17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обичам те. Ти си вдъхновение като личност и като артист. Никога няма да има втори като теб...

за да не бъда голословна - Living with Michael Jackson - Hilarious interview about Children. Там Джако обяснява, че се вдъхновява от децата, че няма нищо лошо в това, че живеят с него, че спят в леглото му в неговата стая, а той спял на пода. ДАЛИ? Нормално ли е това? Задавам този въпрос и на всички Джако фенове. Моля, коментирайте слона в стаята и си представете чичо Генчо на 40 г. от Пазарджик вместо Майкъл и пак ми кажете нормално ли е малко момченца да спят в стаята на възрастен мъж? Бъркате много сериозно човека с твореца. Възхваляте музиката му, ама откъде знаете, че е такъв и като човек. И да, Майкъл Джексън е легенда, но за съжаление е оставил немалко нещастни хора след себе си.

Защо възрастен мъж? А възрастна жена? Или по дефиниция мъжете са изроди?? Които е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да изнасилват деца?! Ти добре ли си?! Не обяснявай на хората, къде бъркат! Просто няма доказателства! Джаксън се е запознал с Арвизо в болница, където Арвизо е лежал, болен от рак. Там Джаксън му е казал, че може да посети Невърленд, когато реши. Майката е завела детето и забравили да си тръгнат! С месеци! Мислиш, че всичко ти е ясно?! Джаксън беше просто прекалено наивен, за да изрита такива! Ето това му беше истинската грешка! Според теб, дори да е педофил, дали ще ходи да търси болни от рак деца, за да ги изнасилва?!?! Нещата са много по-различни, от начина, по който са се подредили в ограничения ти болен мозък!

Представи си, че е мислел по-различно. Че се е чувствал самият той дете, защото не е имал детство. Че за него леглото не е значело непременно секс. Той беше различен. Но болшинството хора мисли стандартно, също като Вас, уважаема Пет звезди. Има легло - има секс, и точка. И някои се възползваха от това мислене, за да го оберат финансово и после унищожат.

Звезда е човек, при когото хората се тълпят и искат автограф. Джаксън беше мегазвездата, при която звездите ходеха да се тълпят и да искат автограф. Майк Тайсън разказва, когато приятел го е вкарал при Джаксън, след концерт, Тайсън го е поздравил, а Джаксън казъл - лицето ви ми е познато отнякъде. Тайсън си измълчал и допълва - това беше периодът, в който бях най-известен. Слаш казва - след като работих с Джаксън, разбрах, какво е да си наистина известен. много примери... Може да не ви харесва, но Джаксън беше истинският крал. Той и в момента продава повече музика, от всеки друг - жив или мъртъв. Той танцуваше и пееше по-добре от всеки друг, а и пишеше и аранжираше музика. Студийни музиканти (а той работеше с най-добрите) разказват - всичко беше в главата му, ние се подготвяхме с часове, а той просто идваше и започваше да прави музика, всички ноти бяха в главата му. Джаксън беше музикален гений и просто можете да съжалявате, ако не можете да се насладите.

Неведнъж съм казвал. Ако беше педофил Майкъл Джексън толкова пари имаше че всяка вечер можеше да прави различни деца на всякаква възраст и никой никога нямаше да разбере (справка клиентите на Епстийн). Велик изпълнител и велик човек. Просто се вслушайте в песните му.

Нито Епстин, нито Майкъла ти останаха анонимни. Той не е искал да бъде с кое да е дете - а с тези, които го познават и го боготворят! Искал е това да бъде прието за нормално! НО НЕ Е!

Отдавна е известно, че Майкъл Джексън е жив и здрав и живее в България, по-конкретно в краен квартал на град Сливен.

1 ЛИФОДЕП ПО-МАЛКО!

Джако е велик, няма 2 мнения! ПС/ Маргиналите, дето плюят да си пият мастиката и да замълчат//////завинаги........

Колкото са сексуално насилвани сегашните ревли преди 40 години, толкова е и МЖ педофил. Американски ценности, някой има ли пари лесно със сексуални обвинения може да му ги вземеш.

