Мария Илиева: Готова съм за деца

Певицата Мария Илиева, която е и член на журито в "X Factor", споделя в новия брой на списание "Harper's Bazaar", че вече мисли за семейство.

Обратно в новината

Коментари - Мария Илиева: Готова съм за деца | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОТОВА ДА ЯДЕ ДЕЦА

хахаха ще се родят джудженца с къси краченца....

Боже, чета коментарите и не мога да повярвам на очите си ! Как е възможно българите да сме толкова злобни и толкова да е паднало интелектуалното ниво ?! Много от коментарите са направо долнопробни и ужасно негативни. Не виждам какво лошо е казало момичето, за да реши човек да има дете трябва се чувства готов да жертва много неща в името на това дете, както и да е готов да постави това дете над всичко. Мария Илиева няма проблем нито като жена, нито като певица. Много от писалите тука мъже, които предлагат услугите си явно имат огомен проблем както със самочувствието си на мъже , така явно и със сексуалността си. Спрете моля Донжуановци, защото ставате смешни :)

За съжаление това е нивото и то не само във форумите. Същите тези простаци се възпроизвеждат, без да му мислят, а интелигентните хора отлагат и в повечето случаи остават с дно дете. Затова нацията ни ще затъпява все повече и повече, защото интелигентността се предава по наследство. Простакът не мисли, за него важното е да се възпроизведе, колкото повече, толкова по-добре и да е преди 30, че иначе край...Само тук мисленето е толкова ограничено и просташко, каквито ни хората, такава ни и държавата

Еми обади се дати начешеме катеричката....

Хайде Марийке ,НЯМА ВРЕМЕ !!! До кода ще се разкарваш по улиците девствена СРАМОТА !!! Но да не е непорочно ,щот и щъркела няма да го донесе.

Даже не ми се коментира, и все пак....Какво значи "готова съм за деца". Да имаш деца (евентуално семейство) значи да се лишаваш от сън, да ставаш посред нощ, да готвиш, переш, гладиш, да се лишаваш от някои удобства и глезотии. Е, ако това не си го можел досега, няма как изведнъж да го получиш като способности. Но щом казва ....

И да имаш стабилна работа и доходи, собствен дом, пералня, печка, а не да се чудиш с какво да си платиш тока или по средата на зимата да те изгонят от квартирата с бебе на ръце. Не познавам нито един, който ако не е богат наследник или не висне на ръцете на майка си и баща си да е станал готов със собствени сили на 25 години за това.

не ми дреме за мария ,само че каква е тази изключителна злоба в българите и оскотяване

СЛЕД ТОЛКОВА НЕПОЧТЕНИ ИЗРАЗИ КЪМ "РОДНАТА ПЕВАЧКА" ИМА, ПО-СКОРО Я МАХНЕТЕ ОТ ЛАЙФ, СТИГА СМЕ Я ГЛЕДАЛИ. КАКВО ТОЛКОВА Е ДОПРНЕСЛА ЗА БЪЛГАРИЯ ЛИГЛАТА?

Кой ще ти ги направи бе тиквена принцесо?

И аз, Марийке Убади ми се

Пише се: ОБАДИ МИ СЕ . Едва ли ще ти се обади, момичето има интелект

тая сега ли чак се разгони

Ей сега идвам

Баце идвам да помагам.

Очаквайте новината- в бизките дни, този връх на интелекта, ще обяви, че и се ходи до тоалетната- всички тръпнат от очакване. България- 21 век.

а аз не *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък съм готов да ти ги направя.

То само с готова съм не става! Ти какво правиш по въпроса!

P.S. На твоята възраст други станаха баби, че и ако трябва и прабаби. Да не е вече Късно либе за китка!

А това, че някои имат ранен климакс не означава, че всички са такива. Жалко за тези, които на 36 са вече баби, ако живеят до 80 то повече от половината им живот ще е на бабички обречени на тотална липса на секс.

Ама че интересно!?! Аз пък съм готов за баща. Ами кол ми тогава бе Марче, не се помайвай

Кат си готова ходи да ти ги правят а не плямпай. защото с приказване тия неща не стават.

Голяма караница, голяма злоба и пасивна агресия в коментарите.

Мога само да заявя, че който я намира за красива има голямо въображение.

Зависи какъв е твоят идеал за красота!Ако за теб е красива, някоя 130 кг девойка, с голям обем физика и малък обем знания и интелект, то Мария дори не би могъл и да я фокусираш в полезрението си!

Знаех си, че харесващите М. Илиева имат развинтено въображение :)

Колкото повече одъртяват, толкова по-готови стават, ама нещо... дано след тази обява и потръгне.

Ти на колко години се размножи бе, дрътльо?

