17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси пошлостта!Една урветина зела чи съ умъжила за ено нещу дет съ прай на философин и не знай къф е и чий го дири у жуота!

Да сте живи и здрави и много щастливи.Той е умен,тя пък хубава и ще си живеят добре ,,напук на завистливите хора,,А значи рачо може да се перчи с ,,нещо като дъщеря,,а тя не.

Устата , nичкатс, гъзаа - уголемени за удобство на мек курецц.

Е коя е тази жена. То и на един приятел сестра ми се омъжи ама никакви реклами няма.

Охохохо, когато си мислиш, че Мария Игнатова не може да направи по-лош избор от Петко Цигганина и тя го прави!

А защо се чувствате длъжни да коментирате всичко и всеки???Щастието е толкова относително понятие,вие да не сте открили вечното???Нима вашият живот е един диамантен лъч,покрит с елегантен интелектуален прашец???Или си пиете ракията в панелката до намусената ви половинка,с която отдавна нямате какво да си кажете??

А те защо се чувстват длъжни да тръбят и гърмят всеки път като пр*днат? Ти се наври в очите на хората, пък после се чуди защо те коментират! Между другото, това не им пречи, защото такива хора изповядват принципа, че няма лоша реклама. А за нелепите коментари на тоя (по диема спорт) дори си плащаме!

Никой нито ви кара да гледате нито да четете. Непрекъснато си завирате дългите носове в живота на хората. Това е да си станал известен и да пишат и за теб. Ако пък попитаме жена ти дали е направила добър избор с теб представям си какво ще каже.Аман от клюкари.

Снежанке, те и за мен пишат, но не във връзка с личния ми живот. А ти си купи един смартфон и виж какви платени новини ще те залеят, за ей такива тъ*панари, елит и чудо.

Тази жена не е ли омръзнала сама на себе си вече, толкова е изтъркана!?

Милостиви Боже!

Защо тази безумна сватба може да я коментираме, другата на Ивайло Захариев-не? С какво онази е по специална от тази?!

Палячовци

излишно е да питаме ДУПЕНА ли е булката :-) айде чавето да идва, че после не се знае….

Твойта беше ли

Някой да обясно защо на тоя второто име е нойзи???? баси и тъпото

То е прякор, не е второ име. Прави се на интересен.

Кога да чакаме бебе.

Тази отдавна очаквана от градския и селски елит у нас и диаспората зад граница новина, трябваше да ни бъде поднесена от Стелиян Стоименов, който, да ме извини Надежда Христова, щеше още по-душевълнуващо да я представи.

Не ни интересува

На тоя що второто му име е Ноизи, а не Ноизиев?

Бьдете живи и здрави, не обрьщайте внимание на простотията.Харесват се и след като са стигнали до брак какви ги говорите.Не "плюйте" хората.

Честито на младоженците и да знаят че ибантъ е сольтъ на животъ!

Поздравления! Много красива жена! Хубава двойка са. Направо е малко утопично , понеже в реалността , красавицата се омъжва за нещо като Гущеров и им се раждат грозни и дебели дечица ;)

Историята на Игнатова и Нойзи е идентична със споменатите Гущерови - пошлост, снобария, самочувствие без покритие (комплекси). Единствените две разлики са количеството телеса и количеството пари.

Голяма любофф на стари години ?

Плейбой си е Плейбой...

Ами така става като минеш 40, имаш по 1 дете и 1 развод зад гърба си с други, но те е страх да останеш сам или сама и си търсиш подкрепа за остатъка от живота. Специално Нойзи не ми се вижда твърде влюбен, а и няма как да си на 49. Мимето сигурно припада от интелекта на Нойзи, ама като е кът парата, не се знае дали няма да намери някоя друга "любов на живота"??

О големи психолози сте всички Фрпйд ряпа да яде. Ама ваште глуписти клонят повече към психари.

Учуден съм, защото интелектуално, са на твърде различно ниво в полза на Нойзи. За какво намират да си говорят, нямам идея? Явно е добра в секса

И започва Доко доко Доко че му свири на по дълбоко

Бая народ я чукна тази хубавица.

И още бая чакат на опашка. Да е жива и здрава на всички мераклии да угоди

Шумен психопат е тоя Нойзи...

Кюфлата бая фамилии ще нареди докато още мяза на нещо.

Е и ? Ко ма еве за тиа стари пички..гъзо кат швейцарско сирне..урна дълбока е широка

Бахти и неприятния тип ноизи. Но какво ме е. е. Рачков ще откачи.

На този не му ли се е@е нещо по тясно.

О големи психолози сте всички Фрпйд ряпа да яде. Ама ваште глуписти клонят повече към психари.

Ако толкова му се жени на 49 може да си намери по-млада без деца-ново начало, дете да ги сплоти и т.н. Тя го е натиснала сигурно..

