Миглена Ангелова с първи благотворителен бал (снимки)

Търгът събра 25 000 лева в подкрепа на деца, пострадали при ПТП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От една възраст нататък - по-малко, по-добре. То е кич по нощници.Блясък, мазира, коси, силикони.

Меглена ангелова #благотворителната

Кифли, общо взето - идиотки.

тези кикимори сигурно за тоалети и разкрасителни процедури пред бала са изхарчили два пъти повече, отколкото са събрали... жалка работа, гадна чак

Хубаво е да се правят такива събития. Ама цифрата нещо не се връзва. Толкова много партньори и звездици и накрая 25 000? Че бухат и отбрани вина и мезета... Като туриш и разхода за маркови рокли. Оправдано е да се дава богата трапеза и положителен пиар, ама да се съберат няколко милиона, примерно. Така малко излиза - елате ни вижте какви сме добрички! А сметката за кетъринга - 20 000, примерно.

Тази Тамара,каквото и да направи по лицето си,изобщо не ми харесва.Няма хубаво лице,даже за мен е противно.В тяло е супер,това не може да се отрече.

Не е супер и в тялото вече, я какъв баджак е отпрала! Яде, а не бива!

Истинската благотворителност никога не се афишира, тя се прави тихо, без самоизтъкване и помпозни прояви. Ако идва от сърцето, де, това имам предвид. А тези повехнали жени се облекли като за карнавал, че и фотограф поканили, че и ги "отразяват", демек, да види и да се знае!!! Казано е - направи добро и го хвърли зад гърба си - не се хвали с него, не го навирай в очите на хората!

АКТУАЛЕН ! ПО-АКТУАЛЕН ОТ СЛОЯ БОЯ ПО МУЦУНАТА И :))

Тая Миглена,няма ли най после и тя да се задоми ?

Браво, че използва известността и контактите си за такава цел! Кой от първата снимка е Ричард?

Що ли си мисля, че тия всичките със "иконки" под надписа "Благодари на партньорите си:" ако бяха дали по 500 лева щяха да са повече от 25 000. И що ли си мисля, че вместо да организират бал, ако бяха заделили парите за организация на цялата тази "феерия", пак щяха да съберат повече от 25 000...

Адрианооо...кифло смотана ,драйфа ми се от писанията на теб и на Нела...то не са камили,принцове ...принцеси и вся остольноя сволочь ами и някакви супер боклуци ,като тая ... сте изпраскали на лайняната си страница ... А бе де ви дири ДИРа -а ...такива бе ? С кон кУРс ли ви набира ?

Хехе, така е, пусто сиромашко невидело, всичките от село ... !!!!

Нов младок ли е забърсала?

ле-леййй - бал за парици ... прилича ми по-скоро на ПР акция от снимките !

Богдан Томов а ? Дара Екимова а ? Било е феерично :))))

Където не я сееш, там никне, но пък с тази амбиция, безпределна и безгранична... Впрочем, безпределна и безгранична е и лудостта - ако помните и като манекенка се изяви госпожата. Добре че беше само веднъж!

Какво ли става с децата и? Те ще са добро огледало що за човек е тя в действителност, а не напудрени медийни изяви.

Доста проклета жена, крив характер.

Браво за благотворителната инициатива. Благодаря за снимките на участниците - видяхме ВИП-персоните. Хареса ми като визия една-единствена млада жена с дълга червена рокля. Красива фигура, достойна да носи прекрасната рокля! Останалите т. нар. дами - живеем във времена, когато има всичко - и клиники по красота, както и стилисти! Вземете го под внимание преди да се появите, че и да се снимате!