Марая Кери иска дете от милиардера Пакър

45-годишната Марая Кери споделила пред приятели, че иска дете от австралийския милиардер Джеймс Пакър (47).

Обратно в новината

Коментари - Марая Кери иска дете от милиардера Пакър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чудно как не пада по очи с тоя силикон? то сигурно има десетина кила

Що не иска дете от клошар?

дя-до

Не че тя самата е бедна, но все пак друго си е самецът, баща на детето ти да е милиардер. И да не забравите да си изгасите лампите за един час като дойде денят на икономията на електроенергия.

Така Марая ще се бори със световната бедност.Като "прилъже" милиардера да я забремени,ще се пръкне чисто нов милиардер или милионер/зависи какво пише в банковите сметки на таткото/.Щом има нови милиардери/макар и пеленачета/това средностатистически намалява процента на бедните в света.Давай,Марая , раждай ги тия милиардери,че нещо обедня света напоследък.

Тоя милиардер трябва бая да го е закъсал със секса , че да се хване с лелката Марая.

Ебаси, какви огромни гърди има. А пък тоя милиардер какво масивно чене демонстрира. Трябва да й изчатка още едни близнаци.

дя-до

Силикон братчед, силикон. Откакто си ги сложи, едва се удържа да не ги извади целите навън. Беше сладка маца, ама на 40 и... вече си е бивша отвсякъде.

НИК

...ВСИЧКО беше добре до последния ред...Българино, каква "важна духовна" новина!

Всяка жена може да има дете стига да не е оперирана и да го желае по принцип. Съвет - при гинеколог.

Много по-ценно е един мъж, който взима 2000 лв. на месец да пести една година по 1000 лв., за да купи на жена си една кола, например. Това би бил половината му годишен доход. А ако си дори средна ръка милиардер с два-три милиарда няма как да падаш под 100 милиона личен годишен доход. Дори от лихви. И реално той е отделил за подарък на любимата 0,5 процента от годишният си доход, докато първият е отделил 50 процента от годишният си доход. За чувства говорим, не за келепир. Кой обича жена си повече?

Божее, колко си кривоглед с тези мерилки и теглилки.

Благодаря ти за оценката, която ме поставя в ролята на човек в неравностойно положение. Кривоглед. Дано не ти се връща. Защо, кривогледите хора за теб не могат да изказват мнение? Те са глупави, защото са кривогледи? Сега би ли си обосновал тезата, стояща зад оценката, заради която си призовал и Бога за свидетел? Аргументи? Опровержение? Лекарства, които взимаш? Други извинителни причини да мелиш глупости без обосновка? Документ, че си поставен под запрещение, например? Дата и изходящ номер. Клетник-мизерабел...

Е, много скъпо ще ти излезе тая жена. Цяла година по хиляда лева на месец, отделно пак плащаш пари за жената - подаръци, излизания, почивка. После ще трябва да плащаш консумативи и поддръжка на колата. Жената само си гледа кефа. Иначе и аз искам да подарявам Мерцедес на жена си, но ...

Голяма лакомия еееейййй, от милиардер, защо не избере беден и свестен, за да се облажи и той....

Предишният беше такъв и се облажи яко от нея покрай развода. Още се съдят, но тя като по-умна ще отстъпи. Сега доволен ли си?

защото се движи в богати среди. ти ако имаш толкова пари да не мислиш че ще обикаляш по локалните заведеня ахаххаха

Ще им направят още едни близнаци.

Амчи той е грозен, не го ща.

Тя лисицата като не може да стигне грозденцето вика, че е кисело. НЯма българка, която д ане иска едно дете от него, и да си оправи живота завинаги.

Хич няма и да го погледна дори. Българка съм. Предпочитам симпатичен и умен пред грозен и богат.

То щото тя е убавица и модел за телеса. Човека може повече, но си е взел залязала звезда с посредствен външен вид, пълна и с нормална външност, за да не му кръшка.

Богат грозен няма!!!

Дете или пари?

В конкретния случай е едно и също.

абе щом е милиардер и аз искам дете от него хикс /мъжки род/

И аз!!!

Що курвалък има, а деца не се раждат.