Жените с много по-млади любовници са по-успешни в кариерата

Жените, които имат за партньори много по-млади от тях любовници, са по-успешни в кариерата. 50 на сто от тях получават висши мениджърски постове.

Обратно в новината

Коментари - Жените с много по-млади любовници са по-успешни в кариерата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ДИР'а, как ги измисляте тея? Я се огледайте и вижте как лелките и бабките с пари(т.е. успешна кариера) се лепят на младото, готови да плащат в брой(щото натурата им никой няма да я погледне).

Хахахаххахаха, връзката ОТНОВО е обратна! Жените мениджъри са по-апетитна хапка за свалячите, следователно имат избор и могат да си позволят по-млади мъже.

Имат ли избор да не са успешни. Нали жи*олото някой трябва да го храни и глези.

Айде, бабишкери, юруш на тийнейджърите!!!

жените изневеряват точно толкова, колкото и мъжете. само дето са по-интелигентни от мъжете (по-принцип са си такива) и не се хвалят, ами повечето си траят и на никого дума не обелват... а мъжете са тъпи на бидон и се хвалят наляво и надясно пред приятели и др. и после се чудят, защо трябва да почват отначало всичко, завалийките, прости и ниско-интелигентни...

ха! ти женски разговор за маже слушал ли си некога, шефе? комай не баш. твърдението ти, че жените биле по интелегентни от мажете е апцелютно верно - за жени и маже до осемгодишна възраст! слет това има две категории, които обаче не са разделени по полов признак - итнтелегентни и прости, васпитани и неваспитани, грамотни и неграмотни (е например я сам и у трите групи). таквие генерализации каде ги пробутваш и у наше село бабичките не се ловат на них. яко аватарче си плеснал, кефи!

Колкото по-успешни, толкова по-млади люовници. Че само дедковците ли ще се кефят на старини. Бизнездамите толкова труд са положили, за да изградят кариера, толкова легла са обиколили, сега им се е паднало нещо по техен избор.

Те ако са направили кариера с обиколка по леглата са толкова бизнес, колкото и дами! Така, че каквото им се е полагало са си го получили!

Добре би било да се уточни последователността: първо заемат позицията и после се "снабдяват" с младия "консуматор" или обратното! Защото за жените с висока самооценка и заслужено самочувствие е от голямо значение! Впрочем дори "млад багаж" се явява стопер!

Как една незадоволена и неудовлетворена жена може да работи ... като ученичка, която получава 3 и 4. Друго си е да отидеш на работа след хубав и здравословен секс - ще работя за двама! Освен това се променя и визията на жената - щастлива, усмихната, лъчезарна ... как няма да има успех, особено ако шефа й е мъж?!

ако целата работа ти минаа прес онаа работа че те тражат само за е...е, но не и за работа.... (тава важи из двата пола) ;)

Ами тези жени са като старите мъже с млади любовници - тези мъже без изключение са богати или някакви началници. Така и за тези успели жени - имат възможност, може би нямат време и си "купуват" млад мъж, който си няма друга работа , освен да ги обслужва сексуално и да им харчи парите. Така че в статията са объркали причината и следствието.

Жените с успешна кариера могат да си купят по- млад любовник . Много често тези жени са на възрастта или по- възрастни от майките на любовниците си и почти никога между тях няма любов-Мадона и Брахим,Дженифър Лопез и Каспър,Марая Кери и Ник Кенън...

боже,откъде тази класация на малоумници - обществена тайна е, че жените с 10 и повече години по-млади любовници се сриват здравословно и психически след края на връзката, не са редки опитите на самоубийоства - младите жребци ги яздят, а ония си плащат секса с пари и облаги - пример - деми мур и ащън къчър - не, че при мъжете е по-различно, особено при нашего брата бай ганя - 50-60 годишен "бизнесмен"си плющи някое 20 годишно селянче, а то милото като му изяде паричките, отива при следващия балък - няма любов между такива "двойки"- има само пари, алчност и пресметливост

Не ония се разбиха от пиене.Деми мур прилича на типичната квартална спаружена алкохоличка.Не е от младите жребци които ги яздят въпреки че приятели са ми казвали че действително в САЩ дъртите парантии са ненаситни това да си плати на 5-6 доста надарени в чатала жребеца да я минат за нощта е съвсем в редът на нещата.После ходи на доктор щото са и сцепили дупето и така.Със алкохолът и дрогата е същото.

зависи колко е млад...аз на 34 най-много с до 28 годишен мога, но мъжете преди тази възраст са ми много инфантилни и не ме палят.

Попитали Коко Шанел защо е сама. Тя отговорила, че от по-младите от нея мъже се срамува, а от по-старите се отвращава.

ние до коко шанел да я докараме по успехи, пък после ще му мислим

Хем можеш с до20 годишни, ХЕМ МЪЖЕТЕ ДО ТАЗИ ВЪЗРАСТ не те палят. зНАЕП ЛИ КАКВО ИСКАШ И УМЕЕШ ЛИ ДА МИСЛИШ?

ей много чилита само развалят хубавият пипер..имах напредвид от 28 години нагоре,под тази възраст са ми детски..

Казано на бабешки език това звучи така. Едно време като ми търсеха аз не давах, а сега като давам никой не ми търси.

зависимостта е обратна! таралежът е птица упорита - не го ли ритнеш, не отлита...

Верно е. Ама за мъжете. Нашия шеф е стар и грозен, но има млада любовница.

да му каже как се момък лаже...

А какво ще кажете за стара жена зарязана от млад любовник. Сигурно е страшно успешна. Не знам кой се занимава с тези проучвания, но спрете да трошите грешни пари за глупости.

Ако е успешна - пие една студена вода и си намира нов - по възможност по-евтин.

и за мъжете е така, примери много ...

лелей, а мъжете с много по млади либовниците те успешни ли са в кариерата?

Не! Когато залитнат по младо, вече са в началото на деменцията. Не мъжка криза, а точно деменция. Това е причината и за залитането, и за фалита, вървят ръка за ръка :)