Алън Пийз: Какво най-много мразят мъжете у жените

Австралийски автор, който заедно със съпругата си е продал над 25 милиона копия от книги със заглавия като "Защо мъжете не слушат" и "Жените не могат да разчитат карти", разкри какво представителите на силния пол мразят най-много у нежните си половинки, съобщи сайтът News.com.au.

Обратно в новината

Коментари - Алън Пийз: Какво най-много мразят мъжете у жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такааа....А колко ли жени ще се съгласят с факта, че все по-често явление е на мъжете да не им се иска секс? И че няма значение дали ще си поискаш или пасивно ще ги чакаш сами да се сетят? М? Изхождам от наблюдения и факти.

Има го и това, че много мъже не търсят секс. Аз не съм се отказал, но имам много приятели, които просто решават, че не си струва. Последните години се случва една промяна с жените, дето някои жени няма да си признаят, но определено има все по-малко жени, които да ни мотивират да действаме.

Ами така е с напредването на годините спада мотивацията, пробвай се с Мая, все ще се даде за каузата.

Добре знам с каква жена изкарах последните 4 години от живота си и мога да кажа, че ако тя иска секс и ми го е показала, никога не е имало проблем. Проблема обаче е, че усилията и времето да я докарам в подобно настроение въобще не си струваха секса, който получавах след това, така че просто нямах никакво желание за целия този маскарад. Да не говорим за спонтанност... Аз ако ще планувам секса, по-добре да си платя на някоя в клуб...

Пък аз се чудя защо мъжете ме харесват толкова :) Но наистина тези "качества" са неприятни, независимо от пола на извършителя.

Книгата е само една и заглавието и е "Защо мъжете не слушат и жените не могат да разчитат карти"!

Не стига, че за нищо друго не стават, ами искат от нас и сами да си искаме... :((( фкоф

относно обиколките по магазините, побеснявам когато тябва да чакам някоя моя приятелка с часове да си избира дрехи и да се радва като малко дете. напълно ги разбирам мъжете в това отношение.

някакви минусчета е получил коментара ти, но едва ли има мъж, който да не е съгласен с теб! :) Като мъж, който сравнително няма проблем с обикалянето по магазините, мога само да си представя какво изпитват тези, които не го понасят, но им се налага да го правят заради половинките си! И знаеш ли кое е най-тъпото накрая - че след като си пропуснал да направиш куп по-интересни за теб неща през тези ШЕСТ ЧАСА, реакцията е "ей не спря да се мръщиш и да пуфтиш" (нещо от сорта)! :) Всички си имаме лошите и досадни навици .. друг е въпроса, че за едните това са неща, с които всеки на света трябва да се съобразява .. а за другите това са неща, които с цената на всичко трябва да изкорениш от себе си! Субективност голяма властва в междуполовите отношения .. но многото книги, издадани от дами, на тази тема, само насаждат едно мнение, че така да се каже, мъжете са лошите в този филм! Единствения начин да не намразиш себе си след подобни насаждания, е просто да спре да ти пука! Така че, дами - с непрестанните си критики, сами предизвиквате мъжете да стават по-големи задници!

Ако е само това, лесно е за преодолаване. Но я кажете какво жените мразят у мъжете.

Мразят да им бърка с пръст във вагините!

и да търсят нещо, което го няма

А в другата дупчица обичат ли с пръстче!

Ех, толкова знаещ, а толкова заблуден - и Ман Ю и Светкавица ритат топка, но всички предпочитат за гледат Ман Ю.

И аз предпочитам да обикалям по магазините с приятелка и после да си седнем на кафе. Изпотрябвал ми е мъжът ми, само да пуфти и да се цупи, по-добре да си гледа мача през това време.

Всеки умен мъж знае, че изброените неща в книгата са типични за жените, защото те така са устроени и са част от женската същност. Явно книгата е предназначена за самовлюбени глупаци, които се стремят да променят жената до себе си така, че да не ги дразни. Моят съвет е да не се опитват, а по-лесно ще им е да пренасочат влечението си към своя пол.

