Звездите, които никога няма да станат родители

Може би имате приятели, които споделят, че никога не искат да имат деца и не изпитват никакви родителски инстинкти. В света на звездите не е по-различно. Знаменитостите дори заявяват позициите си със самочувствие и без никакво притеснение.

Обратно в новината

Коментари - Звездите, които никога няма да станат родители | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В случая истината за всекиго е различна и затова не е нужно да се спори.

Хора, не виждате ли, че с тези статийки-дразнители ден след ден ви манипулират, за да си вдигат рейтинга. Само ви чакат да се хванете за гушите, при това за неща, за които по принцип не се спори.

Ах, благодаря ти, че ни ограмоти мила! Без твоя коментар още щяхме да спорим.

За съжаление, късно ви е "ограмотила". Като гледам, вече доста сте се отчели и продължавате в същия дух, но щом ви влече...

То тогава за какво са живяли? Някакви пишман ВИП-ве, които никога няма да изпитат истинско щастие в живота си.

Защо си живял, ако си нямал деца? Хахахаха. Каква смешка. Има и други радости. Ако ще си нещастен родител по-добре изобщо не ставай такъв.

До истеричките по-долу: Познавах един дядо- тогава дядо, на младини- военноморски капитан. Живял си е живота- обиколил е 50 пъти земното кълбо- бил е висш офицер по Тошово време, хвалеше се, че имал всякакви екзотични връзки с жени, натрупал състояние- апартаменти, злато, бижута... Когато се запознахме- беше в една болница- виеше като куче- не заради болестта, а заради самотата ,която чустваше. И като казвам виене имам предвид буквално виене... Разказваше, как имал апартаменти, които били откраднати от болногледачите му, беше ходил и в старчески домове но казваше че отношението към него било като животно, въпреки че им плащал над 1000лв. на месец издевателствали над личността му, което за един свикнал на уважение човек е убийствено... Когато се запознахме, беше изхвърлен от последния му останал апартамент в Морската градина на Варна и по милост го бяха настанили в болницата. Този човек докато спеше бълнуваше и плачеше...такава мъка и самота и самосъжаление не бях виждал, нито ще забравя... Сега Вие, Албена, сте млада. Но след 30-тина години дано не сте сама... Аз не искам да задължавам децата си да ме гледат, но ОБИЧАМ родителите си и ще ги гледам до сетния им миг и очаквам от моите деца, ако сметнат, че съм заслужил, да го направят и те за мен. АМАН ОТ ЖИВОТИНСКИ ИНСТИНКТИ-10-15 години семейство и после всеки се спасява поединично... И се чудите защо има масови разстрели- ами заради липсата на човешкото у нас....

Абсолютно същото може да ти причинят и собствените деца. И по-добре внимавай с определенията, те говорят повече за теб.

"Може" , но може и да не може. Зависи си от теб- как си ги гледал, учил, отнасял с тях... Докато ако си сам на света какво да очакваш от напълно непознати хора? А що се отнася до определенията- каквото чета, така го определям... Това, че Вашето мнение не съвпада с моето изобщо не ме интересува.

Познавах един-познавах една.... Толкова сте смешни! И хора с големи семейства са ги губили и са умирали в самота.

Човек трябва (стига да може) да обработва информацията и да си прави изводи от ставащото около него- включително и от познанството си с разни хора и истории, случили се на други. Някои му казват- Да си вадиш поука. Аз може и да съм смешен, щом съм си извадил поука от една човешка съдба, с която съм се срещнал- ок, смешен съм. Но да изгубиш цялото си семейство е трагично стечение на обстоятелствата, а да нямаш деца за да се чустваш свободен и неограничен през половината си живот е личен избор. Между двете няма връзка (както и между двете полукълба на мозъка при някои хора).

