Мариана Попова: С Ханес все по-рядко сме заедно

Мариана Попова разказа в тв интервю, че все по-рядко се среща с половинката си Ханес, макар че двамата са щастливи заедно.

Обратно в новината

Коментари - Мариана Попова: С Ханес все по-рядко сме заедно | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много е грозна и в деиствителност

Остъйте момата ся. Па нека си църка мърка и гъргори. Тя си плаща за тва да излиза мо ТВ тата. Ми ко искате ся малко ли е да ви опрашва президента на България? Никак даже, аз ако мога ще легна веднага на президентката.

а виждаш ли се с първанов след като вече не е президент?

Таквиз новини ме хвърлят в умиление и се разплаквам!

Ама тази женица няма ли да пуска "летен хит"? Всяка уважаваща себе си беге звезда прави така. Тс,тс,тс. Абе тия хора като не искат и не могат работят от какво се издържат?

Мъдро и емоционално са взаимноизключващи се понятия.

Тази жена се мъчи да излъчва една морна мъдрост. Ето, и детето й било вече мъдро.

Айдеее и тази са я изритали вече!

Още ми е пред очите как започна да удря и обижда бившия си приятел в една скрита камера, без да знае, че ще се излъчи... поведение без коментар. Известна тайна е, че тя е била избрана от Слави за бек-вокал заедно с Десислава Добрева и Александра Раева, но в момента, в който разбрала, че няма да е сама, се отказала, било й под достойнството. После пък започна да бълва едни песни, дето и роднините й не ги харесваха, но ги въртяха по БГ радио и ММ, явно е имало някой да плаща.

...тя дори се разплака от щастие тогава.

..изглеждаха толкова щастливи в Биг. Брадър.

това оправдание е подготовка за друг.Е ще видим.

ХАЙДЕ СТИГА СТЕ НИ ЗАНИМАВАЛИ С ТАЗИ ПОСРЕДСТВЕНА ЖЕНА!!! САМО ТЕ ДВАМАТА ЛИ РАБОТЯТ? В БЪЛГАРИЯ, В АМЕРИКА ВЪВ ФРАНЦИЯ, В ГЕРМАНИЯ??????????????????????? ТОПВА Е ИСТИНАТА ЗА УСПЕХА!!! ТРУД, ТРУД И САМО ТРУД!!! ХАЙДЕ СТИГА СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ЛИГАВЕНЕ!!!

Тц тц,тоя Ханес голям мръсник излезе,уж австриец,уж Ханес пък тя каква стана.Язък за момето така беше беше хлътнало по тоя красавец.Сигурно е решил да пие с пълни шепи от българското гостоприемство,тука кажеш ли че си австриец всяка втора сваля гащите след пет приказки.Не е лесно.

Страстоубийка

АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!!! МНОГО ВОДКА ТРЯБВА ЗА ДА СЕ НАСТРОИШ!?!?!?!?!?!?!?!?!

и с агент Гоце беше щастлива,ама тайно,щото многото "щастие" води към инвалидизация.

Де го чукаш - де се пука...Това да не е намек да свикваме, че скоро ще има жълта новина? С такива устни дълго няма да остане сама.

Стига ма,как така караш без мъж,ужас!

Шъвшем се ошъшавих от тая новина.Тош Ханеш ни шъ да е прошт като за холандец.

Тая Мариана негри ли има в рода си или цигани? Защото в мутрата й определено има нещо мулатско или циганско. С тия "развълнувани" ноздри е красавица номер 1, а фъфленето само украсява нещата. Италианецът трябва много да е закъсал.

За циганско и черно едва ли,но определено има гени от Близкия Изток.Много ми е противна и на мен като омита чиния е.

Казваш, Омита? :)))

Абе хора, тази е безумно грозна и повярвяйте ми -точно толкова умна , а за отвратителния характер няма да коментирам. Комплексите и до такава степен са и повлияли , че няма да се учудя , ако тя сама си е пуснала слуха за гооце ,че да си вдигне иминджата... Забравих да споме на таланта- крясъци, крясъци и пак крясъци. Човек , ако е гад , му е гаден и живота.

Стоева, де си, ма? Продумай ма, нали си добър човек, не като нас дето пишем против "МариЯнчето".Май само ти си добрия човек в тази тема, дето пише и то неграмотно.

Ху дъ фак кеърс?! БТВ, стига ни го вря в очите тоя скапан холандезе - айде стига фукни. ОТ 15 години живея в Германия, знам ги що за стока са всичките. Източноевропейка взимат само най-големите комплексари, за да я правят дробсърма(психически) и да си дуят самочувстивето. Доста такива познати двойки имаме с моята БЪЛГАРСКА жена. Не нам тия.

Ами явно средата ти е такава, няма как да срещнеш нормални жени.

