Коментари - Михаела Родригес е първата транс актриса, спечелила "Златен глобус" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УЖАС И ШОК.

Това е новият Джеймс Бонд.

Трябва да има и веселба по време на пландемията.

Виждал съм я на Централна гара, в началото на кариерата ѝ.

Отдавна вече не ги гледам тия извратени джендъри..

джендър идеология и джендър новините все повече се натрапват буквално в съзнанието на хората! Много е важно да се знае, че младежът/девойката е транссексуал! Иначе нямаше да се публикува въобще тази новина....

И кът са нъведи уная мъдамъ - да скиваш тъшаци...

Плюх си в пазвата да не ме среща туй.

ужасТ

Къде да повърна, че и транс, че и кривогледа. Това ли е новата реалност- обратни, транс...Ужас

Транс - Помрачаване на съзнанието при силна нервна възбуда, хипноза, загуба на контрол. Психично разстройство - умствено (психично)заболяване, което се състои в поведенчески състояния, които предизвикват страдания и непълноценност на функционирането на личността.

По комунизма така печелеха партийните членове, при демоНОкрацията - черни, обратни, мюсюлмани, жени... са с привилегии.

Айде, почна се... Вече все такива "акриси" ще печелят златните, сребърните и бронзовите глобуси... Мечтала от 7 годишна възраст да е жена... Ми то и аз мечтая от 7 годишна възраст да съм милионер...

Ужасна е на вид. Със сигурност няма да е последната.

Не са ти правилни мечтите.

Целта е да нормализират педофилията. Цялото шоу е в момента да не задават хората въпроси защо елитите практикуват ритуални изнасилвания на деца. Само идиот може да си помисли, че това внимание върху "различните" е нещо друго. Естествено удобно се въвежда навик за автоцензура в хората, което още повече помага на банкерският юдо-масонски елит да си реди схемите. Не ме трий. Ясно ти е там с айпитата.

И кой ще им гледа филмите с такива "актриси" ? Шепа извратеняци като тях и запотени либерастки отрепки, които ни налагат новото "нормално".

+ 1000000000000 Прозорец на Овертон.

Ще ги гледат деца и юноши, с неизградена ценностна система.

Гадост!!!

това е просто един нагримиран педераст.

" Новият шведски министър на образованието Лина Акселсон Килблом стана първата транссексуална, член на правителството на скандинавската страна ...." Във встъпителното си слово този министър каза: Аз съм пример за НОВОТО НОРМАЛНО!

Какво значи транс- актриса, някой може ли да ми обясни? Актриса- ясно. А транс актриса? Да не би да е някакъв изтрещеняк, който се самоопределя като жена, само защото е aнaлн0 податлив и евентуално се е осакатил жестоко подлагайки се на някаква си операция?! Между другото е и доста грозноват, въпреки предполагам серията операции за разкрасяване. И още нещо ми хрумна сега: Ако някой друг изтрещеняк реши да си отреже ръцете и да си присади ... перки и започне да твърди, че е риба, то трябва ли и ние да започнем да казваме, че е риба?

В ПРОФИЛ Е ТОЧНО КАТО МАРИЯ ИЛИЕВА

И защо нормалните трябва да изтърпяват тази простотия ?!

Минус стърчащата пишка.

Предупредих ви че ако изтриете коментара ми с фактологически анализ на др.Кампбел (който редовно го включват любимите ви ДВ) ще го разпространя навсякъде. https://www.youtube.com/watch?v=fA-fvyGw-cc

"Цялата патология да се определи като норма, а всичко нормално - като патология." - Херберт Маркузе

Гамбата кат на Христо Иванов ми прилича

Отврат!!! Не върви на добре този свят.

Затова не ни натрапай своята.

Изглежда много по-добре от простия мазен, плешив, дебел и космясъл ганьо. Браво на Михаела Родригес. Страхотна актриса и човек. Възхищавам и се!

И сега като се почнат едни транс атлантически, трансконтинентални, трансмарсиански, трансгалактически атриси, ще се напълни целия свят с трансове! Интересно квоще правим обикновенните земни нетранс хора?

Сериалът е пълна боза. Иначе честито на девойката.

Дир-а, за подобни новини направете отделен раздел. Трябв да се кавза не лайф а кайф....

Да се кандидатира за председател на ЕС. Или президент на Щатите

Девойчо е

Ключовата дума е "изглежда". Те и силиконовите манекени, изглеждат. И роботите.

Двойчо - с тити и мишка.

!?!?

щатите постоянно говорят за сексизъм, недискриминация и подобни, но после в категориите имат отделни за мъже и жени - ако просто награждаваха артиста за неговата или нейна работа на никой нямаше да му пука от какъв пол са.... точно както при нобеловите награди....

Джендаризмът постига целта си...

гримиран педерас

Абе личи си, че е мъж! Хормоналната терапия може да разкаже играта на меките тъкани, да опадат космарлаците, да пораснат цици и да изсъхне пишока, но костно-скелетната структура няма как да се поддаде на хормонална манипулация. Нито пък ДНК-то, което нинаги ще има импакт върху външния вид.

Кое е транс на този травестит ??? И гримираните педераси вече транс ли са???

Либерастията е най голямата демагогия и лъжа, чумата на 21 век, която унищожава всичко нормално, естествено, природно...

Ето, че се намират и фенове, същите оскубани джендъри...

И ти ли имаш същите мечти ?

hahahaha

За съжаление си прав...