Няма никакво чудо - забременяваш, раждаш и си родител - какво толкова се превземат, съвсем естествен процес

Да, при ромското население е горе-долу така. С това се изчерпва думата "деца"

Истината е ,че повечето жени в детородна възразст в България не искат да имат деца само и единствено от чист егоизъм.както пише "майка" по-долу за нейните приятелки.Как и защо тогава жените през 60-те,70-те и 80-те години раждаха масово по две деца,без да броим циганките ?Нима тогава са имали автом.перални,прахосмукачки и др.подобни удобства ?Майчинството е било по 40-50 дена.Защото не са били такива егоистки,съзнавали за призванието и най-важното - не са били такива побеснели к...и,като сегашните,които трябва да спят поне с 40-50 мъже.Това е.

Жал ми е за теб, че живееш сред такива жени :(. А ако правиш изводите си от 1 или 2 още по-жалко за теб.

Ми той говори за вас, форумните светила, ма. Нали повечето за това се разправяте.

егоистични глупаци просто не знаят какво губят

Нищо не губят. Гледай себе си, не тях.

Имам две приятелки , които отказват да имат деца , защото им пречат на собствените им забавления и похождения по козметици , молове , барове и кръчми.И го декларират с гордост.За мен това са пълни егоисти.Иначе всеки си живее живота както му харесва - за едни смисъла са децата, за други - кариерата, за трети - забавлението.Нищо лошо в това.

Като няма нищо лошо защо ги наричате егоисти? Това е тяхно решение. Възпроизводството не е самоцел и в никакъв случай не е задължително. И аз съм майка, но не искам да ми ръкопляскат за това.

Имам две приятелки... пълни егоисти... Ха-ха-ха! Да сте чувала приказката "Кажи ми какви са приятлите ти, за да ти кажа какъв си"?

Това, че съм нарекла приятелките си егоистки не виждам да е някаква драма или да има нещо лошо.И на тях съм го казвала - да за мене е егоистично.За тях не е.Но тук е лесно да плюем зад псевдоними, когато е лице в лице повечето ще се сплющят от лицемерие.

Дано да си останат на същото мнение и след като навършат 60, защото ако тогава го променят, вече ще е късно! Иначе няма нищо лошо в това да не искаш да бъдеш родител, стига това наистина да е така, а не просто оправдание за нещо друго. Според мен дори е проява на егоизъм някои родители да твърдят, че децата са "смисълът на живота"! Не е честно да натоварваш едно дете с такава тежка отговорност - да осмисли живота ти. Иначе - аз лично съм майка на едно дете, но животът ми не се върти изцяло около майчинството. Детето е човек, отделна личност, а не притурка към родителите си.

много добре казано

Браво ! Според мен по-големи егоисти са тези , които на всяка цена искат да оставят '' нещо след себе си'' . Особено пък се отнася до хората , които не могат да осигурят нормално детство на децата си и ги обричат на мизерстване . Чувал съм доста жени да искат деца '' за да има с какво да се занимавам '' , докато мъжът ѝ едва изкарва пари за да се изхранят . Да , но това дете дали е искало да се роди , никой не го пита . Децата наистина не са нещо задължително . И нека всеки живее така , както му харесва , стига да не пречи или причинява неудобства на другите .

много точно казано!

Т.нар. "звезди" си правят PR с предизвикателни изказвания, а малките човечета се връзват на глупостите и даже взимат страна ;)).

Напълно ги подкрепям. Всеки в този живот има право на личен избор. Децата не са за всеки и ако не си готов да го направиш като хората, по-добре не го прави. А и без това сме почти 6 милиарда и не е задължително всеки на тази планета да се множи.

Това си е личен избор. Не разбирам, защо хората, който имат деца съдят толкова строго тези, който не искат. Децата били смисъсът на живота ... дрън дрън. Най-важното е да си щастлив с избора, който си направил независимо, че винаги ще има идиоти, които ще те съдят.

Hannibal

+1

напълно споделям мнението ти !