Не съм съгласен с формулировката, че жените така са устроени и това е тяхна същност. Аз предпочитам реален житейски парньор. Човешката цивилизация има нужда от равностойни хора за да успее.

ами вместо да си купуваш книгата можеш да седнеш в кръчмата на село и за 10 мин. ще научиш тези истини от живота, а и много по-ценни. Но очевидно зад океана трябва да си купиш книга иначе се чудиш... кое как е!

В кръчмата на село, всичко ще научиш за 10 минути. Друг въпрос е дали това, което ще научиш има стойност. Като им видиш къщите на повечето и как са им се наклонили оградите... как да им повярваш, че нещо им е ясно?

не можеш да сравниш познанието с материалното и финансовото положение на когото и да било....

Ами нали знаеш, кой каквото си може - който може да чете - чете, който не може маа ракия на вересия.

лелее, колко е прав човекът- абсолютна точност в оценката.

тва са глупости ,особено за заобикалките ,много мъже не могат да говоря направо и обратно

kokobrais

И ти си прав, ма и тъй не е :-):-):-)

Все пак повечето жени не приемат добре, като им кажеш направо, че задника им е голям и да вземат да направят нещо... Нека си запазят прекрасния характер. Ама няма лошо и долната част на гърба да е приятна :)

Всяка жена предполагам би се обидила да й кажеш, че з.... й е голям. По-тактично е просто да и предложиш и двамата да влезете във форма, защото имате нужда и да хапвате по-малко и да тръгнете на някакъв спорт. Така ще е най-добре и за двама ви. Защото не може само от жената да се изисква да изглежда добре, до една поддържана и стегната жена трябва да застане един атлетичен мъж. Така че, действайте, недей да се оплакваш.

Е, то и не вярвам да има мъж, който не би се обидил ако жена му каже директно, че е лош любовник или пък, че мъжкото му достойнство е с минимални размери.

Човек се променя с течение на времето.Особено ако една жена роди няма как тялото й да бъде перфектно.Ако партньорът я обича силно няма да му попречи някой килограм отгоре.Не може да се родят две деца например и да искаш манекенка.Мъжете също напълняват с времето,но има ли любов смятам че това не е пречка за добри отношения.

А кога ще издадат книга "Какво жените най-много мразят у мъжете"?

Отпечатването на такъв многотомен труд ще е скъпо :)))

Писна ми от книги - какво харесват мъжете, какво не харесват, как да го накарате да направи това, онова и т.н. Кога някой ще започне да дава акъл на мъжете как да направят една жена щастлива?!? Да ги поучава тях, особено в България имат огромна нужда от това!

правилно! егоисти в леглото, очакват да имат слугиня, която да замести мама в чистене , готвене, гледане на деца, но и да работи и да изкарва пари, с които да участва в бюджета, повишаване на тон, обиди, заповеди, в много семейства и шамари. лоша хигиена и т.н. да не изброявам.

Ми защо си ги избирате такива? Освен това стига с това готвене. Не ви се отдава много, но се напъвате и искате да ни харесва. Напарвате сандвич или в каквото там сте силни. Бърканите яйца не би трябвало да ви затруднят много :) Аз искам спортна, самоуверена жена. Готвене, чистене и пране, мога и сам.

Аз не очаквам някой да ме прави щастлив. Вие защо очаквате някой друг да е отговорен за вашето щастие? :) Нали сте големи, зрели хора, дето всичко им е ясно. ;) Пък светът е в сговор срещу вас, а? :)

Има такива книги, проблемът е , че мъжете са готови по-скоро да умрат или да минат на левия бряг, отколкото да прочетат, а не дай си боже , да приложат нещо от книгата

Напълно съм съгласен. Познавам няколко мъже, които обърнаха резбата, защото с мъже е по-евтино, отколкото с жени. Спестяват от подаръци, разходки, глезотийки ...