Женските тайни, които мъжете издават на приятелите си

Учени разкриха какви неща силният пол казва в компания. Ще се учудите, че не става въпрос само за секс, а за някои всекидневни търкания и дори комични ситуации.

Обратно в новината

Коментари - Женските тайни, които мъжете издават на приятелите си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз квот и да кажа все създавам комплекси у останалите....ама тва сигурно е щот до преди няколко години работех като жиголо...ако взема да разправям за клиентките...:)

Ален Делон бил казал : "Жените не ги разбирам! Аз само ги обичам!" А аз съм като Ален Делон без панталон.

Всичко по реда си . Третото хилядолетие сме ! До 21 г. ако не си ,,опитал ,, значи си закъснял ! До 30 - 35 г. ако не се ожениш или заживееш на семейни начала значи си закъснял . До 35 , ако не си ,, родил ,, значи много закъснял . Сле 40г. , ако нищо от споменатото по-горе не си направил значи просто се замисли защо живееш , не , не се ,, пали ,, все пак обществото има нужда от теб ! Отдай се на науката , на обществото , на родината , ако ли не , просто сте живяли твърде безметежно и ...безсмислено . Моля , спазвайте възрастта и годините , иначе просто сте едно ЕГН .

И добре, че си ти да кажеш кой какво да прави.

Да бе, да, повярвах! Нямат си за какво друго, та ще обсъждат будоарите на жените си. Даже мога да кажа, че това е най-последната тема, която ще зачекнат. Да приказват за жена си е все едно приказват за майка си :((

Добре,че не знаят мъжките тайни,които жените издават на приятелките си!Самооценката им ще бъде срината,а и едва ли ще се намери животно ,на което да не ги оприличават.

Именно. Само жените могат да обсъждат недостатъци, мъжете са другояче устроени. Не че са възвишени, а са безхаберни и завеяни!

Жените са така устроени по природа - злонамерени в повечето случаи, обичат клюките и подигравките.

отдавна съм се убедила че мъжете са големи клюкарки ,аз небих казала на приятелката си твърде лични детаили,а моя мъж например като разбра че съм бременна докато кая на маиките ни вече беше казал на всичките си авери и се почуствах много тъпо.а за случки други данеговорим-аз незнам че еди какво си,но приятелите му знаят,питат ме и аз тъпея,уясни клюкари ха-ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Момчетата" са инфантилни цял живот, но какво да се прави?

Как какво да се прави? Отстрелваш! Това ще ти остане. Гледай си живота и си свиркай! Тия УЧЕНИ, дето не е ясно какво са учили и колко са научили... ама взели пари за изследване... да ти обяснявам ли още?

Не бъркай поведение не по твоята свирка с инфантилност.