Коментари - Матю Хътчинс: Побеснях, когато слушах как Болдуин описва в детайли убийството на жена ми | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тренирала съм стрелба. Първото нещо, което ти набиват в мозъка, е НИКОГА , ама НИКОГА да не насочваш оръжие към човек. Артисти, ок, но защо, за бога, нямат фалшиви оръжия? Бутафория? Но това е Америка, там всички стрелят.... откачена работа.

По-аругантен артист от Болдуин няма, извинението не е в неговия речник. Не веднъж е лъгал и ще продължи. Ще си плати един ден рано или късно.

Пише се арОгантен!

Този малоумник защо не се скрие заедно с 30 години по-младата си откачена жена, която се преструва на испанка…

Боряна... Мога ли да те помоля учтиво да се научиш къде на клавиатурата ти се намира И с ударение, така нареченото ударено И. Нали правиш разлика между - й - и - ѝ - Мерси!

Това е ПРОБЛЕМ на много "журналисти"!

Винаги, когато взимам пистолет, за който знам, че е празен - вадя пълнителя, и проверявам за патрони както в него, така и в цевта. Ако е револвер - отварям барабана, и гледам. Никога по никакъв повод не се насочва оръжие срещу човек, освен ако нямаш намерение да стреляш! А за филмите - има реквизитни оръжия, има "газови", които са си доста сполучливи реплики и там дори да искаш - няма как да вкараш боен патрон. Ама нали сме много умни, дай да ползваме истински пистолет, който не е и бил проверен. Сега, че не е искал да я убие - в това може би спор няма. Но пък държанието му, както и обясненията, че той не е натиснал спусъка, а пистолета сам е гръмнал са страшно съмнителни. Няма как съвременно оръжие да гръмне ей така - почти всички имат механизъм, който освобождава иглата на ударника само и единствено при натиснат спусък! При револвера дори това е видимо, има го и при газовите, и при въздушните револвери - една пластина застава зад иглата, и дори да удариш петледо с чук - нищо няма да стане. Само при напълно натиснат спусък тази пластина се прибира, и освобождава иглата.

Ситуацията е сложна, защото при снимки не се използват бойни патрони, освен ако някой от антуража на убитата жена не и желае смъртта ?! Спомням си филма "Гарванът", когато беше прострелян "случайно" Брандън Лий - синът на на Брус Лий ?! Когато се подреждат патроните в пълнителите не би трябвало да има смесване на халосни и бойни патрони !! Мнението ми е, че това е умишлено действие от антуража, от служител на снимачната площадка - тук са отговорни и други хора, не само убиеца !! Струва ми се, че нещо се прикрива - така, както не се откри и причината за убийството на Брандън Лий - а това е работата на разследващите !!

някои служители от екипа в началото казваха, че не е имало никакъв контрол какво става на снимачната площадка и редовно са си организирали пукотевица партита, като са пуцали с бойни патрони по цели, в доклада на шерива беше написано, че в района на снимачната площадка са намерени много гилзи от бойни патрони. Та може и да са се изпонапили, да са забравили да боен патрон в цевта или, да са объркали амуниците

Ако жена ти почине в самолетна катастрофа, при която проблема е бил технически,не обвиняваш пилота.

В случая той е продуцент,т.е. по твоята логика отговаря и за техническата изправност на самолета.

дори да е бил продуцент, пак не обвиняваш пилота или собственика, а най-напред гледаш как е минал техническия преглед този самолет и кой се е разписал, че всичко е наред и може да лети. Ако се установи, че собственика е спестил от поддръжка да си носи отговорността, но това се изяснява в последствие.

Той е артист, казват му взимаш този пистолет и го насочваш към камерата и той го прави. Това му е работата. Не е негова работа да зарежда, да проверява оръжието, има си човек, на който се плаща точно за тези неща. Оръжията, мунициите, всичко във филма е специално. Понякога използват патрони с боя, друг път халосни, защо да наемаш оръжеен специалист щом ще очакваш артистите да ти ги снабдяват и да ги проверяват?

Не е само артист ,в случая е продуцент,значи отговаря за всичко

Е ти ако скочиш в пропаст когато ти кажат, повечето нормални хора няма да го направят. А и пистолет не гърми така сам ?!!!

Тъпо същество - да насочи оръжие срещу човек (без това да е належащо действие и без намерение да убива) и да натисне спусъка… без да е проверил дали оръжието е заредено??? Тва само абсолютен тъпанар може да го направи!