17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малко двулично-Хем ни се кара,че не спазваме мерки..Хем събираше хора..духа свещи по торта..екипа беше тотално незащитен...

Приципно същият този Господин Халжадан прокламираше шумно, как трябва да слушаме и си стоим по домовете. В същото това време, той не си седя в къщи и положи екипа си на риск. Моята фирма затвори за 2 месеца-60 човека нямаха контакт.Това е да спазваш мерките. както се казва, Българина все псува, че системата не работи и в същото време все гледа да я прецака..

Предаването е толкова тъпо, че чак се чудя как намират публика

си гримьора! Или по-добре капките да ходят с маски, това не е карнавал.

Ех Магърдич, толкова то се възхищавах за усета да правиш Бизнес. Откакто обаче започна да се правиш на много “ отговорен” така ми падна в очите. Защо не спря сезона ако наистина си отговорен? Пустата печалба......излизаш, говориш, съдиш хората - погледни към себе си момче.

Нали трябва да има място и за телевизорите на Пеевски иначе няма лапчо.

Who cares... За това дебилно предаване-някой гледа ли го въобще?

Преадването е супер.

Тая пумия и публика ли има ?

Човека е успял и го може,а Вие какво?

Можеше го, но този сезон удари дъното, пълна боза и тъпотия. Тикани напред бездарници, нищо интересно и ново...

Арменско семейство, живущо на втория етаж, Дядото - горд собственик на магазин на партера - лежащ на легло, ще умира. Цялото семейство събрано около него, затаило дъх да чуе последните бизнес наставления на дядото, преди да се спомине. Обръща се дядото с последни сили: - Бедросияне, тук ли си? - тук съм дядо - Армене, тук ли си? - тук съм дядо - Магърдиче, тук ли си? - тук съм дядо - Нуне, тук ли си? - тук съм дядо - Ануш, тук ли си? - тук съм дядо - Абе, олигофрени, ми кой стои в магазина тогава?!

Разхождал се наш Халваджиян по софийските улици, една вечер, и както си гледал пред краката, изведнъж видял нещо блещукащо встрани. Навел се нашия любимец и що да види, часовник! Прибрал се щастлив вкъщи и на следващия ден решил да се похвали на друг член на фамилията - Бърбариян, най-вече с търговска-бизнес цел. На Бърбариян му светнали очите, като видял часовника и на свой ред предложил бизнес сделка - да закупи часовника от Халваджиян за 10лв. Мислил нашия и накрая се съгласил. Прибрал се вкъщи, легнал си на вечерта обаче се замислил - "абе тоя Бърбариян не е по-голям бизнесмен от мен, утре си откупувам часовника обратно за 10 лв и ще му го продам на по-надута цена, 15 лв!". На другия ден това и станало, откупил часовника. И така Халваджиян и Бърбариян и въртели часовника между тях си в продължение на седмица, като се надцкавали с по 5лв всеки път. Срещат се двамата за поредната бизнес търговия, уви Бърбариян имал тъжен и съсипан вид. Наш Халваджиян го пита - Бърбарияне, защо си толкова сломен и тъжен? Бърбариян отвръща - Ех, Халваджияне, вчера като ми продаде часовника всичко беше точно, днес обаче не можах да го намеря, някой го е откраднал! - Ей, Бърбарияне, сега какво ще правим, развали ни бизнеса, бе!

Арменец като го видиш дори и на снимка трябва да му удариш шамар ...

Този ли ни се представя като "наивен идеалист", който винаги спазвал правилата !? За малко да му повярвам, такъв патос има в поста му.

Върхът беше като духаха свещите на тортата, която после предполагам ще изядат дружно. И същия този демагог ни даваше акъл само преди седмица две. Адски ми е неприятен, особенос този негов измислен идеализъм и патос.

Най-точния коментар!

Арменец Ще се наиграеш барба макгрегърдич ....

А гримьорите, сценичните работници, журито, участниците и онези двамата клоуни... Или щом прави метани на Биби не е важно

ха ха ха с платената публика приятеля на д-р Бочко, Маги си прави каквото иска...

на този трябва да се изхвърлят от телевизията..

Магърдич го уважавах, докато не облиза гъза на Бойко. Не може да ближеш задник на плиткоумник и да се имаш за мъж с чест и достойнство...

Ето такива с не български имена са ни са се качили на главите! Едни ни вкарват в съюзи, други си правят каквото искат.

