17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази счупи тъпомера с това име.

не ме дразни кой знае колко, но Луиза Макариев за да не е Макариева ми бърка в джигера! Защо са тези тъпотии ум не ми го побира?

Аман от тая , реклама на нея и детенцето и

Абе стига ни плашихте, бе дир-а ... вчера Деси Цонева, днес - тази уроспия

Тая няма 3 мозъчни клетки и грам стил - първо вижте какво име е избрала, второ вижте как се е облякла за фотосесия със сина си. Някой по-горе го беше написал перфектно - ''неуспяла актриса прави нормални неща''

Първо провери, какво означава Бран, тогава пиши тъпизми...

И какво означава?

За това колко много ще обичаш сина си трябваше да мислиш преди да го окепазиш с това снобарско име.

Името не е снобарско, а е мега тъпанарско. Както и проскубаната луиса.

Ака ми се

Овца с претенции! Дайте нещо пак и за лидия маракуя, че се тревожа. два дни ни за нея ни за дебелата й щерка...плача!

Дебя тия клюкари толкова да им е скучен живота ,че да имат време да плюят Вие хейтъри сте измет боклук и срам за България За това сме на това.ниво зааради отрерки и голи охлюви като вас Духачи скапани Р.S. коментиращиту имам в предвид за по тъпите

Луизче?

Моника, Моника, научи се да пишеш!

Уникална е

Винаги е така първите 2 месеца...

Ей злобари я си ..... майката и си гледайте вашият жалкарски живот кат не ви харесва бре мършляци

Ай сиктир! Натрапва се в дир-а пък после олеле

Няма значение коя е, няма по-голяма радост от рожбата.Желая и здраве и любов на двамата и на таткото разбира си. Желая и добра съдбата ,здраве и успех

lu4ka

Поредната самотна майка, опираща се световната си неизвестност, която иска да привлече вниманието на хората... незнайно защо. Всички майки са изпълнени с любов към децата си, а тази даже е леко неприятна като личност.

А тая Луиза с какво е известна изобщо ???? Помня, че играеше в някъв сериал, като повече се пишеше за пиянските и дрогираните изцепки.

Предпочитам милиарди пъти Сталин (по е е завоювал земи,изнесъл война, научил азиатци на кирилица,нетолерирал мързел и немъжество) отколкото Тези измислени инфлюенци и артистки!!!!

Не харесвам измислените звезди, но да кажеш, че предпочиташ Сталин, е меко казано нелепо....я пак си помисли или поне попрочети нещо от историята.

И заставам зад думите си.

Живее си в измислен свят. Посредствена,досадна лигла!

Алооооо навсякъде има любов, при всяка майка! Хайде стига с лиготиите на тези!

10099++++++++

Ама много ми е гот, когато разни Тоци, Мони и Елизи родят- започват едни изхвърляния, едни прехласвания, едни съвети. Предлагам конкурс на коя отрочето неземно е най-, най-! Тогава да видим бой на силиконови мозъци :)))

Остава булевард "Княгиня Мария-Луиза Григорова"! Нали знаеш, че моето си е най-хубаво? И покрай това събитие не загърбвай кака си Янка, че вече се жалва по телевизиите..

Брън.

по-скоро Бръм. В мозъчето. На Луизчето.

Набедена за красавица актриса прави съвсем обикновени неща. Ето ви поправено заглавие.

Да беше го кръстила БАРАН / овен на руски / , та поне в Русия да не му се чудят на името .

Има нещо гнусно в нея, нечистоплътно като отношенията и с хората, изказа и подлостта й.

Може да е имало, но от два месеца внезапно придобила светло и благородно излъчване :)

Добре че не го е кръстила Бранеке....

Поголовен кич. Като се почне от нескопосаното име на сина й/ горкото дете, какво ли още ще понесе/ през сладникавите снимки. Сякаш само тя единствена има дете. "Бран бранувам .. есенни култивационни мероприятия" и т.н. Обработка с брана. Бран (на румънски: Bran; на немски: Törzburg – Тьорцбург, на унгарски: Törcsvár – Тьорчвар) е село в Румъния, окръг Брашов, административен център на Община Бран. - пък и географски някак звучи МЕЖДУНАРОДНО!!! И още: Замъкът Бран (на немски: Törzburg; на унгарски: Törcsvár), в село Бран, близо до Брашов, е популярна туристическа атракция в Румъния. Известен е още и като Замъка на Дракула – графа-вампир от книгата Дракула на Брам Стокър .Значи имаме си и вампирски подтекст.. И още: бран - война, битка.. Ще пада кютек, с това име... Абе, какво да ви кажа. Болни мозъци!

Майката е Бръм- затова си е кръстила детето Бран- война. И да! Ние другите майки не си прегръщаме децата- слагаме им кюфтета в торбичка и ги пращаме на нивата още първия месец...

Това да кръстиш детето си Бран е почти толкова нелепо, колкото и да си татуираш някаква простотия от сорта, това което не ме убива ме прави по-силен/а.

Колко нелепо е да напишеш дума като "погача" в едно изречение с име като "Бран" (Джон, Майкъл, Ричард...).

И облеклото на майката за "нежните" снимки на събитието е ... Мани, мани!

Ай, много е проскубана тази женица.

Само на два месеца, а статии за нея отпреди, по време, след бременноста ...

бран? но можеше да го кръси и Рамзи...

много водниста тая.

Ами нещо смислено и от нея, и без това не става за актриса.