Мария Игнатова вече е госпожа Цветкова. Телевизионната водеща изненадващо публикува снимки в профила си в Инстаграм от венчавката си с журналиста Ивайло Нойзи Цветков.

Макар да не е уточнено, най-вероятно сватбата се е състояла вчера - 26 септември, когато чаровната водеща отпразнува и своя 42-и рожден ден.

Мария обаче е отбелязала мястото - църквата "Рождество Богородично" в софийското село Житен.

На нейно място през XIII в. е имало манастир, за който се споменава, че е опожарен през 1650 г., а след това мястото за дълго време остава оброчище.

Мария Игнатова призна за връзката си с 49-годишния журналист преди година, след като за техните отношения усилено се заговори няколко месеца по-рано. През лятото на 2020 г. двамата се появиха заедно на тържеството по случай 51-ия рожден ден на съпругата на Маги Халваджиян - Кремена. 

Водещата определи Ивайло Нойзи Цветков като "най-голямата си любов" в интервюто й с продуцента на предаването "Папараци" Андрей Арнаудов. Игнатова обаче отказа да говори за бившата си половинка Димитър Рачков, с когото имаха бурна връзка и се разделиха през март 2017 г.

След това пък в предаването "Търси се" Ивайло Цветков направи поетично обяснение в любов към хубавицата.

"Нежна, умозрителна, готина, изтънчена, моят мета смисъл, океанът на Соларис, в който се губиш и в който няма спасение... Тя е вечната жена - Ева и Лилит. Да ме извинява Снежанка, но въпросът ѝ към огледалото е излишен. Мария е единствената", каза той.

Това е втори брак за Мария Игнатова, чийто първи съпруг е бизнесменът Петко Димитров. Двамата имат син Виктор.

Бившият главен редактор на сп. "Егоист" и първи главен редактор на "Плейбой" у нас пък има една дъщеря - 12-годишната Анна.