може да провеси пеленаче през прозореца на хотела а отдолу екзалтирани като теб ....да го аплодират. За това престъпление Мънкито не бе наказан.

Единствен и Неповторим! КРАЛЯТ !!!

Най-добрите изпълнения? Дали сте наясно, че почти всички световно известни съвременни и не толкова съвременни изпълнители са инспирирани от Джаксън?? Може да пялснете тук изпълнения от Бионсе през Тимбърлейк, Марая Кери... Отнсно педофилията - няма нито ЕДНО реално доказателство, въпреки многогодишни разследвания от полиция, шерифи, ФБРта и т.н. Само лъжи, изречени от алчни хора.

Напротив, има доста и солидни доказателства за педофилията на Майкъл Джексън. Самият той в интервю е признавал, че е спял в едно легло с деца, ама без да прави нищо с тях. Също така е твърдял, че децата му (които са бели и синеоки), са родени от чернокожа жена. Джордан Чандлър, който е основен обвинител на Джако в педофилия, като дете е нарисувал половия му орган. Криминалистите са отишли и са го заснели, за да се разбере дали има съвпадение. Снимката и рисунката и до днес са засекретени. Я вземи се поинтересувай малко повече, пък ако знаеш английски, ще е още по-добре.

Избягвай да даваш определение на хора, които не познаваш! Снимките на половия орган на Джаксън не са съвпадали и заради това не са могли дори да го подведат под отговорност за случая от 1993г.! Криминалното дело се разпада, въпреки двата опита на прокуратурата!

А ти защо даваш определения за хора, които не познаваш? Как не са съвпадали, като са били засекретени? Делата се разпадат, защото адвокатите са задавали въпроси с прекалено много подробности като например "Докъде е било свалено бельото на Майкъл?". Мислиш ли, че едно травмирано дете ще си спомни толкова много подробности след травма, причинена по таклъв начин? А по онова време по време на съд дори един от заседателите да се усъмни в нечия невинност или виновност, това е достатъчно, за да вземе обрат делото. Сериозно, човече, вземи се поинтересувай повечко, понеже аргументите ти издишат. Можех още да напиша, ама се съмнявам, че ще възприемеш. Искам да отбележа, че разграничавам артиста от човека Майкъл. Възхищавам се само на артиста. Човекът е бил за затвора.

Достатъчно хора са виждали снимките. Това, че не са публикувани в пресата, не означава, че никой не ги е виждал! Не е имало криминално дело срещу Джаксън за случая през 1993г.! Бащата взима парите по споразумението по гражданското дело и това му е било достатъчно! Без думите на детето, прокуратурата не е имала НИЩО и делото се разпада! БАЩАТА Е ИСКАЛ САМО ПАРИТЕ! Хората сами да си правят преценката, дали за тях парите биха били достатъчни, ако някой е насилвал детето им наситина!!!

Ами разбира се, че са ги виждали хора. Затова снимките не са публикувани Защо не са ги публикували, ако той е невинен? Какво значи достатъчно хора? Скандалът е публичен, заложена е репутацията на голяма звезда. Ако ги бяха публикували, делото през 2005 г. нямаше да го има. И да, Майкъл плаща на бащата на Джордан 25 млн. долара, за да не се стигне до криминално дело, ама ти ако си невинен, ще платиш ли толкова много пари на изнудвача си? Ако се беше стигнало до съд и той беше признат за виновен, така или иначе щеше да му се наложи да плати. Освен това майката на момчето също е била разпитвана и е потвърдила, че синът й е спял в една стая с Джако. Потвърждава го детето, както и самият Майкъл. Разпитвани са и други хора, които казват, че той е спял с други момчета в една стая. Я ми обясни какво ще пррави един 40+ годишен мъж с момченца? Сигурно са играли на "Прескочи кобила". Има публични снимки на Майкъл с децата. Чудно какво ли правят тия деца с него. А ето ти и нещо друго - криминалистите потвърждават, че за да се стигне до стаята на Джексън, е трябвало да се мине през няколко врати и аларма. Самата Опра Уинфри в едно интервю застава на страната на момчето. Мислиш ли, че телевизионна звезда като нея би си рискувала репутацията? И още един въпрос - защо му е на бащата на Джордан да си прави усилията да вземе едни пари, при условие, че е знаел, че цял живот ще бъде мразен и преследван от такива ревностни фенофе на Джако като теб? Едва ли му се е разминало. Просто ти давам хляб за размисли поне по пътя на логиката.

