Яна Акимова и Марги Будинова заедно на почивка

Звездната учителка по танци от "Dancing stars" отново предпочете екскурзия по женски.

Обратно в новината

Коментари - Яна Акимова и Марги Будинова заедно на почивка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двамата отричали.Какво има да отричат?Някой да ги е видял заедно наскоро?.Гледам и не вярвам на ушите си.

Поредните измислени "Вип" персони. Тази Яна гледа много злобно в лице. За другата "красавица" пък да не говорим. А съвсем друг е въпросът, че във Венеция лятото е гадно...смърди на канали и е бъкано с туристи, не можеш да се разходиш на спокойствие...

Хахаха, "гледа много злобно в лице" - направо ме уби с този коментар! :)

Какво ни занимават с тези кухи лейки, та къде ходели? Аз пък бях на село, що не напишете новина и за това? С к'во са по-различни тия? И те една кофа лаа сет.

Тия пък откъде има пари да ходят във Венеция бе. Колко клиенти са обслужили за такъв лукс?

НЯМА КАК ОРЛИН ДА БЪДЕ ОТПИСАН ОТ ТОЗИ ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК.ЛЮБИМЕЦЪТ НА ЗРИТЕЛИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ПРАТЕН С ЛЕКА РЪКА В ЪГЪЛА.ДОРИ И ТАКА ХАРЕСВАНАТА ЯНА НЕ УСПЯ ДА ГО НАПРАВИ.

тези са смешни незнам като какво се изживяват...

след като яна отрито демонстрира интимна влъзка с петко,сега трудно ще ни убеди в обратното.тя направи петко два пъти по известен,а себе си два пъти по укорима.

Ако в щурия купон няма сексуален отенък , това не е купон ! А щом , според тях , е щур , значи има и кой да им го тури или най-малкото да му се надат ! Това е толкоз просто и логично ....

АБЕ ТАЯ ЯНА НАЛИ ТАНЦУВА В ДЕНСИГ СТАРС.ТЕ ТАМ ГИ НАПЪЛНИХА С ПАРИ А НИЕ ГИ ГЛЕДАХМЕ И ЛАПАХМЕ МУХИТЕ.ТЕ ОСВЕН ДА ТАНЦУВАТ И КОПУНЯСВАТ ДРУГО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ.ЩО ГИ НЕ ОПЪНАТ НА ПОЛЕТО ДА РАБОТЯТ ТА ДА СЕ ПОИЗПОТЯТ МАЛКО И ПОСЛЕ ХИЧ НЯМА ДА ИМ ДОЙДЕ НА УМ ЗА КУПОН.А ПЪК ТЕ СЕЗ ОТ ДИРА САМО ЗА ТАКИВА ПИШАТ.ЩОНЕ ЗЕМАТ ДА ПИШАТ ЗА РАБОТНИТЕ ХОРА АМИ ЗА ХАЙЛАЗИТЕ.

Що си мислиш, че сексуалния оттенък щом е задължителен за тебе, трябва да е задължителен за всички.