Коментари - Михаела Родригес е първата транс актриса, спечелила "Златен глобус" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз се чувствам като жена. Много обичам да се обличам в нежни женски дрехи, обичам и секса, вярно в началото ме боли, но след това всичко е ок.

Послеслов: Забравих да кажа, че понякога секса е доста кафяв и миришещ, но всичко е ок.

Со лице мъж со дупе жена. Ама като го гледам е дърт педерунгел с болен мозък!

И Сиганин

Ох, айде моля ви се. Кой мъж като младо момче не се е обличал с дамски дрехи и не се е гримирал? Всички сме го правили, ама ви е срам да си го признаете.

Не съди за другите по себе си

Говоря за красивите, слаби и атлетични мъже. То е ясно, че грозни дебелаци като теб ще са гротеска.

Ще ти се да е така! Израснала съм в момчешка компания и никой, ама никой не се обличаше като момиче. Само едно момченце от съседната улица крадеше роклите на кака си и днес е педеруга в Германия, но даже и той не е транс. Така, че ако обичаш не натрапвай собствения си изкривен жизнен цикъл като норма и за останалите.

За мъжките лесбийки като теб не крава на въпрос. Не се засягай. Знам, че от отчаяние, че не можеш да си намериш мъж, макар и грозен и беден, сега плюеш по мъже.

Пламенееее, Пламене! Колко си прост! Като те чета почвам да си татаникам YoungBBYoung и Янко Бръснаря! Избиваш комплекси като проектираш собствените си (нещастни) желания върху другите, за да създадеш себеусещане за собствена значимост. Не съм лесбийка и съм омъжена за фитнес батка. Ксанакс продават в аптеката срещу зелена рецепта и в психиатрията, в която работя с радост ще ти го изпишат.

Аз го правех още в четвърти клас и продължавам.

В бързината прочетох, че спечелила “Златен Анус” и си викам какви да тия награди, какво е това чудо.

При плоскоземните няма такива чудеса на ковид нормалното, инак трябваше да я нградят със златна, плоска чиния. И сега наградата е такава. Тоалетна чиния, ама златна.

Сърбят ме яко макарите

hahahaha

Кое е транс на този травестит ??? И гримираните педераси вече транс ли са???

Абе личи си, че е мъж! Хормоналната терапия може да разкаже играта на меките тъкани, да опадат космарлаците, да пораснат цици и да изсъхне пишока, но костно-скелетната структура няма как да се поддаде на хормонална манипулация. Нито пък ДНК-то, което нинаги ще има импакт върху външния вид.

щатите постоянно говорят за сексизъм, недискриминация и подобни, но после в категориите имат отделни за мъже и жени - ако просто награждаваха артиста за неговата или нейна работа на никой нямаше да му пука от какъв пол са.... точно както при нобеловите награди....

Либерастията е най голямата демагогия и лъжа, чумата на 21 век, която унищожава всичко нормално, естествено, природно...

Да се кандидатира за председател на ЕС. Или президент на Щатите

Дир-а, за подобни новини направете отделен раздел. Трябв да се кавза не лайф а кайф....

Сериалът е пълна боза. Иначе честито на девойката.

Девойчо е

Двойчо - с тити и мишка.

И сега като се почнат едни транс атлантически, трансконтинентални, трансмарсиански, трансгалактически атриси, ще се напълни целия свят с трансове! Интересно квоще правим обикновенните земни нетранс хора?

Изглежда много по-добре от простия мазен, плешив, дебел и космясъл ганьо. Браво на Михаела Родригес. Страхотна актриса и човек. Възхищавам и се!

Ключовата дума е "изглежда". Те и силиконовите манекени, изглеждат. И роботите.

Джендаризмът постига целта си...

Ето, че се намират и фенове, същите оскубани джендъри...

И ти ли имаш същите мечти ?

Ожени се за нея/него/ ако ти стиска:))

Отврат!!! Не върви на добре този свят.

Гамбата кат на Христо Иванов ми прилича

Предупредих ви че ако изтриете коментара ми с фактологически анализ на др.Кампбел (който редовно го включват любимите ви ДВ) ще го разпространя навсякъде. https://www.youtube.com/watch?v=fA-fvyGw-cc

И защо нормалните трябва да изтърпяват тази простотия ?!

"Цялата патология да се определи като норма, а всичко нормално - като патология." - Херберт Маркузе

Затова не ни натрапай своята.

!?!?

В ПРОФИЛ Е ТОЧНО КАТО МАРИЯ ИЛИЕВА

Минус стърчащата пишка.

Какво значи транс- актриса, някой може ли да ми обясни? Актриса- ясно. А транс актриса? Да не би да е някакъв изтрещеняк, който се самоопределя като жена, само защото е aнaлн0 податлив и евентуално се е осакатил жестоко подлагайки се на някаква си операция?! Между другото е и доста грозноват, въпреки предполагам серията операции за разкрасяване. И още нещо ми хрумна сега: Ако някой друг изтрещеняк реши да си отреже ръцете и да си присади ... перки и започне да твърди, че е риба, то трябва ли и ние да започнем да казваме, че е риба?

гримиран педерас

" Новият шведски министър на образованието Лина Акселсон Килблом стана първата транссексуална, член на правителството на скандинавската страна ...." Във встъпителното си слово този министър каза: Аз съм пример за НОВОТО НОРМАЛНО!

това е просто един нагримиран педераст.

Гадост!!!

И кой ще им гледа филмите с такива "актриси" ? Шепа извратеняци като тях и запотени либерастки отрепки, които ни налагат новото "нормално".

Ще ги гледат деца и юноши, с неизградена ценностна система.

За съжаление си прав...

Целта е да нормализират педофилията. Цялото шоу е в момента да не задават хората въпроси защо елитите практикуват ритуални изнасилвания на деца. Само идиот може да си помисли, че това внимание върху "различните" е нещо друго. Естествено удобно се въвежда навик за автоцензура в хората, което още повече помага на банкерският юдо-масонски елит да си реди схемите. Не ме трий. Ясно ти е там с айпитата.

+ 1000000000000 Прозорец на Овертон.

Ужасна е на вид. Със сигурност няма да е последната.

Айде, почна се... Вече все такива "акриси" ще печелят златните, сребърните и бронзовите глобуси... Мечтала от 7 годишна възраст да е жена... Ми то и аз мечтая от 7 годишна възраст да съм милионер...

Не са ти правилни мечтите.

По комунизма така печелеха партийните членове, при демоНОкрацията - черни, обратни, мюсюлмани, жени... са с привилегии.

Транс - Помрачаване на съзнанието при силна нервна възбуда, хипноза, загуба на контрол. Психично разстройство - умствено (психично)заболяване, което се състои в поведенчески състояния, които предизвикват страдания и непълноценност на функционирането на личността.

Къде да повърна, че и транс, че и кривогледа. Това ли е новата реалност- обратни, транс...Ужас

ужасТ

Плюх си в пазвата да не ме среща туй.

И кът са нъведи уная мъдамъ - да скиваш тъшаци...

джендър идеология и джендър новините все повече се натрапват буквално в съзнанието на хората! Много е важно да се знае, че младежът/девойката е транссексуал! Иначе нямаше да се публикува въобще тази новина....

Отдавна вече не ги гледам тия извратени джендъри..

Виждал съм я на Централна гара, в началото на кариерата ѝ.

Трябва да има и веселба по време на пландемията.

Това е новият Джеймс Бонд.

УЖАС И ШОК.