не е личен избор, а призвание и все пак човешкия род трябва да продължи , по-добре от нас , а не от циганите. Оправдавам тези ,които имат здравословни проблеми , но не и тези ,които се оправдават с кариера -способните могат да носят две дини под една мишница и са щастливи

Добре, де, какво означава " оправдавам" ? Аз до колкото знам хората, избрали да нямат деца не ги съдят и в най-недемократичните държави... Тесногръдието е това, което не ви позволява да приемете, че съществуват хора несподелящи нормите ви на живот. Тесногръдие, не някакви виши идеали.

Е, ти нали си се отчела? 10- на чавета народи ли? Щото ако не си - нищо не си сторила. По твоята логика всяка жена да ражда колкото може, за да се продължава човешкия род.

8 милиарда души на тази планета , малко продължение на човешкия род са ? Призвание ? Ами че призванието на някого може да е друго , да открие някакъв лек за тежка болест например .

За еволюцията тези майка могат спокойно да се нарекът - повредени... има ги и такива

Оооо, Албенче ма, ти тук ли се подвизаваш? Гледам, че доста си писала, но пак неграмотно - БРАВО! Ти не беше ли тая, която не ядеше свински наденички, защото ще се отровиш? И, доколкото си спомням, не искаше да ги вкарваш в тялото си, а? Мдааа, чета по-долу разни неща за овулацията ти, за гениталиите ти.... Да не страдаш от НДК синдром?

горките , като се огледат в края на "пътя" ще разберат!!!

Тези "звезди" се вземат твърде на сериозно. Ако не са чули колко деца е отгледала Жозефин Бекер, то Мерил Стрийп сигурно я познават. Нито децата са и попречили на кариерата, нито кариерата на децата и. Така че нежеланието, ако не родиш, то поне да отгледаш дете, е егоцентризъм в най- лошата му форма.

Твърде елементарни разсъждения. Също толкова примери могат да се дадат и в обратния смисъл, и така до безкрай. Така че, нека не си правим прибързани изводи.

Майка Треза също не е имала деца. Така че, по-полека с обвиненията и умозаключенията.

Майка Тереза може да не е имала деца, които да е родила, но за колко деца по света се е погрижила?

Точно така. По принцип най-просветлените индивиди и духовните водачи на човечеството нямат свои деца, защото животът им е посветен на добруването на всички хора. Става въпрос за безусловна любов към всички, а другото е егоизъм.

Да, ама ти ми кажи защо са я наричали майка Тереза без да е родила едно дете и защо целият свят и се поклони. В това е идеята да дадеш обич на едно дете, което да я вземе от теб и да я пренесе нататък през времето и пространството.

Значи си в овулация, Вулева :) Действай, природата ще ти подскаже как.

стреснах се като ми каза "да ти е майка" и помислих, че ме псуваш! :(

Милиарди даже, но ти нали не говориш за себе си, дядо?

Малко по-надолу гледам Вулева е писала, че по-добре отговорен и бездетен, отколкото.... Мухахахаха, чакай малко! Кой ли е па тоя, ОТГОВОРНИЯ, който така си е насрал живота, че не може да отгледа 1-2 деца?

Недей, Вулева. Чак ми стана чудно какво правиш в тая тема. Скука и сърби отзад, а?

Зоуи е младичка още, има време 1000 пъти да си промени мнението, а някои жени на нейната възраст вече са баби. Нима те са нещо повече?

Хората,обясняващи с гордост нежеланието си за деца като израз на правилни умозаключения, би трябвало и да приемат, че техните родители са били много глупави!

Никой не говори за умни или глупави хора. Става въпрос за един дълбоко личен избор, който не е нужно да бъде обясняван или оправдаван. След като един човек е взел токова решение, независимо от какво е продиктувано, значи най-вероятно има основателна причина да го направи. Всеки има право сам да избере, как да изживее живота си. А колкото до това, че човечеството трябва да се възпроизвежда, смятам че на земята има достатъчно хора, които искат да бъдат родители и едва ли тези които са избрали да нямат деца представляват голяма заплаха.

