма нищо против честите гостувания на трите дъщери на Брус Уилис от брака му с Деми Мур.

На пето място са дизайнерката Вивиан Уестууд и колегата й Андреас Кронталер. Разликата помежду им е 25 години. Тя е на 71 г., а той на 46 г. Двойката е заедно от 19 години. През 1990 г. Уестууд направо полудява по модните скици на австрийския студент по моден дизайн и две години по-късно той става неин трети съпруг.

В класацията попадат още Тилда Суинтън и Сандро Коп. Разликата помежду им е 18 години. Тя е на 52 г., а той на 34 г. и са заедно от 6 години. Коп е художник. Но любопитното е, че Тилда официално е половинка на драматурга Джон Бърн, който е с 21 години по-възрастен от нея. Никой в този любовен триъгълник обаче няма нищо против този род взаимоотношения.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт също не са забравени. Разликата им е 23 години, като той е на 70 г., а тя на 47 години. Двойка са от 11 години. Взаимно се очароват на церемония по връчването на наградите "Златен глобус" през 2002 г. Женят се на частна церемония в Ню Мексико през 2010 г.

В десятката са Джина Дейвис и Реза Джарахи, между които възрастовата разлика е 15 години. Тя е на 57 г., а той на 42 г. и са заедно от 15 години. За Джина Дейвис това е четвърти брак. От пластичния хирург тя има три деца.

Клинт Истууд и втората му съпруга Дина Руис са на девето място в класацията с разлика от 35 години. Той е на 82 г., а тя на 47 г. Заедно са от 18 години.

Дженифър Лопес и Каспър Смарт оформят десятката с разлика във възрастта от 18 години. Тя е на 43 г., а танцьорът е на 25 г. и са заедно от 1 година. Джей Ло има три развода зад гърба си.

На единадесето място е поставена двойка с разлика във възрастта от 25 години. Това са 68-годишния Майкъл Дъглас и 43-годишната Катрин Зита-Джоунс. Те са заедно от 15 години. От 2000 г. са женени. Имат и две деца.

Дванадесетата позиция заемат Дебора-Лий Фърниш и Хю Джакман, между които има разлика от 13 години. Те са двойка от 17 години, тя е на 58 г., а той на 44 г. Най-сексапилният мъж на планетата според мнозина, се запознава с австралийската актриса и режисьорка през 1995 г. по време на снимки на сериал. Година по-късо са вече женени. Осиновяват две деца.

Следват ги Роман Полански и Еманюел Сение с 33-годишна разлика във възрастта. 79-годишният режисьор се запознава с 46-годишната актриса преди 28 години. По онова време Еманюел е едва-що навършила пълнолетие и е прохождащ модел. За Полански тя е трета съпруга.

На предпоследното място е може би най-скандалната двойка - Уди Алън и Сун-И Превин. Разликата им е 35 години. Уди Алън се запознава със Сун-И Превин, когато тя е едва на 10 г. и е само осиновено дете на Миа Фароу, с която той живее. Сега Сун-И Превин е на 42 г., а Уди Алън на 76 г. Двамата са заедно от близо 16 години след огромен скандал. Миа Фароу намира голи снимки на момичето, направени от Уди Алън, 12 години след като Миа и дъщеря й заживяват с него. Сун-И Превин и Уди Алън обаче не се впечатляват от скандала и се женят през 1997 година.

Кралицата на поп музиката Мадона не можеше да пропусне и тази класация, въпреки че се озовава на последното място заради връзката си с танцьора Брахим Зайбат. Разликата им е 30 години. Тя е на 54 г., а той на 24 г. Двойка са от 2 години. Преди това Мадона излизаше с бразилския модел Хесус Лус, който беше с 29 години по-млад от нея. Неотдавна Брахим поискал ръката на Мадона, но тя все още не е казала категорично какво мисли по въпроса.