Коментари - "МAVE:" - успешната момичешка банда, която не съществува в реалния свят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е добре,де. Можете ли катто затворите очи да си предстВите лицата на отделните виртуални моми от смимката? Аз не

Язе па не видим нищо различно или стряскащо. То ся като ги гледаш младите на снимки и клипове с толко фотошоп и филтри са изрисувани , че нема разлика между анимационни герои и истински герои. Па и с пеенето същата работа като набутат ефекти, аутотюни или там квот друго бутат да заприлича на пеене, на живо , ако изобщо им разрешат да се изявавят ,па нема нищо общо с човешко пеене с инструмент гласови струни:)

Това ми напомня на младите как хвърлят пари по cam girls вместо да отидат на около връстното и да ударят нещо истинско за 1/4 от цената

секи си има различни фетиши. Едни си падат по екстремни изживявания като това да си го топнат физически в нещо "натурално" и непредвидимо като река Ганг се целите й прелести от плаващи изненади , други предпочитат да гледат по телевизора некой плаж на Таити и да си представят , че си го топват в Карибско море.:))

У у и , побиват ме тръпки като ги гледам

и тяхните и нашите чалгарки и бездруго се правят на кукли барби.

Ние си имаме мета-комунизъм от 1944г. до сега. Много малка част от зомбитата са разбрали, че са се родили и ще умрат в измислен свят.

Плашещи и отвратителни са експериментите и злоупотребите с изкуствен интелект. На този етап се имитират основно известни личности или нереално съществуващи такива, плод на нечия болна фантазия... Утре човек може да се види със своя глас и тяло във видео като шпионин, убиец или наркотрафикант. Иди доказвай, че не си ти, никога не си бил там или не си изричал определени думи...

Дефектен продукт на болно общество.

Болно

Плаши ме накъде отива светът. И то става доста по-бързо, отколкото си мислим.