На 300 и нещо момчето ми, аз съм като Йода... дано не съм ти баща

Тя може и да е готова, но не знам, кой уважаващ себе си мъж ще й направи дете.

И на кого правят деца, уважаващите себе си мъже!?Като почнете да се превземате, да са правите на света вода ненапита, просто ставате смешни!

Все още - един път месечно...

да живее фотошопа!!!!! това не е певица - само в неиното съзнание тя е певица -- тове е имитация на певица!!!

И в какво се състои проблемът? Татко на децата ли се търси?

Това обява ли е?

браво Mарче, направи ти нещо смислено,почваи да се отказваш от вредните навици и успех,нямаш много време, мила

...повечето коментари тук се въртят около сексуалните мераци на тази жена.Въпросът не е дали и се иска, или не.Въпросът е защо я обсъждаме.Предполагам, защото е известна певица.Ето тук обаче нещата започват да буксуват....певица? ..За последните 13 години издаде два албума, от които се въртяха песните "нищо" и "стерео стая".... после ги преиздаде милион пъти - то не бяха сингъл версии, радио-версии, диджей версии, половин и четвърт сингъл версии, и като връх в кариерата - "концерт" в зала Олимпия, където изпя една песен в дует ..... ако се събере всичко което е авторско като материал, я се събере една дългосвиреща тава, я не.....едно време певиците имаха километрични дискографии от самостоятелни албуми, не от сингли....дори световни певици в попа, като Бионсе, Кайли, Шакира се отсрамват от време на време с някоя нова авторска тава.... Та, Мария, дали ти се иска или не си е твой проблем.Въпросът е, или да не си правиш PR, че става досадно, или да започнеш да твориш... а че Мария е секси е красива, това е видно, но какво от това.На улицата всеки ден срещам подобни мацки....всъщност, може и да бъркам и да греша тотално...щом днес за певица се смята Лора Караджова, то Мария Илиева трябва да е жива легенда: )).....

Много фотошопната бе,сигурно и тя не може да се познае!

Повечето мъже вече са комплексари и неудачници, а жените кифли и ку...ви. По-добре такива да не се възпроизвеждат, че материалът вече е много некачествен. Младите хора в по-голямата си част са прости, неграмотни, невъзпитани, агресивни. Интересуват се само от пари, секс, чалга. Айде няма нужда от още олигофренчета....

Средностатистически жената е по-скоро красива, отколкото умна, защото средностатистически мъжът по-добре вижда, отколкото мисли :D

ти себе си ли описа-))

Готова била. Няма страшно, след няколко дни отново няма да е готова.

По-добре недей! Мария, ти си била на 36г. !? Е, не ли и е малко късно за такива намерения? Като детето и е на 10, ти ще си на 46? Децата в у-щето ще го питат "Това баба ти ли е?" Какво като си певица? Като пееш да не мислиш, че си станала поне с 10 години по-млада!? Та пак! Заради детето ти, по-добре недей!

Ми тогава да си роди направо внуци.

Холи Бери роди второ дете на 46, Моника Белучи първото на 40 и са страхотни жени. Малката, още си само на 16, има време да пораснеш, тогава ще разсъждаваш по друг начин.

Оставете го детето! Нормално, то и аз като бях на 16 - 30 год. ми се струваха дъртаци. Но когато станах на 30 хич не се смятах за дърта. Още е дете, за него Мария Илиева вече е стара.

да ти даде Господ и ти някой ден да станеш на 36, моме...

Бая е играл Фотошопа тука :)

Мария Илиева: Готова съм за деца! Сперминатор: Имаш ги!

Драги ми Дир-чо, отново ще накърня твоето самочувствие, но то е за добро! Кой слабоумник от "невероятно талантливия ти екип" измисли заглавието на поредната ти драсканица тук?

Е да де оопс , оопс ама нали има казано в ,,Harper's Bazaar", или просто сие дошло времето една хубава жена да каже , че си има приятел.

дългия, дошло е времето неразбираеми коментари като твоите да бъдат игнорирани или, най-малкото преценени като такива. Дир-чо, екипът ти пак е зле.................

Почна да позалязва и беше време да напомни за себе си.

А ти дали някога си "изгрявал"?

8901

Успех в начинанието Мария!

Ми да ти помогнем бе Мари ? Един ганг банг с много creampie и гаранция, че ще се хване нещо.

Явно имаш опит като пасивна страна-получател на много creampie в "gang bang". :-))). И прихвана ли нещо? Сподели опит!

Евала на български гений който разконспирира всичко! Явно феновете на Марийчито чак в късния следобяд успяха да се събудят след пиянските петъчни оргии.

Момата е арна. Малко късно и се е появил мнзисо,но нема лошо, въпросот е сега , дали че има мераклия да я уноди?