Лесно им е на звездите, те ще останат в историята с работата си, въпреки че повечето "звезди" в статията не са някакви неповторими таланти, докато за обикновениея човек единствения начин да начеше егото си, и да остави нещо след себе си е детето.

Не мисля, че децата отставени от нас са нещото с което ще ни помнят. Така мислят само хората които не могат да постигнат нищо смислено в живота си и наистина да оставят добра диря в историята. Смисъл от раждането на деца и аз не намирам. Пропиляваш най-добрите си години от живота, за да ги порастеш, а после на стари години се тюхкаш, че не си живял...

Като те чета си мисля, че родителите ти наистина само са си загубили времето с теб....

За мен смисъла на живота е любовта..а децата ти дават МНООГО ЛЮБОВ....

дърти к...и!

Това са богаташи, които предпочитат да се забавляват и да си харчат парите. А децата изискват време, отдаденост, отговорност.

Това са просто себични егоисти - без значение ,дали са богаташи или не!

И до тези дълбокомислени и обосновани заключения вследствие на дългогодишното си познанство с кой от тези актьори достигнахте?

Ами, от една страна е гадничко хора с толкова финансови възможности да нямат деца, докато други мизерстват с по 4-5. Но то си е световна тенденция- интелигентните и заможни хора се ограничават с 1-2 деца, или както в случая с нито едно, а за други раждането е професия( сещате се, нашите цигани), за трети пък е резултат от сексуална неграмотност ( Третият свят).

Пропуснали сте и Ким Катрал, тя също е заявявала, че не изпитва потребност да става родител.

и незвезди бягат от детето,ако са самовлюбени и не искат да се тревожат,раздават,лишават,огорчават и отстъпват в името на малкото Слънчице.А щом е така,по-добре такива хора да не помрачават никога малкото Слънчице-детенцето.То заслужава само обич и себераздаване,за да порастне силно и щастливо.

И неграмотници не трябва да раждат.

Това си е само и единствено въпрос на личен избор на пълнолетни хора за собствения им живот. Друг е въпросът, че тази, както и други теми, съвсем умишлено се преекспонират от журналистите, за да се провокира "интерес" чрез безсмислено плюене и още по-безсмислени спорове. Дори самото заглавие е доста некоректно и подвеждащо.

Казано е пределно ясно, така, както е - тези хора не искат деца. Какво му е изопаченото на заглавието и си недоволен?

Абе wtf, ти въобще осъзнаваш ли колко неадекватно и направо неетично звучи подобно заглавие - "еди-кои-си никога няма да имат деца"! Още повече, че в статията въобще не се казва подобно нещо, а най-много - че някои от въпросните актьори просто не държат на всяка цена да имат деца.

Нито една слава и богатство не може да струва колкото усмивката на собственото ти дете. Жалко, че някои хора дори няма да го разберат.

Безспорно децата са голяма радост, но да не забравяме, че при хората възпроизводството не е самоцел.

Ако съзнателно не искат да го разберат, то те...просто не са хора!

Е за разлика от тях има и такива, за които раждането е като професия- цвъкат ги едно след друго (и нямам предвид само ромите). Има баланс!!!

На възраст, когато не можеш да се грижиш за себе си ,е по-добре да рзчиташ на децата си, отколкото на платени гледачи, чиято единствена цел ще са парите им... Не че това не важи и за децата, но все пак вероятността да са по-загрижени е по-голяма...

Отвращават ме хора, които раждат деца за да има кой да ги гледа на старини! Това е долна и нечестна сделка за която не е искано съгласието на детето! За старци, които не могат да се обслужват има старчески домове! Как може някой да е такъв егоист, че да подложи собственото си дете години на ред на ужаса да се занимава с него и да му бърше дъртия дирник! Гнус!

Не разглеждай взаимоотношенията, като сделка. Това е, по-скоро морален въпрос. Когато си бил бебе, ти е било хубаво, че са ти бърсали задника, нали?! От там нататък изборът е твой, дали и ти да им помогнеш, ако те не могат сами.

Жалко за родителите Ви! Вие животно ли сте?!