Мако и Кей Комуро vs Хари и Меган – прилики и разлики

Медиите съсипват и двете двойки, но едната предпочита светския живот, а другата иска да изчезне от прожекторите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При нас Маунтбатън са известни като Батенберг

Грознички са доста.

В едната двойка няма афромаймунджулъци

Има нещо което трябва да се спазва- нивата на общуване са определящи.. Не може Коин, да стане принцеса. Тя си е простолюдие, и ще бъде простолюдие. Не може свинара иваило да е цар И тиквата президент Ще си остане селянин и свинар Също Като свинара Гергов Всяко нарушение на нивата , води до противоречия и конфликти Иначе си става чист комунизъм Курнелия за Гечев Тиквочев с Меркел Е, и.... Не става!!!!!

Китайците да УМИРАТ или да бягат ОБРАТНО към Китай, за да НЕ ни ЗАТАЗЯВАТ с ВИРУСИ И да НЕ ни КРАДАТ Бизнеса, Работата и Парите, нас, българите.. Мачкай китайците, в ТЪМНОТО, за да живееш добре !!

МЕНЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА САМО НАШАТА КАЛИНА И СИНЪТ И СИМЕОН ХАСАН. За Муньос хич не ми дреме !!!

Мако изглежда много приятна госпожица, а Мегън уж страни от прожекторите, а все за нея четем! Ако не беше излъгала Хари ,щеше да си остане почти неизвестна…

Мако е джапанка, а те не си бръснат питките и хлипат кога им е вътре. А пък черната се бръсне вика кога и влиза.

Мако и съпругът й са готини. Хари и Меган са отврат.

Мако и съпругът и са интелигентни хора, които искат да си живеят живота като обикновени хора. Мако се отказва пари, които й се полагат и не ползва титла. Хари и Меган са на другия полюс. Не особено интелигентни, предвид образование и поведение, които хем казват, че се отделят от монархията, хем се представят като херцози на Съсекс. Хари се жалва, че са му прекратили издъжката. Не искат да живеят като обикновени хора, а като милионери. Не работят, а търгуват с влияние заради произхода на Хари.

Йохан-Фрисо никога не е бил крал! !! Само вторият син на предишната кралица!!! Сега големият му брат е холандския крал!