В дълбока грешка си, уверявам те. Говоря за хора над средното ниво за Германия. А самите жени са си напълно ок, но заради факта, че са източноевропейки, са системно унижавани и то по един ехиден и студен начин. Верно, говоря за източногерманци...

Той може и да рабори, ама тя какво работи?

ужасно ленива и мързелива, че и шъшкаща жена, бавно и назидателно говорене, фрази без смисъл, заспала, абе спряла...ама самочувствие до небето

не в небето, баце. в космоса чак по самочувствие.

Да ти имам фамилията :D

Че кой иска да е с кон?

Марианка е неактуална. Не фърфи. Дайте нещо по-пресно. Или поне некой от: Алисия, Малката перука, Валери-Валери, Джизъса или Николетка

Кви са па тия.... и за кво се борят..?А с Хермес виждате ли се?

Това е формулата за здраво семейство - колкото по-рядко сте заедно толкова по-добре.

Мдаааа , скоро ще четем за развод....

Ама тя една певицааа... Гледах я в едно предаване, в което я помолиха да изпее нещо акапелно, и тя не можа да вземе височините ! Грачеше ужасно !Ха-ха-ха !

Този Ханес, като го гледам на снимката си има двойник. Прилича ми много на някой, ама не мога да се сетя на кого. Пък певицата - аз бих се разтревожила ако имам толкова непалаво, кротко, мъдро, разговаряйки както възрастен дете - щом на 5 години не може да изживее пълноценно детството си - тежко му.На нея - още повече.

Какви са тези глупости! Ханес да не би да и е съученика с който се виждат все по-рядко! Това е една жена-изчислите, която преценява и изчислява всяко нещо в живота си! Затова твърде фалшиво и лозингово звучи всичко, което казва! Неприятна госпожа!

за теб ли мислиш и за твоя животец ли разсъждаваш и се оприличаваш в образ ;)))

Мариано, това ти ли си, езикът и изказът са твои?

тая мадама.Видях я в едно шоу и ми направи впечатление на мърла,дребнава и проста.

Марияна е постигнала мечтата да всяка българска жена.. Брак с италианец.... Няма по голям връх в екзистенца на българката от това... Дреме ти дали те харесват като певица която впрочем има 3 песни за 25 години творчество...

НЕ СА ЖЕНЕНИ!!!!!!!

Случват се несериозни неща. Жалко.

Мариянче, беди здрава и щастлива. Радвай се на детенцето и съпруга си. Не обръщай внимание на злобата и завистта. Има и добри хора които те харесват .

....а лошите не те харесват, логика някаква?

тя има на какво да се радва! и е първа класа!!! дама от обществото, а ти обръщай внимание на злобата и завистта, с толкова злоба предполагам си мНого щасТлива, ха ха ха ха като за преоценена стока ....

никаква логика в простата глава на стоева цървуланата от село бусманци,цариградско

Аз като всепризната сладкопойна птица ви споделям, че според мен тази персона е посредствена като певица, фалшива, нахална и грозна. Тя е селска интересчийка и позьорка, с претенции по-големи от възможностите й. Типичен пример за представител на родния ни хайлайф.

То голямо женене падна в Биг брадър, големи ревове, голямо падане на колене и после нямало сценарий, човек за пари е готов на всякаква палячовщина...

Не сте прав. Само тези които не уважават себе си и другите.

Децата са най-важни. Ако ги няма животът е безсмислен.

всеизвестна истина и...Ти хвалиш ли се с твойто, като тази?

най важни ама друг път, като ги отгледаш първата им грижа е да те уморят по възможно най бързия начин, а ако не успеят да те експедират в най отдалечения старчески дом

Еее,каква злоба изсипвате.Аз я харесвам,има хубави песни,мелодични,и тези с Орлин Горанов са хубави.Симпатяга е,хубава е.А семейните и отношения са си нейна работа.Щом казва че така е щастлива,ок.А и коя майка не си харесва детето,защо пък да не си го хвали.

хората си изказват мнението, защо да са злобни, а нима ти си искрен/а в мнението си, що пък трябва да си хвалиш детето, с какво е по-различно от другите 5-годишни деца, и понеже няма с какво, да не би да е музикант, или да рисува, та понеже няма с какво, та то е най-стойностния човек на 5 години, о-о-о...Някой на теб каза ли ти, че имаш добро мнение за нея, мнението си е твое, о.к, но защо ти ще критикуваш хорското мнение?

Тази винаги ми е приличала на доказателството, че човекът произлиза от маймуната...

на всички децата им идеални, то тъпо и лениво, личи си, че няма живец в него, ама....иначе на 5 години, тя разбра, че е стойностен човек, след някоя и друга година, като разбере горкото, че нищо не става от него, само дето майка му го тика, тогава ще падне отвисоко и ще се чуди защо, а то щото майка му му дава крила, играе го редбул.

Върни се при Гоце или вече не го дига самолета:))))