Изминаха два месеца, откакто красивата актриса Луиза Григорова стана майка за първи път. В края на септември на бял свят се появи нейното момченце, което, заедно със съпруга ѝ Мартин Макариев, нарекоха Бран.

Майчинството е дало на Луиза едно още по-светло и благородно излъчване, което лъха от всяка снимка на актрисата и сина ѝ. И на почти всяка от тях малкият Бран е в топлата прегръдка на любящата си майка. Такива са и последните кадри на двамата споделени от звездата от "Диви и щастливи" в официалния ѝ Инстаграм профил.

Вижте снимките >>

До една от тях, на която Луиза прегръща бебето си у дома, а двамата са облечени в подобни пуловери, актрисата е написала просто "Гуш", сякаш това е всичко, от което едно двумесечно бебе има нужда.

Снимката ѝ е била коментирана от колегата на Григорова Александър Сано, който съвсем правилно отбелязва:

"Майчинството ти е дало още една аура! Много гоЦко си светите с малкия шушулин!"

 Към друг кадър с малкия Бран Луиза е написала:

"Само два месеца, а толкова много любов!"

Засега актрисата се старае да не показва отблизо лицето на наследника си, дори и на кадрите за неговата погача, която Лузиа писа, че сама е замесила. Първият голям празник за Бран бе подобаващо отбелязан с много красива украса, лакомства, много балони и красивата пита, приготвени специално за случая.

Снимка: Официален профил в Instagram / Desislava Dimitrova