И тоя почна да ни прави на глупаци! Това дали от РЗИ са разрешили или не не изключва личната отговорност. Но явно лакомията си казва думата!

Браво за коментара!

Първо прз една седалка няма как разстоянието да е 1.5м И второ ред до ред пак е

Значи в студиото на арменеца-гъзолизец на ТОЛУПА банкянски публика може, а в театрите, където е истинското изкуство, а не арменската халтура, НЕ МОЖЕ!? Извод - МОЖЕ за който му го налапа на бянкянския ОМРАЗ... ДОЛУ ХУНТАТА ГРОБ!

Наистина ли съществуват толкова много лумпени, които искат да гледат това чалгаджийско предаване?

Публиката на капките е с покани.

Без значение с покани или платена, пак са доста глуп@ви

А пищяха да затворят църквите

И пето - не се вземайте за Господ г-н Халваджиян! Много Халваджият има в тази Нова ТВ, много нещо! То цялата ти арменска рода лапа с пълни шепи! Предаването ти изпростя съвсем, все по-ясно личи как са нагласени всички "случайно " избрани песни, как се опитвате да натикате от самото начало Фики за победител.....Пошло и безинтересно Раздавайте го малко по-смирено......

За някой лев повече Магърдичите лижат герберски задници като изоглавени.

Наистина, този човек толкова много си е повярвал, че ахааа за малко и ние да му повярваме ...

Щом не искаш не го гледай. Какъв ти е проблема. Аз гледам други предавания и решавам кое ми е интересно. Не съм овца са коментирам.

Не, че ми дреме, но един стол е широк 60см. Как го изчислиха този метър и половина не знам? Или това е на принципа на Арменската математика.

Пич, прав си - само да допълня, че арменския стол е даже 45 см, защото съм била в студиото и обикновено няма място дори къде да си събереш задника и краката... Та от личен опит мога да кажа, че разстоянието е било точно половин метър. Да не говорим, че постановки и концерти на закрито са забранени! Това за какво се брои - явно шефа на РЗИ-то също е арменец ;-)

На жалки люзъри с големи усти като теб и пешеф трябва да се забрани дадрънкате.

Прав си, приятелю, но това важи и за кръчмите и кафенета. И там трябва да е 1,5 м. , но забравиха за стола. Два стола по 60 см. прави 1,20, нали? Т.е. няма 1.50 между масите. И това е аритметика!

С вашите камъни по вашите тиквени кофи! Не можете да ни държите повече и това е ТОЧКА!!! Приключихме с вас надявам се завинаги. Няма повече да ни лъжете с числата - майн@та ви!!! днес що не пише 65 от колко теста,а? Защото вчерашните май са излязли днес.

Абе шизофреник, кажи си адреса да ти пратя един руски респиратор от дефектните, които гърмят. То коронавирус няма - онези няколко десетки хиляди, които умряха на респиратор в болниците по цял свят, няма как да потвърдят...

По-добре дай ти един адреЗЗЗЗЗ да дойда да ти го набия до сливиците... респиратора от естествена кожа.

В идеалния свят, където се спазват наредбите не според това Кой е собственика на медията, в която се излъчва шоуто, РЗИ-то не би трябвало да допуска публика при положение, че театрите са затворени. Нима това не е тип театрала обстановка, а постановките на живо пред публика в затворено помещение са забранени според наредбата на министъра на здравеопазването...

Е, за телевизията на Домуз ага не важи това...

Същият той само преди 1-2 седмици говореше как не трябва да излизаме от София и въобще да си стоим само вкъщи... Сякаш нещо се е променило в обстановката оттогава. Като гледам статистиката - нищо.

Само като погледнеш снимката има човек който не е покрил носа си с маската, друг с ръкавици но сложени върху лицето, да не говорим за качеството на маските което разбира се по снимки няма как да се прецени достоверно. Всичко това е един фалш за да се заобиколи наредбата. Аз съм против маските, не нося, но има издадена някаква наредба без да се знае колко помагат и колко вредят, и много хора които ги носят неправилно само за да не ги глобят. Това показва колко е малоумна самата наредба, а всеки има глава на раменете за да прецени къде иска да ходи.

За пари си готов но всичко.Но сте забавни шутове.Така казва майка ми.

а журито защо не е през 2 метра?

Спокойно, не си наивен идеалист, просто си от отбора на обичащи властта и парите.