Мария плътно до дъщеря си на празниците

Фолк певицата Мария зарадва почитателите си като им предостави семейни снимки, направени по време на празниците.

Обратно в новината

Коментари - Мария плътно до дъщеря си на празниците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като пишем коментари вдигаме акциите на такива боклуци.Трябва да подминаваме тези новини,но ни дразнят с безмислието си и затова реагираме.

Абе, че тази е кръгла нула е ясно, но си помислете колко тъпи копелета има, които залитат по такива жени. На всичкото отгоре и чували с пари трошат.

пази Боже пачавра да ти влезе в къщата

Веднага да се спретне измислен конкурс "Майка на годината"

Какво ли си мисли клетото дете, когато тази ужасяваща уста се доближава до него?

Тъпа фолкаджийска фльорца, това е Мара Отварачката :)

Nina

гледам снимката и се чудя: с това голямо количество силикон дали усеща нещо, целуваики детето си?!?

само тази мисъл ли ти дойде??? много мъдро....

БАСИ ТЪПАТА НОВИНА.

И аз бях плътно до децата си, че даже и до внуците си. Не че им бях необходима, ама сиромашия и теснотия. А защо не пишат и за мен и за хилядите майки които работят и сами гледат децата си с по 200-300 лева на месец а ни занимават с тия пропадналижени. Колкото по често си разтваря краката и по си върти опашката толкова по пишат за тях

Сигурно не е имала изгодно предложение за празниците.

...наистина да севдигнем и да искаме да гиизправят пред съда тези дето публикуват такива долни "новини" и карат хората още повече да изпростяват и то подрастващите-ние с ума си се възмущаваме ами те......

Жертвала се жената,вместо да се чекне ,била до детето си.Боже каква драма,какво себеотрицание,какъв героизъм.Покъртена съм.Трябва да се съдят хората,които налагат отрепките в България и денонощно ни занимават с тях.Хубавото на тази секция са коментарите. Българите са още читави,независимо от усилията на доста хора.

НЕ ЗНАМ КАКВО ТРЯБВА ДА Е НИВОТО НА ЕДИН ЧОВЕК ДА ХАРЕСВА ТОЛКОВА НЕКАЧЕСТВЕНИ И ПРОСТИ ХОРА,НО АЗ НИКОГА НИТО СЪМ СЛУШАЛ,НИТО ПОЗНАВАМ ТАКИВА ИНДИВИДИ.КАКВО ДА МУ ХАРЕСАШ-НЯМАТ НИВО,НЯМАТ ОБРАЗОВАНИЕ/МУЗИКАЛНО/,НЯМАТ НИЩО И ДА МУ СЕ ВЪЗХИЩАВАШ,ЧЕ ХВАНАТО ОТ ПЪТЯ ПЕЕ ПРОСТОТИИ-ТОВА НЕ Е НИТО ИЗКУСТВО,НИТО НИЩО ПАНАИРДЖИЙСКИ ПЕСНИ И ТЕКСТОВЕ И "ЖЕНАТА"Я ХАРЕСВАЛА-АМИ ТЕ ОТ ТАКИВА КАТО ВАС СИ ПЪЛНЯТ ДЖОБОВЕТЕ.

Ми не може всички да са интелигентни, като теб бе .... трябва да има и прости, необразовани, музикални инвалиди и т.н.....на теб какво ти пречат???? Имаш дистанционно, имаш мишка....като не ти се чете и гледа, пусни си VH1 или класическа музика

Някога МАРИЯ МНОГО Я ХАРЕСВАХ.ПРАВЕШЕ СТРАХОТНИ ПЕСНИ,ШОУ,БЕШЕ ГОРДА И НЕЗАВИСИМА А СЕГА СЕ ПРОВАЛИ С ТЕЗИ ГАДНИ ИЗМИСЛЕНИ БИЗНЕСМЕНИ.

С тази чудовищна уста, да се чуди човек дали целува детето си, или се опитва да го погълне...

стига сте им писали да не пишат за тези празноглави фолкаджийки.толкова им е акъла на тези,които правят такива новини...ами то тогава пишете за всяка неука циганка какво е неаправила-едно и също са с чалгаджийките.няма ли в българия велики ученида пишете за тях,а за тези тъпи пачаври?

великите учени не са интересни. Но авторите на сайта знаят, как да генерират омраза....и такива, като теб се скъсват да плюят....глей си животеца и не се напиняй ;)

Къде е новината?

Аз пък бях с дъщерите си, зетьовете, синът ми, внуците, комшиите, сватовете, кучето, котката и хлебарките. Ура!!! Ами пишете де, не луда работа, ами кой ли го е грижа с кого е била Марийка.

сигурно да стоиш с децата вече се смята за героизим, чак да го пишат в дир.бг, луда работа...

Пука ми на жилетката къде е била Мария ! Докога ще ни занимавате с изтъркани , безинтиресни фолкпевачки ?

сагласна...била с дащеря си по празниците ?! и това е новина защото ?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

кой пък те занимава тебе бе....има други сайтове, други статии.....на хиляди други теми.....що четеш и коментираш, като не ти пука....ай смело с торбичката на село

някой явно не си пие хапчетата редовно...