Ти нормален ли си, да очакваш, да публикуват снимки с половите органи на човек?!?!?!?!? Делото от 2005 щеше да го има, дори ако снимките доказано не отговарят на описанието! Дрънкаш несвързани неща! Снимките са гледани и не са станали повод, да бъде образувано криминално дело през 1993г.!!! Това означава, че не са отговаряли на описанието!!! Иначе Джаксън щеше да е в затвора!!! Защо му е било на бащата да вземе 20 мил. $?!?!? Ти верно не си особено умен!!!

Снимките не са допуснати за оглед! При такъв скандал за подобен вид престъпление е трябвало да бъдат допуснати поне в съда, а не вестниците да ги развяват насам-натам, както си си помислил. Не се стига до съд, защото Джордан се отказва от показанията си и бащата е трябвало да вземе парите. Децата на 11 - 12 все още не осъзнават кое е редно и кое нередно. Недей да се хващаш за тия снимки, имах и други въпроси, които ти зададох, ама кой знае защо не си намерил удобен отговор.

Снимките са гледани през 1993г. и делото не е допуснато до съд! Кое от това не можеш да проумееш?! Не са допуснати през 2005г., защото прокурорът прави цирк, в отчаянието си и иска да ги допуснат в края на делото! Той е знаел, че няма да ги допуснат, но е искал да повлияе на заседателите, че все едно има доказателства! Ако е имал солидни доказателства, щеше да ги покаже В НАЧАЛОТО на делото!!! А не да прави циркове в края! Когато е станало ясно, че всички "доказателства" на обвинението са смешни и се срутват! Обвинението през 2005г. е, че: ДЖАКСЪН Е НАСИЛИЛ ДЕТЕТО СЛЕД ПОКАЗВАНЕТО НА ИНТЕРВЮТО С БАШИР!!! Трябва да си най-тъпия тъпак на света, да насилиш дете СЛЕД КАТО сландалът е избухнал! Започни да мислиш!

Мисълта май не ти тече по останалите въпроси, а? Ти пак за снимките говориш. Харесал си си един абзац от написаното и дъвчеш по него. И да, защо Майкъл да не продължава да насилва деца. Той има солидна репутация и армия от фенове, които и снимките да видят, пак няма да повярват. Думата му е срещу думата на някакво безизвестно момче и неговия баща. Майкъл наема едни от най-добрите адвокати все пак. Много е гадно да осъзнаеш низките страсти на идола си от детството. Ама и той е бил човек и то с нелеко детсвтво. Ако заменим Майкъл Джексън с 40 и кусур годишния чичо Пенчо от Пазарджик при същите обстоятелства, друга песен щеше да запееш. Остави снимките настрани и започни да разсъждаваш по другите въпроси, че ми е много любопитно какво ти е мнението по тях.

Останалото, което говориш, са някакви пълни глупости! Адвокатът на Джаксън бил добър?!? И това доказва само, че адвокатът е добър... Между другото, адвокатът на Чандлър също е много добър! Известен с хитроста си, което казва и самият Чандлър в записан телефонен разговор - наел съм най-добрият и злобен адвокат - нещо подобно! Чандлър не е толкова случаен, написал е филма - Робин худ, мъже в чорапогащи. Искал е да стане продуцент и заради това е искал пари от Джаксън. След като му отказва, Чандлър наема адвоката. След което дрогира сина си (което е признал), след което сина започва да говори за сексуално посегателство, което преди това е отричал!

