17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва 1/1 да описва всичко, няма да се различава от живота на обикновената проститутка

Мадона е изключителен талант! Неповторима!

Ами нищо ново, тя си е била такава!

Ако съдите по себе си....

Посредствена певица,но изключително пробивна,готова на всичко за успеха.

само дето не може да пее и специално и правят песни в които има 1 октава или просто си говори вместо да пее

в крайна сметка се понаучи да пее, но е неповторима във всичко останало. Неслучайно се казва, че Мадона е институция...

Чудовище бездарно!

След "who's that girl" , този "look at that granny" ли ще се казва?!?

kkk Кой ти каза тази секретна тайна или звездите ти го говорят? Тя пише или участва в писането на всичките си песни, а гласът й е такъв, какъвто си е, разпознаваем! Добре, че навсякъде е пълно с музикални критици.

Не четох новината, но се загледах в снимката на дъщеря й Лурдес и косматите й подмишници. Чисто философски се питам - щом не си бръсне подмишниците и не си кастри веждите, защо си е махнала мустака? Явно и нейното бунтарство си има граници :)

Всъщност като се замисля, не се сещам тя да говори за себе си като за певец, а се нарича изпълнител и артист, който има какво да каже, което далеч надхвърля ограниченията на думата "певец". Само гласът не прави изпълнителя. А тя е променила музикалната индустрия и е проправила пътя за всички жени изпълнители, популярни в момента. Разликата е, че нея са я критикували за всичко, което прави, защото е било ново, а сега на никой не му прави впечатление.

Chefo77

Най-точното мнение!

Не богохулствайте и не си правете кумир от Телеца! Истина ви казвам! Честит празник днес - Вяра, Надежда и Любов и майка им Св. Ана!!!! Това е по-важно от някаква си там застаряваща........общественичка.

Лили Иванова 2...

Тя е точно като Коко Шанел - пука и на каквото се сетите там, за вашето мнение. При артист, който задава тенденции, така и трябва.

Мадона беше интересна до преди 10 години, сега вече много полудя и доста остаря за женска поп-икона и тн. Явно и на нея й е трудно да приеме остаряването и се опитва с каква ли не химия/хирургия да се прави на по-млада. Няма значение де, нейна работа, но изглежда жалко и извратено до някъде. Бях й голям фен и все още съм, но на кариерата й и изявите й до преди 10 години. Вече не... Дори и на 1 нейн концерт ходих - 2008ма в Лос Анджелис. На 50 години тогава, беше все още невероятна - 2-3 часа не се спря да танцува. Много енергия...

Тя е известна не като добра певица или чудна красавица, а като артист. Продавала е добре другите си таланти, а те не са малко. Умна е, че и детски книжки бе писала, една от пионерите с интересни клипове, които разказват история. Не бива да се подценява. Впрочем рапърите да не би да са някакви особени певци?

Не се наяде на пари тая.....

И това е вярно!