Вечната любов не е мит

За първи път в историята учените доказаха, че вечната любов не е мит.

Обратно в новината

Коментари - Вечната любов не е мит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има такива двойки и много ме радват а и не е смотано да изневеряваш

Женен съм от 21 години и още обичам жена си ,въпреки че понякога наистина не мога да я понасям пак си я обичам. ps. До сега не съм и изневерявал.

Защо трябва да си смотан.Тези,които изневеряват големи герой ли са или какво

Защото си си намерил половинката, а ако беше просто част от двойка щеше да разбираш тези, които изневеряват и не се задържат с една жена.

Вечната любов не е мит. Мит е вечната влюбеност с разните му там пеперудки под лъжичката и другите екстри. Това за трите години на влюбеността, също май няма да се окаже вярно от мой личен опит, защото, противно на доста дългия ми житейски опит /над 4 десетилетия/, вече шеста година ми пърхат насекоми...лоша работа, необичайно е. Сигурно съм се повредила:)))))))))

наизтина ли :)

наиЗтина???

Ами първата част си е наис/З/стина. А за повредата, се надявам да не е... иЗстина:))))))))))))

Заглавието е вярно!!!!!!

Заглавието може и да е вярно, но твърдението, която се съдържа в заглавието не е вярно! Любовта, такава каквато е през т.нар. меден месец, не съществува много дълго. Това е емпирично доказано през вековете. Законите на биологията го доказват НАУЧНО!!!

А един мармот завива шоколада в станиол...

циник ?

Luna0102

"За да докажат възможността за вечната любов, изследователите наемат група от 17 души мъже и жени, които имат брак повече от 20 години." Явно в тази група е имало и мормони, но да бяхте упоменали колко души влизат в един брак.

Първо при мормоните многоженството отдавна не е норма и се практикува само от силно изолирани групи, които няма как да участват в никое изследване. Второ dir-а както обикновено са са оплескали превода - не са изследвани само 17 души, а множество хетеросексуални двойки, от които 17 са показали описаните реакции.