17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кои са тия ?

Аре да спрете да ни занимавате с тия дебили. Не мисля, че на някого изобщо му пука какво правят тия наркомани

ДИР, тази новина от наръчник на младия наркоман ли я взехте?

Имах по-високо мнение за Меган Фокс...

За Maшингън

"Холивудската красавица Меган Фокс избра необичаен подарък за половинката си - рапъра Machine Gun Kelly. По случай пътуването си до България за снимките на хоръра Till Death миналата година актрисата го изненадала с шишенце с нейната кръв, което той носи на врата си като висулка за колие. Това разкри самият изпълнител, чието име по паспорт е Колсън Бейкър."

Ммм, какини сладинки! Ми отиват си пък, на една честотна вълна са поне като излъчване..

Seaseal

Ех, ако беше паднал на главата му...

В прозрачната рокля... хубави цици, къси крака, много състарено за възрастта лице : (

С тия очи скъпа,краката нямат значение/нейните са, съвършени между другото/. А дано ти имаш лице, като нейното. Всеки мъж ще е твой

Толкова ч*кане , пластични операции и извращения , които са правили с нея за да взима роли сега прилича на употребен парцал . Нама го хубавото момиче , което беше. И й личи, прилича на кукла без душа. А тоя наркоман е отражение на това ,което е вътре в бея. Сладката и позитивна Меган няма да се върне. Това е една наркоманизирана вуду кукла.

Тая Меган става само за филми за възрастни вече. Келито също, ама за по друга аудитория...

Що ни занимавате с тея откачалки? Не ги искаме,разберете. Ако тея двамата са идоли за някои,то аз сериозно бих се разтревожил за това общество.

Грешиш. това лице отдавна не е нейното!

Добре, че му е казала миришеш на трева, че ако беше. С другото, отиде романтиката:D

откакто имат бийф с Еминем и той започна да го "храни" в албумите си, МашинГънКели не е рапър , преориентира се стилово и сега се подвизава като поп пънк изпълнител, драги редактори..

Е, те наркоманите ги правят такива работи... :)

Изроди, се, изроди. Тая картечница Кели що не се пробва с един .50 cal. Browning, па да видим кой ще впечатли. Най-вероятно се. Петър.