първа страница и на кой му пука? Днес минахме 2500 случая за денонощие,процента заразени е 10,55%.149 души си заминаха ,това вече е касапница! София гони 600 случая!!! При 18% ваксинирани ,колко още невинни души трябва да отлетят за да узрее в тиквите на това неадекватно правителство,че трябват действителни мерки!!!! В главите на тия жалки Мунчовци са само избори,избори и пак избори! Започва ефекта от най- голямата предизборна глупост- хвърлянето на дечицата на първа линия в тези куптори непроветриви,каквите са училищата в България! При само 30% ваксинирани учители! И то след като вече го преживяхме миналата година! Безумци,опомнете се!

Няма отърваване от дебили като тебе

я излез малко навън да подишаш въздух :)

Честито. Да са живи и здрави и да се обичат. Това се казва в такива случаи. Стига хейт.

Кат са обичат толку много младите, нек са земат

Има да я пере отзад. Секси парче е .

Твойта беше ли

Щастливка, че е срещнала любовта, отново

Бе пак че не е Ева Игнатова... Че Бранито има да циври.... Ша на подлуди.

Честито .Живи здрави и щастливи.

Пуснаха ли Бустерите за Делта, вече?!

Нойзи не беше ли гей?

me 3amBa, ge...

Тъжно ми е за този мъж..Ще носи големи рога!

Дано не са много тежки, че като му гледам вратлето, май няма да издържи.

Както обикновено мъжът е влюбен до уши и не знае горкия , че живота му е приключил вече. Марийчето е готино парче. Хубава, елегантна, еблива, с чувство за хумор. Какво му трябва на един мъж!

Моа ти кажа, определено какво не му трябва. Певачка, мартистка (манекено-артистка), водеща дето за да я дават по талавизора, тря заработва кариерата с плащане в натура. Има в пъти по-красиви и свестни жени с професия изискваща реални умения и знание, не лендзене пред камерата. Ма за съжаление, твърде много чикиджий малоумници има по-тези ширини. Вкарват си "лека жена" в живота и после питат "Защо така бе, Миме?". Симпове сте си бугарете, по рождение. Майките ви командват от малки, после си търсите кой да ви контролира. А и таз вече е набръчкана пета употреба.

Поредния тиквеник без елементарно чувство за хумор! Задръстен от всякъде!

Хумора е до време, аркадаш. После идва сметката и срамотията. Гнусното не са тия двамата. Намерили са се. Гнусното е набиването на подобни новини в лицата на хората във време на държавна безпътица, корупция и пандемия. Тва е гнусното. Тия са бита карта и се чудят как да са в устата на хората та да изкярат нещо.

Тази ги накърши една камара преди да намери този, но явно човека има много средства, защото Марийчето иска да харчи в несвяст. Няма да му е лесно, а пък и като зная как редакторите на такива вестници "тестват" моделките..... много скоро ще му омръзне май... все пак е малко старичка, не е първа младост. Както и да е, нямаше да пиша това, ако не беше причина за разпада на един куп бракове, но все има и ден, в който ще си плаща за греховете..... където и да се венчава. Дано да са били поне сега искрени един към друг.....

Приятен е като коментира ПШ.А че е настъпил мотиката, спор няма

Хората на мира, ако искат ще си се женят, ако искат ще си се развеждат. А и никой не ги е питал от кафевия парцал дир бг дали искатда им се споделя преписаната от профилите новина. както много други междувпрочем.

Честито, да са здрави, да се обичат и да са щастливи :)

Моите съболезнования за Нойзи, мислех го за по интелигентен, но никога не е късно да станеш за срам и покажеш че селото не е излязло от теб.

щото аз като Селяк, ако булката не е девствена, не я взимам - българска национална традиция!

?!? Щото се ожеили в село Житен ли? И? Още едно доказателство, че не всеки иска да е на жълтите павета, дори и да може Дтеба в селяка комплексиран

както казва бъдещият плешив УПРАВЛЯВАЩ срещу фактите не може нищо да кажеш: Марчето верно, че много ... неща е счупила и на много ... неща се е возила, още от СИН СИТИ... едва ли го помнят много от вас!!!! ама фактите са 12К гледания за Марчето срещу 1.5К за БайГън ФАКТИ... иначе всичко най-добро, както казват хората "Кака се ОМЪЖИ"

Какво значи Нойзи? Много прост човек, който се прави на много умен. разбира от всичко. И приказва някакви изречения които та трябвот превждач. И особено като цитира поети. Мамма мия

Нойзи значи Шумен. А ти не си му на нивото за да го одумваш.

Вече не си Павел , а Павлов! Този ли ти е идола? И кога е Нойзи?

Честито, супер двойка сте! Щаслив съвместен живот ви пожелавам, ако идвате до Хималаите ми се обадете

Бъдете живи и здрави, обичайте се и попътен вятър в това ново начало.