Ами щом Майкъл не е осъден, значи адвокатът му е бил добър. Джордан първо е започнал да говори за посегателство, после е отрекъл. Това е факт. И после пак е започнал да говори. Дори да приемем, че е бил дрогиран и затова е почнал да говори пак, какво го е накарало да говори първия път? А и не само той, още двама - Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък. Те дори заснеха Leavign Neverland, като HBO го излъчи. Мислиш ли, че тази телевизия би рискувала с такъв филм, знаейки колко много са феновете на Джако? Освен това преди 10 години Джордан се самоубива. Защо? Да не мислиш, че е било от угризения? Добре, да оставим това настрана. Факт е също така, че деца, не е само Чандлър, са прекарвали доста нощи сами с Джако в стаята му. Да се потретя, той това го е потвърдил и той, и майките им, и децата. Твърдя го, защото го чух с ушите си, има такова видео. За това искам да ми изкажеш мнение.

Вярвам, че и HBO и всеки друг канал е готов на всичко за висок рейтинг. Знам също как "горкият" Уейд Робсън имаше собствено предаване, в което правеше и трибюти на "насилника" си Майкъл. Явно силна психика - да прави кариера на гърба на "злосторника"... Не Джордан Чандлър, а Еван Чандлър, бащата-обвинител, се самоубива 4 месеца след кончината на Майкъл. Започва ли да ти се изяснява?

Металика, Апокалиптика или Рамщайн? Чалгата (негърска, латино салса или цигански ориентализ м) са били винаги задният двор на музиката. Уили Нелсън до днес е ИДОЛ и символ на животоутвърждаваща музика, символ на семеен мъж и прекрасен баща....на собствени деца. Тина Търнър до днес е КРАЛИЦАТА на попа. Любимата ми изпълнителка. Когато я гледам, дори тя да е на 76....искам да живея, заразен от излъчването и. Monkey Jackson сам си призна, че ако не се е избелил щял да си остане едно момче от ГЕТОТО можещо да пее добре. Monkey Jackson е първата лястовица на Продукт на рекламно инженерство. Освен хълцане и държане отпред друго няма в "музиката" му. YouTube е пълен с живи изпълнения на пиано поставено в аеропортове. Обичам да ги гледам поради живата музика и магията да привличат минаващите пътници от самолетите. Едно малоазийско момче седна на пианото и ....10 минути свири "Бохемски рапсодия" на Великия Фреди Меркюри. Звуча както Ноктюрно на Шопен. А Фреди сам признаваше, че като дете с часове е свирил на пианото, докато другите деца са играли навън. Затова Фреди остана в КЛАСИКАТА. Талант плюс неимоверен всекидневен труд. С чукане по буркани и тенекия с пръчки и правене на маймунджуцъци не се оставя име в Музиката.

Да започнем с това, че рокът е създаден от черните... Както и блуса... Та не знам, относно задният ти двор... Нямам нищо против изброените изпълнители, дори харесвам доста, някои от тях, допълнението е, че Джаксън е по-голям от тях... Само след смъртта си е продал музика за 2-3 милиарда! Това, че ти не харесваш Джаксън е по-скоро някаква лична драма, отколкото нещо друго... Слаш каза в едно интервю - след като работих с Джаксън разбрах, какво е да си наистина известен.

С един педофил по-малко. Много ми е жал, че има още много като този които все още тъпчат майката земя ...

Гледам доста зомбита все още го възхваляват и го защитават. Ама да не ви е в леглото на детето...

Най-големият изпълнител за всички времена. Успех, продажба на плочи, продажба на концерти и влияние на музиката и поп културата за цялото човечество.

Чичо Джако Питър Пана или известен в Холивуд като Педо човек, лапа деца!

А ти като какво си известен...аре скрий се...аман от псевдо разбирачи

Аз и не искам да съм известен... Още пък по-малко с това, че спя с деца в едно легло.

Най- големият! Една тъжна , объркана, супресирана душа, отдала живота си да забавлява другите, да дава и да споделя, за да забрави. Умря депресиран, друсан, обезобразен, сам и в банкрут. Внимавайте с децата си, хора- както самият КРАЛ МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪМ е казал- всички ние сме проекция на детството си :( Мъчно ми е

Велик!

По скоро гаден извратен и самозабравил се педофил

Без нито едно доказателство и присъда!